Willkommen zum Newsletter | AL-KO Gardentech Newsletter

Üdvözöljük!

Feliratkozása az AL-KO Gardentech hírlevelére sikeresen megtörtént.

Nemsokára küldünk Önnek egy e-mailt egy 3000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal. Köszönjük hírlevelünk iránti érdeklődését és kellemes vásárlást kívánunk!


Üdvözlettel:
Az Ön AL-KO Gardentech csapata

Fedezze fel!

Spórolni szeretne? Akkor itt a legjobb helyen van!

Zum Sale >


Folyamatosan bővítjük termékpalettánkat. Itt megtalálja a legújabb termékeinket.

Neuheiten entdecken >


Itt mindent megtalál a kertészkedéshez: Akciók, kertészeti tippek és termékismertetők várnak Önre!

Zum Gartenmagazin >


Kérdése van még? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi gondoskodunk róla!

Kontakt aufnehmen >

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.