AL-KO SZEGÉLYNYÍRÓ GTE 450 COMFORT

Termék szám: 112929 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • 450 W teljesítmény
  • Teleszkópos alumínium szár
  • Állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel
  • Tartalék damilfejjel

Gyakran vásárolják együtt

27 900 Ft
Ez a termék
5 490 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

33 390 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Csendesen és kipufogógázok nélkül az AL-KO elektromos szegélynyírókkal, a sokoldalú és precíziós szegélynyíróval minden fűszegélyhez és -sarokhoz.

 

AL-KO GTE 450 Comfort szegélynyíró – precíz vágás a kertben

Könnyű, kézre álló és robusztus, amilyennek szeretné: az AL-KO GTE 450 tökéletes fűnyírási eredményeket biztosít, bevált AL-KO minőségben. Az AL-KO "közepes méretű" elektromos szegélynyíró csendesen és kipufogógázok nélkül teszi a dolgát. Az állítható magasságú teleszkópos aluminium szár a kezelő testméretéhez igazítva, a kis súllyal együtt  könnyűvé teszi a munkát.

 

AL-KO GTE 450 Comfort szegélynyíró technikai adatai

A mindössze 2,9 kg súlyú AL-KO GTE 450 szegélynyíró a növényvédő kengyellel a falaktól való könnyű távolságtartás érdekében könnyen használható segédeszköz a kertészkedéshez. Az erős motor megbízhatóan végzi a munkáját. A 180 fokban elforgatható és dönthető, 30 cm-es vágásszélességű rugalmas damilfej, valamint a növényvédő rúd ideálissá teszi a készüléket a pázsit szélén, bokrok alatt, padokon és falakon történő precíz nyíráshoz.
Könnyedén beállíthatja az optimális damilhosszt munka közben az automatikus adagoló funkcióval, ha egyszerűen megütögeti a vágófejet a talajon.
Ez az AL-KO elektromos szegélynyíró kényelmes megoldás az elhivatott hobbikertészek számára.

 

AL-KO GTE 450 Comfort szegélynyíró vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO GTE 450-et tőlünk online boltunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Tökéletes termék, ha egy robusztus, rugalmas és rendkívül precíz elektromos szegélynyírót keres.
Ha nagyobb, vagy nehezen hozzáférhető  területekre szeretne elektromos szegélynyírót, akkor az AL-KO GTE 550 , illetve az AL-KO BC 1000 E és BC 1200 E elektromos fűkaszákat  ajánljuk. 

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112929
EAN 4003718044935
Nettó súly kg 2.9 KG
Teleszkópos kar igen
Bruttó súly kg 3.7 KG
Damilfej típusa klasszikus
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 1.65 MM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Osztott szár nem
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos

Cutting System

Menethossz (cm) 1000 CM

Mowing System

Munkaszélesség cm-ben 30 CM

Engine

Motorteljesítmény wattban 450 W

Handle system

Állítható fogantyú igen

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (5.04MB)
Cikkszám 112966 Szállítható
5 490 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.