Kerti szivattyú AL-KO Jet 3000 Inox

Termék szám: 112838 Szállításra kész

Gyakran vásárolják együtt

31 900 Ft 28 900 Ft
Ez a termék

Az összes termék teljes ára

50 790 Ft *

akciós kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú árak ,al-ko classic kerti szivattyú jet 3500 inox ,búvárszivattyú vagy kerti szivattyú ,csendes kerti szivattyú ,felszíni kerti szivattyú ,házi vízmű vagy kerti szivattyú ,inox kerti szivattyú ,kerti szivattyú ,kerti szivattyú akció ,kerti szivattyú al ko ,kerti szivattyú márkák ,kerti vízszivattyú, szivattyú, szivattyúk Erőteljes,megbízható és energiatakarékos. Egyszerű üzembe helyezés. Mobil és kompakt, rozsdamentes acél szivattyúház.

Technikai adatok

Termékvonal Easy
Szűrő kulcs nincs
max.emelési magasság méterben 35
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Max.nyomás bar-ban 3.5
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Teljesítmény watt-ban 650
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szűrő nincs
Max. szállítási mennyiség l/h 3100
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
Nettó súly kg 6.3
Zajszint mért LwA[dB(A)] 74
Bruttó súly kg 7.3
Márka AL-KO
Emelőmagasság 35m Max L/h 3100
Szárazonfutás elleni védelem nem
Max.szívómagasság m-ben 8
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.