AL-KO SZŰRŐ BETÉT "VENTURI"SZIVATTYÚHOZ

Termék szám: 113811 Szállításra kész
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Dieser Kunststoff-Filtereinsatz ist passend für die Modelle Jet 3600, HWA 3600 und HW 3600 Easy. Der im Vorfilter platzierte Filtereinsatz ist spielend leicht zu ersetzen.Extra großer XXL-
  • Effektiver Schutz für Pumpe mit integriertem Vorfilter
  • Minimiert Verschleiß und Störungen
  • Aus hochwertigem, waschbarem Kunststoff inkl. zwei präzisen Dichtungsringen
  • Einfach zu reinigen

Kaufen Sie Original-Ersatzteile: Der Kunststoff-Filtereinsatz ist ein hochwertiges Zubehör für Ihre AL-KO Pumpe.


Kaufen Sie den Filtereinsatz AL-KO für die Easy Pumpenmodelle

Kaufen Sie den Filtereinsatz AL-KO für Pumpenmodelle Easys jetzt einfach in unserem Online-Shop. Bei uns finden Sie weiteres Zubehör und Ersatzteile für Ihre Gartenpumpe, Ihre Wasserpumpe, Ihr Hauswasserwerk, Ihren Hauswasserautomaten oder Ihre Tauchpumpe.

.
...

Technikai adatok

Termék szám 113811
EAN 4003718061017
Doboz méret hossza (cm) 9.9 CM

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (6.14MB)
Letöltés (17.27MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (515.14KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.