MŰANYAG SZÍVÓCSŐ 4M

Termék szám: 110005 Szállításra kész
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Stabil szívótömlő visszacsapó szeleppel
  • Ideális kerti szivattyúkhoz, házi vízművekhez és egyéb vízszivattyúkhoz
  • Különösen tartós, félig átlátszó műanyag
  • Hosszúság: 4 méter
  • ¾ coll átmérő
110125
Kerti Szivattyú Jet 1000 Részletek

Vásároljon eredeti alkatrészeket: Ez az AL-KO szívótömlő minden AL-KO kerti szivattyúhoz , Jet szivattyúhoz és házi vízműhöz egyaránt alkalmazható.

 

A sokoldalú PVC tömlő szívószűrővel, csavaros csatlakozással, visszacsapó szeleppel és 1 collosmenetes csősapkával sokféleképpen használható a vízelvezetéshez. Kiváló kivitelezésének köszönhetően bárhol használható, ha használt vizet szeretne kiszivattyúzni, pl. tavakból, úszómedencékből, fürdőmedencékből, akváriumokból, esővíztárolókból, szökőkutakból és ciszternákból. ¾ coll átmérőjével (26,4 mm) és 4 m hosszúságával rugalmasan használható. Mivel a tömlő félig átlátszó, mindig figyelemmel kísérheti a víz áramlását.

Vásárolja meg az AL-KO ¾ collos szívótömlőt

Vásárolja meg most az AL-KO ¾ collos szívótömlőt webshopunkon keresztül. Nálunk megtalálja a további kiegészítőket és pótalkatrészeket is a kerti szivattyúhoz, vízszivattyúhoz, házi vízműhöz, házi vízellátó automatákhoz vagy a búvárszivattyúkhoz

 

...

Technikai adatok

Termék szám 110005
EAN 4003718014532
Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.