MOTOROS KASZA 116 B SOLO BY AL-KO TARTÓSAN ALACSONY ÁR

Termék szám: 127483 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Könnyű, praktikus motoros kasza
  • Könnyű indítású 2 ütemű motor a primernek köszönhetően
  • Biztonságos, pontos és fáradtság nélküli mozgatás az egyszerűen beállítható kerékpármarkolatnak és a kényelmes csípővédős vállszíjnak köszönhetően
  • Automatikus beállítású (érintéses automatikával működő) damilorsó és masszív fémpenge mellékelve
  • Ideális a magas fű és a könnyű bozót eltávolításához

Tökéletes nyírási eredmények az igényes kerttulajdonosok és hobbikertészek számára. Sokoldalúan használható – élethosszig tartó minőség.


A 116 B típusú solo® by AL-KO – az Ön erős, kerékpármarkolattal és vállszíjjal felszerelt segítője

Független fűnyírás, hatékony és egyszerű kezelés: a könnyű és kompakt 116 B típusú solo® by AL-KO benzinmotoros kasza a jól bevált solo® by AL-KO minőségben nyújtott tökéletes kaszálási eredmények miatt meggyőző.
Könnyű súlyának, az Easy Start rendszerének, a centrifugális tengelykapcsolójának, a könnyen kezelhető, beépített kezelőelemekkel ellátott kerékpármarkolatának, a hátkímélő munkavégzéshez kínált vállszíjnak, valamint a kerti gép optimális egyensúlyának köszönhetően természetes munkavégzési testtartásban végezhető a zökkenőmentes működtetés. Ezenkívül a kerti gép nagyon könnyen karbantartható, és a két mellékelt vágófelszerelés – a (25, ill. 41 cm-es vágási szélességű) masszív fémpenge és a damilfej – cseréje gyorsan elvégezhető.
A nemkívánatos bozót lenyírása és kitisztítása, valamint a könnyű bozóton, nagyobb területeken vagy hosszabb távolságokon való átjutás a szakterülete.
A kerékpármarkolatnak és a vállszíjnak köszönhetően a 116 B hosszabb kaszálási menetek esetén is egyszerűen, biztonságosan vezethető.


A 116 B típusú solo® by AL-KO kasza műszaki leírása

Ezzel a praktikus, csupán 5,6 kg súlyú motoros kaszával Ön kihasználhatja a nagyobb gépeknél használatos, gyors indítású, 0,75 kW teljesítményű (25,4 köbcentis), legújabb generációs 2 ütemű motor, masszív szerkezet és kényelmes kezelőelemek, valamint az összes solo® by AL-KO kerti gépre jellemző sokoldalúság és könnyű karbantarthatóság előnyét.
A beépített, könnyen hozzáférhető kezelőelemekkel ellátott kerékpármarkolattal történő kényelmes és biztonságos gépmozgatásnak, valamint a gép optimális egyensúlyának és stabilitásának (alumínium tengely) köszönhetően Ön még a hosszabb kaszálási és tisztítási munkákat is fáradtságmentesen, kíméletes testtartásban végezheti el a gyepeken, a bozótban vagy a könnyű aljnövényzetben. Ezenkívül a csípővédővel ellátott vállszíj jelentősen tehermentesíti Önt a munkafolyamat során, fokozza a kényelmet a hordozás során, és segítséget nyújt Önnek a motoros kasza biztonságos kezeléséhez.
A jól manőverezhető motoros kasza nagy rugalmasságot kínál Önnek a használat során, ugyanis két vágófej is része a szállítási terjedelemnek: a masszív, 25 cm-es fémpengével ellátott rátét és a nagy, kíméletesen vágó, 41 cm-es vágási szélességű damilfej. Ez utóbbinál az érintéses automatikát használhatja, hogy működtetés közben beállítsa az optimális damilhosszúságot (csak érintse a nyírófejet a talajhoz).
Hatékony kaszálás minden területen. Akkumulátor-működési időktől, kábelhosszúságoktól és kábelrengetegtől függetlenül – az Ön előnye nagy pázsitokon és különösen a szabad területeken.
Megjegyzés: A lenyírható felületek függhetnek az adott gyep tulajdonságaitól (a fű magassága, sűrűsége, a nedvesség mértéke stb.).


A 116 B típusú solo® by AL-KO kasza megvásárlása és alternatív lehetőségek

A 116 B típusú solo® by AL-KO kaszát webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnél vásárolhatja meg. Tökéletes termék, ha könnyű, praktikus benzinmotoros kaszát keres kertjéhez vagy nagyobb területekhez, mely kiváló kényelmet kínál a kezelésnél. A benzinkeverék előállításához a kevés füstöt kibocsátó, önkeveredő AL-KO univerzális kétütemű olajat (cikkszám: 112896) ajánljuk.
Ha nagyobb teljesítményű modellt keres, a 118 B típusú solo® by AL-KO kaszát ajánljuk Önnek.


Az Önnek kínált előnyök

AL-KO prémium szállítási szolgáltatás: solo® by AL-KO termékeket a helyi szakkereskedő házhoz szállítja. Prémium szállítási szolgáltatásunk tartalmazza az összeszerelt termék kiszállítását egészen az Ön kertjéig, valamint tájékoztatást az üzemkész gép kezeléséről. > Tovább

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Termékvonal Easy
Vágási szélesség damil (cm) 41 CM
Szárátmérő mm-ben 26 MM
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Zajszint mért LwA[dB(A)] 107
Nettó súly kg 5.6 KG
Rezgés érték ahw (m/s^2) 7
Vágási szélesség kés (cm) 25 CM
Meghajtó típusa Benzines
Zajszint garantált LwA[db(A)] 110
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 91
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.