AL-KO LÁNCFŰRÉSZ BKS 4040

Termék szám: 113186 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Sokoldalúan használható benzinmotoros láncfűrész
  • Eredeti Oregon 40 cm hosszú láncvezető és 3/8"-os fűrészlánc
  • Easy Start rendszer az egyszerű motorindításért
  • Hatékony erőátvitel
  • Az ütközőkarom biztonságos tartást biztosít a fűrészelés során

Gyakran vásárolják együtt

77 900 Ft
Ez a termék
12 290 Ft
Csak 3 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

90 190 Ft *

Sokoldalúan alkalmazható benzines láncfűrész nagy teljesítményű 1,5 kW motorral és 40 cm-es láncvezetővel. Eredeti Oregon láncvezetővel és lánccal erőteljes vágóteljesítményt és hosszú életmódot garantál. Atuomatikus lánckenés, Soft start/Easy start – a motor gyors indításáért. A láncfék visszacsapódás esetén 0,12 másodpercen belül megállítja a láncot . Hatékony erőátvitel a könnyen futó orrkerékkel,mely csökkenti a láncvezetőcsúcs kopását és a visszacsapódást. A rönktámasz garantálja a biztos tartást munka közben. 2LE, 40ccm, 40cm-es láncvezető, 21m/s-os láncsebesség, oregon lánc és láncvezető, keresztmotoros építés. Kiváló ergonómia, hosszú élettartamot biztosító, első osztályú mechanika. 

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Hengerűrtartalom ccm-ben 40.1
Teljesítmény kW-ban 1.5 KW
Fordulatszám óra/perc 11000
Nettó súly kg 5.3 KG
Motorhengerek száma 1
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 25 CM
Bruttó súly kg 7.44 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 28 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 76.5 CM
Üzemanyag térfogat liter 0.39 L
Max.láncsebesség 21
Láncolaj térfogata (ml) 210 ML
Láncfeszítés szerszámmal
Szivató igen
Doboz méret hossza (cm) 42 CM
Fogak típusa lekerekített
Zajszint garantált LwA[db(A)] 113
Automata szivatóval felszerelt Igen
Teljesítmény lóerőben 2 PS
Fűrészlánc 3/8"
Lánchossz cm-ben 40 CM
Osztott 3/8" speciális
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.