Házi Vízellátó Hw 5000 Fms Premium

Termék szám: 112851 Szállításra kész
8% Spórol 125 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
al-ko házi vízellátó alkatrészek ,házi vízellátás fúrt kútból ,házi vízellátás kútból ,házi vízellátó ,házi vízellátó akció ,házi vízellátó szivattyú ,házi vízellátó szivattyúk ,házi vízellátó ár ,házi vízellátók ,szivattyú házi vízellátó, al ko hw 5000 fms premium ,al-ko hauswasserwerk hw 5000fms premium ,al-ko hw 5000 fms ,al-ko hw 5000fms premium ,alko hw5000 fms premium ,hw 5000 fms ,hw 5000 fms Egylépcsős szállító rendszer. Rozsdamentes acél nyomástartály és XXL szűrő. Beépített szárazon futás elleni védelem. Elektronikus tartálynyomás-figyelő. Flow Measurement rendszer. Megbízható, halk üzem.

Technikai adatok

Nyomástartály térfogata (l) 20 L
Bruttó súly kg 20.5 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Termékvonal Premium
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
max.emelési magasság méterben 50 M
Bekapcsolási nyomás bar 2 BAR
Nyomásjelző LCD kijelző
Zajszint mért LwA[dB(A)] 76
Márka AL-KO
Max. szállítási mennyiség l/h 4500 LPH
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Max.nyomás bar-ban 3.8 BAR
Nyomás kapcsoló elektronikus
Szárazonfutás elleni védelem igen
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Nettó súly kg 17.5 KG
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Szűrő van
Kikapcsolási nyomás bar 3.8 BAR
Szűrő kulcs van
Motorteljesítmény wattban 1300 W
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.