Kerti Szivattyú Jet 3000 Inox

Termék szám: 112838 Szállításra kész

Gyakran vásárolják együtt

33 900 Ft
Ez a termék
Cikkszám 110795 Részletek
17 900 Ft 16 900 Ft
Szállítható
5 900 Ft 4 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

55 790 Ft *

akciós kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú ,al ko kerti szivattyú árak ,al-ko classic kerti szivattyú jet 3500 inox ,búvárszivattyú vagy kerti szivattyú ,csendes kerti szivattyú ,felszíni kerti szivattyú ,házi vízmű vagy kerti szivattyú ,inox kerti szivattyú ,kerti szivattyú ,kerti szivattyú akció ,kerti szivattyú al ko ,kerti szivattyú márkák ,kerti vízszivattyú, szivattyú, szivattyúk Erőteljes,megbízható és energiatakarékos. Egyszerű üzembe helyezés. Mobil és kompakt, rozsdamentes acél szivattyúház.

Technikai adatok

Max. szállítási mennyiség l/h 3100 LPH
Szárazonfutás elleni védelem nem
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 6.3 KG
Termékvonal Easy
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szűrő nincs
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
max.emelési magasság méterben 35 M
Emelőmagasság 35m Max L/h 3100 LPH
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 3.5 BAR
Márka AL-KO
Szűrő kulcs nincs
Bruttó súly kg 7.3 KG
Zajszint mért LwA[dB(A)] 74
Teljesítmény watt-ban 650 W
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.