MOTOROS KASZA BC 1000 E

Termék szám: 112923 Csak 7 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Kiemelkedő gépegyensúly a precíz munkavégzés érdekében, hozzáférhetetlen helyeken is
  • Szétszedhető szár
  • Modern dizájn
  • Kábel-tehermentesítővel
  • Hordozóhevederrel együtt

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 112923
49 900 Ft
Ez a termék

Az összes termék teljes ára

54 390 Ft *

Nagyobb területek nyírására, csendesen, kipufogógáz nélkül. Ezt jelentik az AL-KO elektromos fűkaszák a "fűnyírás" területén.

 

AL-KO BC 1000 E fűkasza – nagyobb területek hatékony nyírására

Nagy teljesítmény a gyors siker érdekében nagyobb területeken, könnyű kezelhetőséggel: Az AL-KO BC 1000 E fűkasza tökéletes nyírási eredménnyel nyűgözi le a már bizonyított AL-KO minőség mellett. A nagy teljesítményű, 35 cm-es vágásszélességű elektromos fűkasza csendesen és kipufogógázok nélkül teszi a dolgát nagyobb kertekben is. A jól kiegyensúlyozottság, és az optimális damilhosszúságot biztosító kényelmes automatikus damilfej adagoló biztosítja a fűkasza biztonságos és egyszerű kezelését. További előny a szétszedhető szár, amely megkönnyíti a készülék tárolását és szállítását.

 

AL-KO BC 1000 E fűkasza technikai adatai

Ez az elektromos fűkasza a legújabb generációs, csendes, károsanyag-kibocsátásmentes 1000 wattos villanymotorral van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen terepen hatékonyan haladjon át – legyen szó nagy pázsitról, vagy magas fűről.
A nagy, 35 cm-es vágásszélességű damilfej hatékony munkát és gyors fűnyírást biztosít. Könnyedén beállíthatja az optimális damilhosszt munka közben az automatikus adagoló funkcióval, ha egyszerűen megütögeti a vágófejet a talajon.
Nagy teljesítménye ellenére a BC 1000 E biztonságos és intuitív kezelést kínál ergonomikus kialakításával, optimális súlyelosztásával és számos kényelmi és vezérlőelemével, ahogy azt otthoni kertjében szeretné. Az elektromotoros technológiának köszönhetően nincsenek olyan tipikus mellékhatások, mint a motorzaj, kipufogógáz, stb. Ez a készülék ezért ideális a hobbikertészeknek és a bozótvágók erőteljes világában kevésbé jártas felhasználónak is.
A halk működésnek köszönhetően szomszédjait nem zavarja - és a nap bármely szakában nyírhat lakott területen, viszonylag függetlenül a csendes időszakoktól.

 

AL-KO BC 1000 E fűkasza vásárlás és alternatívák 

Az AL-KO BC 1000 E fűkaszát megvásárolhatja tőlünk webáruházban vagy valamelyik szakkereskedőnktől.  Tökéletes termék, ha nagy teljesítményű, környezetbarát fűkaszát keres kertjébe vagy nagyobb szabad területre.
Ha még nagyobb teljesítményű elektromos fűkaszára és 4 ágú vágótárcsára van szüksége a kihívást jelentő terepre, akkor az AL-KO BC 1200 E fűkaszát ajánljuk. 

Az Ön előnyei

Tökéletes egyensúly

Tökéletes egyensúly

Az optimális erőeloszlás és a tartóheveder révén könnyen megy a munka az elektromotoros kaszákkal.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Vágási szélesség damil (cm) 35 CM
Termékvonal Premium
Szárátmérő mm-ben 25 MM
Meghajtó típusa Elektromos
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.3
Damil utánállítás koppintós
Pótórsó felvétel nem
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár igen
Nettó súly kg 3.9 KG
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Vágási szélesség kés (cm) 23 CM
K-érték (m/s^2) 1.5
Használati utasítások Letöltés (3.47MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.