Indulókészlet benzines fűnyíróhoz

Termék szám: 113875 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, plusz Szállítási költség
  • <p>Széleskörű indulókészlet az Ön benzines fűnyírójához.</p> A következőket tartalmazza: 1x 5 literes benzinkanna
  • 1x Motorszervizkészlet. A benzines fűnyíró egyszerű motorolaj cseréjéhez
  • 2x fűnyíró motorolaj (0,6 L) SAE 30

Gyakran vásárolják együtt

10 900 Ft
Ez a termék
83 900 Ft
Szállítható
199 900 Ft
Csak 1 db van raktáron
179 900 Ft
Csak 4 db van raktáron
104 900 Ft
Szállítható
258 900 Ft
Csak 6 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

838 400 Ft *

Ezzel a sokoldalú csomaggal a legjobban gondoskodik a kerti szerzonról

Technikai adatok

Márka AL-KO
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.