Fűrészének egyedi felszereléséhez

Ellenőrizze rendszeresen fűrészének állapotát, mert nagy erő hat rá az erős motor és a kemény fa miatt. Minden fűrész kifejleszti a saját kopásképéét. Nálunk a motoros fűrész tartozékok egész sorát kapja meg, mint pl. egy hosszabb láncvezetőt vagy egy másik láncot benzines fűrészéhez. Szortimentünkben természetesen a motoros fűrészeinkhez illő láncvédőt is megtalálja. Tegye rá ezt mindig, ha nem használja a gépet. 


Több info >

Termékszűrő
23 termékek találása
Cikkszám 113717 Csak 5 db van raktáron
6 990 Ft *
Cikkszám 114025 Csak 3 db van raktáron
3 990 Ft *
Cikkszám 127204 Csak 1 db van raktáron
15 990 Ft *
Cikkszám 127200 Csak 2 db van raktáron
7 990 Ft *
Cikkszám 112918 Elfogyott
3 190 Ft *
Cikkszám 127494 Csak 2 db van raktáron
11 990 Ft *
Cikkszám 127502 Csak 2 db van raktáron
37 990 Ft *
Cikkszám 127271 Csak 4 db van raktáron
1 990 Ft *
Cikkszám 127207 Csak 3 db van raktáron
17 990 Ft *
Cikkszám 113480 Elfogyott
3 790 Ft *
Cikkszám 112919 Elfogyott
12 990 Ft *
Cikkszám 127212 Szállítható
16 490 Ft *
*az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
AL-KO láncfűrész tartozékok | Lánc-és vezetősín csere
Fűrészlánc-és vezetősín csere

Fűrészlánc-és vezetősín csere A fűrészlánc és vezetősín cseréje benzines láncfűrészeknél néhány kézmozdulattal végrehajtható. A legnagyobb gondosságot alkalmazza és kövesse pontosan a használati útmutatóban leírtakat, hogy biztos működést garantáljon . Ha nem biztos benne, forduljon szervizhálózatunkhoz. 

Szakértői tipp az új fűrészlánchoz:
Egy új fűrészlánc felszerelése előtt a láncot ajánlatos valamennyi időre ( a legjobb egy éjszakára ) egy tartóba ( kádba ), a láncolajjal együtt beletenni. A felszerelés után ne kezdje el rögtön a fűrészelést, hanem rövid időre félgázzal hagyja futni, míg a világos alapon egy vékony olajsáv kezdődik.  Láncvezető és lánc csere a solo® by AL-KO 656 C motoros fűrésznél 11 lépésben:

1. A borítást rögzítő anyák (12) meglazítása.
2. Borítást (a) levenni.
3. Az első összeszerelésnél a szállítási biztonságért gyárilag betett karton alátétet a sínborítás alatt, a vezetősín beépítés előtt el kell távolítani. i
4. Használt láncfűrésznél a láncvezető felület és az olaj szivárgás eltakarítása. 
5. A láncfeszítő csavarral (13a/13b) a láncfeszítő hajtókart (b) bal ütközésig állítani. Megjegyzés: A láncvezető minden egyes beépítésénél és eltávolításánál a láncfeszítő hajtókart ( b ) bal ütközésig kell átállítani. 
6. Vezetősín felhelyezése; a láncfeszítő hajtókarnak (b) a vezetősínben lévő furatba  kell teljesen bekapcsolódnia. 
7. A fűrészláncot a lánckerék fölé és a láncvezető csavarházba helyezni.
8. A fűrészfogak vágóinak a láncvezető felső részén a sín csúcsa felé kell mutatni.
9. Figyelni kell arra, hogy a hajtás tagok a lánckerék helyes bemetszésébe és a láncvezető csúcsára legyenek illesztve. 
10. A láncvezető borítás felrakása; ennél a feszítőanyákat elsőként csak kézzel húzza meg. 
11. A láncvezető megfelelő beállítása után a feszítő anyákat húzza meg szorosan. 

Láncfűrész alkatrészek : a legmagasabb minőségi követelményeknek  

Az AL-KO a legmodernebb technikát és a legnagyobb pontosságot szimbolizálja a kert technika terültén. Gépeink a legmagasabb felszereltséggel győzik meg Önt a kényelemről és a biztonságról. Ez megvédi Önt a sérülésektől és lehetővé teszi a fűrész biztonságos szállítását és tárolását.   

Csak eredeti AL-KO láncfűrész alkatrészeket használjon motoros fűrészének karbantartásához és javításához: Online-Shopunkban eredeti láncfűrész tartozékokat vásárolhat közvetlenül tőlünk, mint gyártótól és profitálhat a termékeinkből, amelyek a legnagyobb teljesítménnyel bírnak.   


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.