AL-KO KÉS 46 cm 46.9 Li SP GYÁRI

Termék szám: 113723 Csak 6 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • 46.9 Li SP EnergyFlex akkus fűnyíróhoz használható
  • Kés speciálisan edzett acélból
  • Hosszú élettartam
  • Könnyű cserélni
  • Vágási szélesség: 46 cm

Gyakran vásárolják együtt

12 990 Ft
Ez a termék
154 900 Ft 139 900 Ft
Csak 10 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

152 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Pótkés az Ön akkus fűnyírójához

Eredeti AL-KO tartalékkés 46.9 Li SP EnergyFlex akkus fűnyíróhoz. A speciálisan edzett 46 cm vágószélességű kés rendkívül hosszú élettartamú és így biztosítja a tiszta és szabályos vágást még az intenzív igénybevétel során is. Ezért a vágókést ritkábban kell cserélni. És ha még is cserélni kell, akkor ez néhány lépésban megoldható.


Tartozékok vásárlása az akkus fűnyírókhoz

Vásároljon eredeti AL-KO tartozékot – itt a Webshopunkon vagy szakkereskedőn keresztűl.

kés, kés fűnyíróhoz, 46 cm kés , 46 cm-es kés fűnyíróhoz, tartalék kés 46 cm, tartalék 46 cm-es kés fűnyíróhoz, gyári kés, kés gyári, 46.9 Li SP gyári kés
...

Technikai adatok

Termék szám 113723
EAN 4003718060386
Termékvonal Easy
Márka AL-KO

Mowing System

Vágásszélesség cm-ben 46 CM

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.