Fűnyíró traktor solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2

Termék szám: 127601 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Gyors vágás a 105 cm széles vágóasztalnak köszönhetően
  • Fokozatmentes hidrohajtás differenciálzárral - optimális a nagy és dombos területekhez
  • Nagytérfogatú fűgyűjtő kosár akusztikus telítettségjelzővel/li>A legmagasabb fokú húzóerő és optimális egyensúly a nehéz terepeken is
  • Jól látható ergonomikus pedálok és kezelőelemek
  • Golyóscsapágyas, alacsony rezgésű vágómű , erős 12,2 kW , 2 hengeres motorral
  • Nagy abroncs a gyepkímélő fűnyírásért

Ha hatékonyan szeretné levágni a nagy fűterületet, akkor Önnek ajánljuk a solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 fűnyíró traktort.


Fűnyíró traktor T 22-105.1 HDD-A V2

2 henger, 2 kés - plus differenciálzár! Ha hatékonyan szeretné levágni a nagy fűterületet, akkor Önnek ajánljuk a solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 fűnyíró traktort. A legnagyobb hajtás a nehéz terepeken mint pl. emelkedőn vagy amikor a meghajtó kerék vályúban van. Havas felületen és nedves füvön lehet a differenciáltzár előnyeit kijátszani. Amint ráül a traktorra és beindítja, nem akar többé leszállni róla. Előnyök az AL-KO-nál: A fűnyírótraktor tartozékok és bővítmények széles választékával mint pl. hótoló lap, műtrágya szóró vagy utánfutó, traktorját sokoldalúan tudja használni.


Fűnyíró traktor T 22-105.1 HDD-A V2 technikai adatai

Egy 12,2 kW teljesítményű AL-KO Pro 700 V2 motor 2.450 fordulatszám/perc sebességgel működik a solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 fűnyíró traktor. 105 cm széles vágóasztal vágómagasságát 7 fokozatban, 30-90 mm között lehet beállítani. Télen a vágóasztal karbantartás ill. hóeltakarító járműként való használat céljából egyszerűen egy kézi fogantyúval eltávolítható. A C-profilú váz különösen robusztus és merev. Opcionálisan utólag beszerelhető egy elektronikus ürítés a 310 literes fűgyűjtőhöz.
A solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 fűnyíró traktorral szórakozás a fűnyírás a nagy területeken a 20 a 20 collos hátsókerekek miatt, amelyek érzéketlenül csúsznak át a gödrökön. Az egymás mellé rendezett előre-és hátrameneti pedálok az intuitív vezetés miatt vannak. A kívül elhelyezkedő tartálycsőcsonk révén könnyű a traktort megtankolni. A mély pedálok és a magas lábtér megkönnyítik a felszállást és a traktorral való munkát. A kényelmes ülés fokozatosan egyénileg beállítható.


Fűnyíró traktor T 22-105.1 HDD-A V2 vásárlása és alternatívák

Kezdje el még ma a fűnyírás új korszakát és rendelje meg Webshopunkból vagy szakkereskedőnktől a solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 fűnyíró traktort.
A nagytestvér, a solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 fűnyíró traktor egy áttekinthető elektronikus kijelzővel van felszerelve és a vágószélessége 125 cm. Tippünk: Számos tartozékkal a solo by AL-KO fűnyírótraktor egy mindentudóvá válik és télen, nyáron is az Ön szolgálatában áll.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 105
Kések száma 2
Sebesség előremenetben maxkmh 9
Oldalkidobás nem
Hátsó kerék átmérő coll-ban 20X10.0-8
Fűgyűjtő térfogat liter 310
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Teljesítmény kW-ban 12.2
Motor típus 025
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Fényszóró 003
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T3
Gép teljesítmény kW-ban 9.1
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Sebesség hátramenetben max kmh 4
Alkalmas fűfelület m²-ben 8000
Szivató nem
Késkupplung fajtája elektromágneses
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Gyűjtés igen
Kijelző módja Nincs
Automata szivatóval felszerelt Nem
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Márka solo by AL-KO
Üzemanyag térfogat liter 8
Termékvonal PREMIUM pro
Motor fajta 4 ütemű
Fűgyűjtővel Igen
K-érték (m/s^2) 2
Elektromos indítás igen
Vágómű fajtája Standard
Vágásszélesség cm-ben 103
Motorhengerek száma 2
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Fordulatszám óra/perc 2450
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Hengerűrtartalom ccm-ben 708
Mulcsozás igen
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.