Talajlazító AL-KO Combi Care 38 P Comfort

Termék szám: 112799 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
12 késes talajlazító eladó ,al ko gyepszellőztető talajlazító ,al ko talajlazító ,al-ko comfort 36.8 e combi care talajlazító és gyepszellőztető ,altalajlazító ,elektromos talajlazító és gyepszellőztető ,gyepszellőztető talajlazító ,gyepszellőztető talajlazító gép ,gyepszellőztető vagy talajlazító ,gyepszellőztető és talajlazító ,talajlazítás otthon ,talajlazító eszköz talajlazító gyepszellőztető ,talajlazító webshop ,talajlazítók, benzines talajlazító és gyepszellőztető,benzines talajlazító 3 in1 funció:talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés. Szerszámmentes hengercsere. A talajlazító- és gyepszellőztető henger, ill. a gyűjtőzsák alapfelszereltség. Benzinmotor hálózattól független munkavégzéshez, gyűjtőzsákkal.

Technikai adatok

Munkaszél. talajlazítás (cm) 38
Alkalmas fűfelület m²-ben 1200
Zajszint mért LwA[dB(A)] 97
Üzemanyag térfogat liter 1.2
Levegőztetés lehetséges igen
Acélkések száma függőlegesen 14
Termékvonal Comfort
K-érték (m/s^2) 1
Meghajtó típusa Benzines
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 37
Fűgyűjtő térfogat liter 55
Fűgyűjtővel Igen
Motorhengerek száma 1
Golyóscsapágyas kerekek nem
Nettó súly kg 22
Fordulatszám óra/perc 6100
Rezgés érték ahw (m/s^2) 10
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 88
Hengerűrtartalom ccm-ben 53
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Szivató igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 65
Motor fajta 4 ütemű
Összecsukható tolókar igen
Első kerékátmérő mm-ben 205
Zajszint garantált LwA[db(A)] 99
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Elektromos indítás nem
Márka AL-KO
Bruttó súly kg 24
Állítható magasságú szár igen
Teljesítmény kW-ban 1.3
Automata szivatóval felszerelt Nem
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Talajlazító henger szám 24
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.