Fenntarthatóság| AL-KO Kerttechnika

Fenntarthatóság az AL-KO-nál

Az AL-KO kerti szerszámok innovatív gyártójaként összeköti az embereket és a természetet. Ezért felelősségünknek érezzük, hogy mind a gazdasági, mind a környezetvédelmi, mind a társadalmi fenntarthatóságot integráljuk üzleti tevékenységünkbe, valamint, hogy mindig optimalizáljuk folyamatainkat.

Sokoldalú beruházásainkkal aktívan hozzájárulunk ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez, és tavaly mintegy 200 tonna CO2-megtakarítást sikerült elérnünk a gyártásban.

Mit jelent számunkra pontosan a fenntarthatóság?

Környezetvédelmi | AL-KO Kerttechnika

Környezetvédelmi

✔ Fenntartható anyagok felhasználása a gyártástól az újrahasznosításig
✔ Az energiafogyasztás és az ökológiai lábnyom csökkentése

Gazdasági | AL-KO Kerttechnika

Gazdasági

✔ A helyi értékteremtési folyamatok és a fenntartható beszerzési stratégiák biztosítása
✔ Fenntartható gazdasági teljesítmény minden üzleti területen

Társadalmi | AL-KO Kerttechnika

Társadalmi

✔Maximális biztonság és védelmi ügyfel
✔ Gewährleistung bester Arbeitsbedingungen für unsere internen Mitarbeiter und die Mitarbeiter unserer Partner

Néhány konkrét példa:

Tartós kerti szerszámok gyártása

A "Minőség az életért" mottó szerint kerti szerszámainkat hosszú élettartamra tervezték. Ezért kínálunk lehetőséget 3 év garanciára

Kidobás helyett javítson

Normál kopás esetén a készülék egyes részeit idővel ki kell cserélni. Nálunk sok éven át szerezhet alkatrészeket kerti szerszámaihoz.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.