LÁNCFŰRÉSZ 6442 SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127430 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Kompakt erőcsomag a profi használatra az erdőben és a kertben
  • Nagy teljesítményű, könnyen indítható 1,7-kW benzin motor
  • Eredeti 40 cm hosszú Oregon láncvezető 3/8" speciális lánccal
  • Fáradság nélküli munka hatékony rezgéscsillapítással
  • Kovácsolt forgattyús tengely a maximális ellenállásért

 

Igényes vágás és fűrészelés hatékony elvégzése, függetlenül az akkutól vagy a kábelhossztól – ezt kínálják az erős benzines láncfűrészek.

 

 

solo® by AL-KO 6442 benzines láncfűrész– erőcsomag az igényes vágási és fűrészelési munkákhoz

 

A solo® by AL-KO 6442 benzines láncfűrész egyesíti a nagy teljesítményt és a kis súlyt, ami jó szolgálatot nyújt az átlagostól az igényesebb vágási és fűrészelési munkák során.
A nagy teljesítményű, könnyen indítható benzin motor alapos teljesítményt nyújt, azért ,hogy a könnyű géppel nagyon hatékonyan lehessen dolgozni. A kifinomult rezgéscsillapítás és a fogantyú ergonómiája a kelleténél többet tesz, hogy a géppel egy fáradságmentes és a testet kímélő munkát végezzen.
A karbantartás is egyszerű és időtakarékos , mivel a láncfeszítés és csere szerszám nélkül elvégezhető.

 

solo® by AL-KO 6442 benzines láncfűrész technikai adatai

 

A hosszú élettartamú, eredeti Oregon 40 cm-es láncvezető lehető teszi a gyors előrehaladást a jó manőverezéseknél és kezelésnél. A 3/8"-Oregon lánc a gyorsfeszítőnek köszönhetően szerszám nélkül feszíthető és cserélhető – és a lánc kenése is könnyen beállítható. A felhasználó barát tulajdonságok mint pl. a szerszám nélkül cserélhető légszűrő és a tanksapka egyszerű nyitása alátámasztják az egyszerű használatot a gyakorlati alkalmazás során.
A 2,3 PS erős 42,2-cm³ benzin motort a primer szivatóval ellátott lágyindítónak köszönhetően nagyon egyszerű beindítani és egy rendkívüli teljesítményt nyújt – 2,5 kg/kW tömeg/teljesítmény aránnyal. Az extra rezgéscsillapításnak és az optimalizált ergonómiával kialakított tartófogantyúnak köszönhetően a hajtó teljesítmény kevés rezgéssel kerül át a láncvezetőre és a láncra, így megkönnyíti a pontos vágási eredményt és ezzel egyidejűleg kíméli a csuklóját is. Egy további plusz, a szerszám nélkül cserélhető légszűrő. Az extrém teherbíró ház pedig hosszú élettartamot biztosít.

 

solo® by AL-KO 6442 benzines láncfűrész vásárlása és alternatívák

 

A solo® by AL-KO 6442 benzines láncfűrészt megvásárolhatja webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőinktől. Ez egy kompakt erőcsomag a közepes méretű favágási munkákhoz a kertben és az erdőben. A legjobb, ha rögtön megvásárolja hozzá a nagy teljesítményű Bio láncolajat is ( cikkszám: 113480 ).
Ha inkább egy károsanyag kibocsátásmentes, hálózattól független láncfűrészt szeretne vagy ha van már PowerFlex akkus gépe, akkor a CS 4235 ( cikkszám: 127441 ) jó alternatíva lehet az Ön számára.

 

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Teljesítmény kW-ban 1.7 KW
Motor fajta 2 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 41.9
Fordulatszám óra/perc 12000
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal Comfort
Lánckenés automatikus
Levegő előmelegítő - téli üzem igen
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Meghajtó típusa Benzines
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Zajszint garantált LwA[db(A)] 113
Láncfeszítés szerszámmal
Osztott 3/8" speciális
Zajszint mért LwA[dB(A)] 110
K-érték (m/s^2) 1.5
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6.88
Nettó súly kg 4.8 KG
Lánchossz cm-ben 40 CM
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 101
Olajszállítás-szabályzás igen
Láncfék van
Légszűrő nylon
Láncfeszítés 57 E / .050" / 1,3MM
Fűrészlánc 3/8"
cserélhető légszűrő igen
Max.láncsebesség 21
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.