AL-KO HÁZI VÍZELLÁTÓ HW 5000 FMS PREMIUM

Termék szám: 112851 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy víznyomás teljesítmény és gazdaságos működés az Eco-Mode-nak köszönhetően
  • A manométerrel, a nyomáskapcsolóval és a csatlakozókábellel ellátott teljes felszerelésnek köszönhetően üzemkész
  • Hosszú élettartam a karbantartást nem igénylő, robusztus motornak köszönhetően, hőtúlterhelés elleni védelemmel
  • Alacsony helyigény a helytakarékos és kompakt kialakítás miatt
  • A vízzel érintkező alkatrészek oxidációval és korrózióval szemben ellenálló anyagokból készülnek

A házi vízellátó ideális a kutakból és tartályokból származó esővíz szivattyúzására, a ház, az udvar és a kert vízellátására valamint a meglévő vízhálózatban lévő nyomás növelésére.
 

HW 5000 FMS Premium házi vízellátó: "nagyon jól" vizsgázott a teszteken

Az AL-KO HW 5000 FMS Premium házi vízművek csúcskategóriás készüléke: a Heimwerker Praxis szaklap (1/2013. szám) tesztjén a nagyon jó (1,4) minősítést kapta. Mindenekelőtt az első osztályú kivitelezést, a víz beszívásakor és szivattyúzásakor nyújtott teljesítményt és a gyors víznyomás növelést dicsérték. A tesztelők nagyra értékelték a felhasználóbarát kialakítást és a kijelzőn az egyedi beállítások intuitív kezelésének lehetőségét. Ez a vízellátó a prémium minőséget képviseli, amellyel hosszú távon környezetbarát módon használhatja az ipari vizet mind a kertben, mind a háztartásban.

 

Az AL-KO HW 5000 FMS Premium házi vízellátó műszaki adatai:

 

Akár 50 méteres emelő magasságig és 5,0 bar nyomáson maximum 8 méteres szívómélységgel ez a házi vízellátó sokféleképpen alkalmazható. Akár a föld feletti tárolóból, akár az esővízhordóból, akár egy mély kútból szeretne vizet szivattyúzni - az azonnal üzemelő szivattyú akár 4500 liter/óra áramlási sebességgel is nagyszerűen működik minden helyzetben. Az erős nyomásnak köszönhetően az AL-KO házi vízellátója nagyon erős egyfokozatú szivattyúhajtásával és 1300 wattos motorjával megbízhatóan és rugalmasan használható.

A szabadalmaztatott, könnyen tisztítható, integrált XXL előszűrő optimális védelmet nyújt a szivattyú belsejének szennyeződései ellen. Az előszűrő ház gyorsan és egyszerűen meglazítható a mellékelt szűrőkulccsal. Ezzel meg lehet takarítani a karbantartásra szánt időt, és megőrizhető a szivattyú jó üzemképessége, zökkenőmentes működése. A házi vízellátó nagyon magas hatékonyságú, energiatakarékos és szabadalmaztatott elektronikus nyomásellenőrző rendszerrel működik. Az áramlásmérő rendszer bármikor méri az áramlási sebességet, és az integrált szárazfutás elleni védelem hosszú élettartamot biztosít. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így elkerülhető a túlmelegedés. Ha állandó jelleggel, a házba vagy a pincébe telepítve használjuk, az AL-KO HW 5000 FMS Premium házi vízellátó nemcsak állandó nyomást biztosít, hanem automatikusan bekapcsol, amikor vízelvezetésre van szükség. Csendesen üzemel, maximális hangkibocsátása 81 decibel.
 

A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő öntözőrendszerek is könnyen kombinálhatók az AL-KO házi vízellátójával.

Megjegyzés: A házi vízellátó nem alkalmas ivóvízhez történő használatra, csak ipari vízhez.


 

AL-KO HW 5000 FMS Premium házi vízellátó vásárlása és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO HW 5000 FMS Premium vízellátót webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. A felsőkategóriás felszereltségű AL-KO háztartási vízberendezések lehetővé teszik az automatizált iparivíz-ellátást.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további házi vízművet talál más felszereltséggel és jellemzőkkel, mint például az AL-KO HW 6000 FMS Premium vagy a Comfort illetve a Classic sorozat házi vízellátói.

 

 

Az Ön előnyei

Mindig minden szem előtt

Mindig minden szem előtt

A Flow-Measurement-System rendszernek köszönhetően a digitális kijelző minden üzemállapotot megjelenít, így a szállítási teljesítményt is. Ezért a pillanatnyi üzemállapot mindig leolvasható, szükség esetén egyszerűen módosítható.

Technikai adatok

Max. szállítási mennyiség l/h 4500 LPH
max.emelési magasság méterben 50 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 3.8 BAR
Motorteljesítmény wattban 1300 W
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Szárazonfutás elleni védelem igen
Nettó súly kg 17.5 KG
Bekapcsolási nyomás bar 2 BAR
Kikapcsolási nyomás bar 3.8 BAR
Bruttó súly kg 20.5 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 47.8 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 28.4 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 64.7 CM
Nyomástartály térfogata (l) 20 L
Szűrő van
Doboz méret hossza (cm) 54 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés (12.12MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.