SZEGÉLYNYÍRÓ GTE 450 COMFORT

Termék szám: 112929 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • 450 W teljesítmény
  • Teleszkópos alumínium szár
  • Állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel
  • Tartalék damilfejjel

Gyakran vásárolják együtt

22 900 Ft
Ez a termék
49 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

72 800 Ft *

Csendesen és kipufogógázok nélkül az AL-KO elektromos szegélynyírókkal, a sokoldalú és precíziós szegélynyíróval minden fűszegélyhez és -sarokhoz.

 

AL-KO GTE 450 Comfort szegélynyíró – precíz vágás a kertben

Könnyű, kézre álló és robusztus, amilyennek szeretné: az AL-KO GTE 450 tökéletes fűnyírási eredményeket biztosít, bevált AL-KO minőségben. Az AL-KO "közepes méretű" elektromos szegélynyíró csendesen és kipufogógázok nélkül teszi a dolgát. Az állítható magasságú teleszkópos aluminium szár a kezelő testméretéhez igazítva, a kis súllyal együtt  könnyűvé teszi a munkát.

 

AL-KO GTE 450 Comfort szegélynyíró technikai adatai

A mindössze 2,9 kg súlyú AL-KO GTE 450 szegélynyíró a növényvédő kengyellel a falaktól való könnyű távolságtartás érdekében könnyen használható segédeszköz a kertészkedéshez. Az erős motor megbízhatóan végzi a munkáját. A 180 fokban elforgatható és dönthető, 30 cm-es vágásszélességű rugalmas damilfej, valamint a növényvédő rúd ideálissá teszi a készüléket a pázsit szélén, bokrok alatt, padokon és falakon történő precíz nyíráshoz.
Könnyedén beállíthatja az optimális damilhosszt munka közben az automatikus adagoló funkcióval, ha egyszerűen megütögeti a vágófejet a talajon.
Ez az AL-KO elektromos szegélynyíró kényelmes megoldás az elhivatott hobbikertészek számára.

 

AL-KO GTE 450 Comfort szegélynyíró vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO GTE 450-et tőlünk online boltunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Tökéletes termék, ha egy robusztus, rugalmas és rendkívül precíz elektromos szegélynyírót keres.
Ha nagyobb, vagy nehezen hozzáférhető  területekre szeretne elektromos szegélynyírót, akkor az AL-KO GTE 550 , illetve az AL-KO BC 1000 E és BC 1200 E elektromos fűkaszákat  ajánljuk. 

 

 

Technikai adatok

Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Pótórsó felvétel igen
Teleszkópos kar igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Osztott szár nem
K-érték (m/s^2) 2
Damil utánállítás koppintós
Meghajtó típusa Elektromos
Rezgés érték ahw (m/s^2) 3.15
Forgatható vágófej igen
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Munkaszélesség cm-ben 30
Motorteljesítmény wattban 450
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.