AL-KO HIDRAULIKA OLAJ HLP 46 - 1,0 L

Termék szám: 112893 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
 • hidraulikaolaj,hidraulikaolaj rönkhasítóhoz, hidraulikaolaj rönkhasító géphez , olaj fahasogatóhoz
 • Nagynyomású hidraulikaolaj
 • Kiváló kopás elleni védelem
 • Kitűnő öregedéssel szembeni ellenállás
 • Viszkozitás: ISO VG 46
 • Tartalom: 1,0 liter

 • A következő modellekhez:

  • Minden AL-KO rönkhasító gép

  Hidraulikaolaj rönkhasítókhoz

  Eredeti AL-KO hidraulikaolaj rönkhasító gépekhez. A kiváló minőségű, nagynyomású hidraulikaolaj az ISO VG 47 viszkozitási osztályba tartozik, és megfelel a terheléssel, hőmérséklettel és sebességgel szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is. Tartós és megbízható védelmet nyújt a kopás ellen, hosszú élettartamot garantálva ezzel rönkhasító gépe számára.


  Tartozékok vásárlása rönkhasítókhoz és egyéb kerti gépekhez

  Vásároljon eredeti AL-KO tartozékokat – itt, a webáruházban vagy szakkereskedésben. Benzines AL-KO kerti gépeihez speciális tartalék késekből, tartalék láncokból, tartalék damilokból és motorolajokból válogathat.

  ...

  Technikai adatok

  Termék szám 112893
  EAN 4003718044003
  Márka AL-KO

  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.