FŰNYÍRÓ 46.9 SP-H HIGHLINE

Termék szám: 119883 Csak 1 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Kerékhajtás 1-fokozatban
  • Erős, megbízható, Honda motor GCV 145
  • Kényelmes, központi vágómagasság állítás
  • Ergonomikusan formált tolókra
  • XXL kerekek az egyszerű haladásért
  • Fűgyűjtő kosár telítettség jelzővel

Gyakran vásárolják együtt

189 900 Ft
Ez a termék
2 690 Ft
Csak 3 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

192 590 Ft *


Rendkívül innovatív és modern design - mindezt magában foglalja a "Highline" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a gyepápolásban.


Benzines fűnyíró 46.9 SP-H Highline

Elegáns és kényelmes. Így jellemezhető a 46.9 SP-H Highline benzines fűnyíró az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Highline" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet.


46.9 SP-H Highline benzines fűnyíró technikai adatai

46 cm vágószélességével ez a benzines fűnyíró a közepes méretű kertekben is (akár 1400 m² gyepfelületig) gyors haladást biztosít. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. A Honda legmodernebb, intelligens motorja. A Honda GCV 145 motorja megbízhatóságával , nagy erőtartalékával és erős forgatónyomatékával a fűnyíró ideális partnere az Ön kertjének. Az 1 fokozatú kerékhajtás és az XXL - kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 3INONE funkció magába foglalja a fűnyírást, a fűgyűjtést és a mulcsozást. Az ergonomikusan formált tolókar munka közben emeli komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez ház révén, a MaxAirflow technológiának köszönhetően, a 70 literes, telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.


46.9 SP-H Highline benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a 46.9 SP-H Highline benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. 51 cm vágószélességű benzines fűnyírót szeretne? Akkor Önnek az 51.9 SP-H Highline benzines fűnyírót ajánljuk .

Technikai adatok

Funkciók 3in1
Fűgyűjtő térfogat liter 70
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80
Szivató nem
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 84
Vágásszélesség cm-ben 46
Golyóscsapágyas kerekek igen
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Gyűjtés igen
Teljesítmény kW-ban 2.7
Fordulatszám óra/perc 2900
K-érték (m/s^2) 2
Meghajtó típusa Benzines
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Termékvonal Premium
Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Első kerékátmérő mm-ben 200
Motorhengerek száma 1
Kések száma 1
Összecsukható tolókar igen
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Mulcsozás igen
Motor típus Honda GCVx 145
Oldalkidobás nem
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280
Állítható magasságú szár nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 145
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Fűnyíróház változat Highline
Gép teljesítmény kW-ban 2.7
Márka AL-KO
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Motor fajta 4 ütemű
Elektromos indítás nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.