AL-KO MOTOROS KASZA BC 1000 E

Termék szám: 112923 Csak 6 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Kiemelkedő gépegyensúly a precíz munkavégzés érdekében, hozzáférhetetlen helyeken is
  • Szétszedhető szár
  • Modern dizájn
  • Kábel-tehermentesítővel
  • Hordozóhevederrel együtt

Gyakran vásárolják együtt

49 900 Ft
Ez a termék
4 490 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

54 390 Ft *

Nagyobb területek nyírására, csendesen, kipufogógáz nélkül. Ezt jelentik az AL-KO elektromos fűkaszák a "fűnyírás" területén.

 

AL-KO BC 1000 E fűkasza – nagyobb területek hatékony nyírására

Nagy teljesítmény a gyors siker érdekében nagyobb területeken, könnyű kezelhetőséggel: Az AL-KO BC 1000 E fűkasza tökéletes nyírási eredménnyel nyűgözi le a már bizonyított AL-KO minőség mellett. A nagy teljesítményű, 35 cm-es vágásszélességű elektromos fűkasza csendesen és kipufogógázok nélkül teszi a dolgát nagyobb kertekben is. A jól kiegyensúlyozottság, és az optimális damilhosszúságot biztosító kényelmes automatikus damilfej adagoló biztosítja a fűkasza biztonságos és egyszerű kezelését. További előny a szétszedhető szár, amely megkönnyíti a készülék tárolását és szállítását.

 

AL-KO BC 1000 E fűkasza technikai adatai

Ez az elektromos fűkasza a legújabb generációs, csendes, károsanyag-kibocsátásmentes 1000 wattos villanymotorral van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen terepen hatékonyan haladjon át – legyen szó nagy pázsitról, vagy magas fűről.
A nagy, 35 cm-es vágásszélességű damilfej hatékony munkát és gyors fűnyírást biztosít. Könnyedén beállíthatja az optimális damilhosszt munka közben az automatikus adagoló funkcióval, ha egyszerűen megütögeti a vágófejet a talajon.
Nagy teljesítménye ellenére a BC 1000 E biztonságos és intuitív kezelést kínál ergonomikus kialakításával, optimális súlyelosztásával és számos kényelmi és vezérlőelemével, ahogy azt otthoni kertjében szeretné. Az elektromotoros technológiának köszönhetően nincsenek olyan tipikus mellékhatások, mint a motorzaj, kipufogógáz, stb. Ez a készülék ezért ideális a hobbikertészeknek és a bozótvágók erőteljes világában kevésbé jártas felhasználónak is.
A halk működésnek köszönhetően szomszédjait nem zavarja - és a nap bármely szakában nyírhat lakott területen, viszonylag függetlenül a csendes időszakoktól.

 

AL-KO BC 1000 E fűkasza vásárlás és alternatívák 

Az AL-KO BC 1000 E fűkaszát megvásárolhatja tőlünk webáruházban vagy valamelyik szakkereskedőnktől.  Tökéletes termék, ha nagy teljesítményű, környezetbarát fűkaszát keres kertjébe vagy nagyobb szabad területre.
Ha még nagyobb teljesítményű elektromos fűkaszára és 4 ágú vágótárcsára van szüksége a kihívást jelentő terepre, akkor az AL-KO BC 1200 E fűkaszát ajánljuk. 

Az Ön előnyei

Tökéletes egyensúly

Tökéletes egyensúly

Az optimális erőeloszlás és a tartóheveder révén könnyen megy a munka az elektromotoros kaszákkal.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Elektromos
Nettó súly kg 3.9 KG
Bruttó súly kg 4.9 KG
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 2.5 MM
Menethossz (cm) 450 CM
Állítható fogantyú igen
Doboz méret hossza (cm) 27 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár igen
Szárátmérő mm-ben 25 MM
Vágási szélesség damil (cm) 35 CM
Vágási szélesség kés (cm) 23 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés (3.47MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.