Benzines-, akkus- vagy elektromos láncfűrészek: kertészeknek és profi felhasználóknak

Online shopunkban kapható kompakt láncfűrészek megkönnyítik Önnek a különböző fafajták fűrészelését.  Láncfűrészeinket úgy alakítottuk ki, hogy egy optimális súlyeloszlásúak legyenek és különösen jól lehessen kézben tartani.  A szállításkor kapott szerszámmal egy pillanat alatt megfeszítheti a vágógarnitúrát és a láncot. Így gyorsan és egyszerűen el tudja kezdeni a munkát. A nagyfokú biztonságnak megfelelően láncfűrészeink láncmegállító rendszerfékkel továbbá kézvédő kengyellel rendelkeznek. Kompakt típusokon kívül solo® by AL-KO  profi láncfűrészeket is kínálunk, akár 4,7 kW teljesítményig, amelyek különösen  alkalmasak nagy mennyiségű vagy keményfa vágására. Győződjön meg láncfűrészeink erejéről.  

Több info >

Termékszűrő

28 termékek találása
Cikkszám 127745 Ismét elérhető 2024.08.21
102 900 Ft
Cikkszám 113186 Ismét elérhető 2024.11.19
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 72 900 Ft 67 900 Ft
Cikkszám 127522 Ismét elérhető 2024.08.05
105 900 Ft
Cikkszám 113185 Csak 1 db van raktáron
63 900 Ft
Cikkszám 113616 Ismét elérhető 2024.07.22
75 900 Ft
Cikkszám 112807 Csak 7 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 43 900 Ft 39 900 Ft
Cikkszám 127564 Csak 3 db van raktáron
149 900 Ft
Cikkszám 113187 Csak 6 db van raktáron
83 900 Ft
Cikkszám 127548 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 49 900 Ft 39 900 Ft
Cikkszám 127521 Csak 4 db van raktáron
139 900 Ft
Cikkszám 113355 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 84 900 Ft 79 900 Ft
Cikkszám 127392 Csak 1 db van raktáron
79 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
AL-KO láncfűrészek előnyök | Dupla biztonság

Kettős védelem

A rendszerfék és gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel minden helyzetben a legmagasabb biztonságot nyújtja - a kellemes és balesetmentes munkáért.

AL-KO láncfűrészek előnyök| Ergonomikus munka

Tökéletes fogás

Az optimálisan kiegyenlített súlyeloszlás miatt, az AL-KO láncfűrészeket különösen jól lehet kézben tartani. A beépített rezgéscsillapítás (a benzinmotoros láncfűrészeknél) biztosítja a kényelmes munkát.

AL-KO láncfűrészek | Egyszerű kezelés

Könnyű kezelés és karbantartás

Az automata lánckenés és az olajtartály kémlelőnyílása megkönnyítik az elektromos és akkumulátoros láncfűrészek karbantartását. A benzines láncfűrész levegőszűrője könnyen kivehető és tisztítható. 

AL-KO láncfűrészek | Termékcsoportok
Benzines, akkus vagy elektromos?

Benzines fűrészek: Széleskörű fűrész program

A ház körüli munkához használt kompakt fűrésztől a professzionálisan alkalmazott, nagyteljesítményű fűrészekig-ezt kínálja a solo® by AL-KO sokrétű motorosfűrész-programja. Ennek keretében minden fűrészt az egyformán magas,kompromisszumok nélküli minőség, biztonság és egyszerű kezelhetőség jellemez. A mindenkori modellhez tökéletesen igazított, nagyteljesítményű, kétütemű motor és a vágógarnitúra folyamatosan nagy áthúzó erejű, tiszta vágási eredményt biztosít.

Kompakt motoros fűrészek
A nagyteljesítményű solo® by AL-KO benzines láncfűrészek az igényes használók számára készültek. Csúcsteljesítményű hajtószerkezetükkel, nikkel-szilícium bevonatos hengerükkel, kedvezően karbantartható felépítésükkel, valamint lánc-és sínkenő rendszerükkel győznek meg. Ezen kívül jól kezelhetők és optimálisan kézhez állók is. A hatalmas teljesítményüknek köszönhetően nem probléma a tűzifa fűrészelése, a fából építés vagy a kis-közepes méretű fák alkalmi kivágása. A masszív és ugyanakkor könnyű szerkezeti felépítésű fűrészek nehéz feltételek mellett is biztosítják a kényelmes munkavégzést.

Univerzális- és profi fűrészek
Az univerzális és profi fűrészek a legjobb minőségnek, a tökéletes teljesítmény-
súly aránynak és az optimális kezelési kényelemnek köszönhetően a legjobb feltételeket kínálják a legjobb eredményekhez - ipari használat esetén is. A professzionális vágógarnitúrák , a javított légvezetés, az oldalsó láncfeszítés, valamit a kiváló minőségű kompenzátoros porlasztó mellett a gép további előnye a magnézium-forgattyúsház, az átgondolt ergonómia, a jó gyorsulás és a hatékony rezgéscsillapítás. A háromrészes ,kovácsolt főtengely maximális kopásállóságot biztosít.

EnergyFlex akkus láncfűrész: rugalmas, károsanyag mentes Lítium ionos akkumulátorral

Az akkus láncfűrész vékony formájával, könnyű súlyával és vezeték nélküli, károsanyagmentes Li-Ion akkumulátorával győz meg minket. Az eredeti Oregon láncvezetőnek és láncnak köszönhetően erős vágásteljesítményt és hosszú élettartamot kínál. A szerszám nélküli láncfeszítés a munkát egyszerűvé teszi, ugyanúgy, mint az automatikus lánckenés az olajtartályon lévő kémlelőnyilással.A rendszerfék és gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel további biztonságot nyújt.

EnergyFlex: Középpontban az akkumulátor

Fűnyírás,sövényvágás vagy őszi lombszívás egyetlen akkumulátorral – az EnergyFlex családdal ez nem probléma.4 féle fűnyíróval és számos kézi géppel az Energyflex akkumulátoros család mindent tartalmaz, amire az Ön kertjének szüksége lehet.Az akkumulátoros láncfűrész egyesíti mind a benzin motoros fűrészek előnyeit, lásd a rugalmasság, mind az elektromos láncfűrészek előnyeit, lásd a kevés karbantartást és az égéstermék mentességet.

Az akkus láncfűrész igencsak megnyerő vékony formájával, könnyű súlyával és vezeték nélküli, károsanyagmentes Li-Ion akkumulátorával.

40 Volt max. és 4 Ah akkumulátor egy meggyőző teljesítményt nyújt. A lithium-ion celláknak köszönhetően rendkívú hosszú élettartamú és nincs önkisülése, mivel nincs memória hatás. A legjobb dolog: fűnyíróinkat akkuval és töltővel együtt szállítjuk, így csak a megfelelő gépet ( akku nélkül ) kell megvásárolnia. 

További előnyök:
I erős vágóteljesítmény és hosszú élettartam az eredeti Oregon fűrészlapnak és láncnak köszönhetően
I az EnergyFlex termékcsalád modellje, ezért nincs hozzá akkumulátor és töltő

I egyszerű, szerszám nélküli láncfeszítés
I automatikus lánckenés és olajtartály kémlelőnyílás
I a biztonságról a rendszerfék és a gyors láncleállítást biztosító kézvédő kengyel gondoskodik

Elektromos láncfűrészek: ideális vastagabb és vékonyabb törzsekhez egyaránt 

Egy dús, fás telken rendszeresen kell gondozni ill. levágni a magasra növő fákat és bokrokat. De a kisebb kertekben és parcellákban is mindig van mit csinálni a fával. Az ágak aprítása vagy a túzifa előkészítése: ehhez és további famunkához az elektromos láncfűrészek az ideálisak. Azért, hogy a munka annyira egyszerű legyen, amennyire lehetséges, az AL-KO gépek első osztályúan vannak felszerelve. Az eredeti Oregon láncvezető és lánc kiváló vágásteljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. A szuper erős motornak köszönhetően , a 13,5 m/s sebességgel az elektromos láncfűrészeink minden típusú fát könnyedén elvágnak. Az Ön biztonsága érdekében kézvédő kengyellel és rendszerfékkel van ellátva, ami szükség esetén a lánc gyorsmegállításáról gondoskodik. Az automatikus lánckenés és az olajtartály kémlelőnyílása megkönnyíti a karbantartást.

Az elektromos láncfűrészek az Ön erős és megbízható partnerei minden famunkánál. A nagy teljesítményű elektromos motornak köszönhetően gondtalanul tudja feldarabolni vele mind a vékony ágakat mind a vastag fatörzseket. Válasszon WEB-Shopunkból a klasszikus kereszt vagy hosszirányú motorok közül. Ezek ideálisak a benti és ház körül munkáknál egyaránt.Az elektromos láncfűrészeket a hobbikertészeknek a kisebb fák, ágak vagy tűzifa felvágásához ajánljuk. Szintén nagyon hasznosak az építőiparban.

További előnyök:
I Nincs égéstermék: ezért a láncfűrészeket zárt térben és istállóban is lehet használni
I Keskeny kialakítás a hosszanti motornál
I Biztonság: az automatikus láncféknek és a gyors láncmegállításnak köszönhetően
I Túlterhelés elleni védelem túlmelegedés esetén
I Egyszerű karbantartás


AL-KO Kettensägen | Wissenswertes
Tudnivalók

| A megfelelő védőruha
Mielőtt elkezdené a munkát, öltözzön fel megfelelően. A fej, a szemek , fülek, kezek, lábak és lábfejek védelme kötelező. Arcvédő plexivel ellátott sisakot és fülvédőt kell viselni a zaj, a lehulló ágak és forgácsok miatt. Ezenkívül elengedhetetlen egy vágásvédő nadrág megerősített lábszárbetéttel és egy vágásvédő csizma is.

| Benzinmotoros fűrészek helyes beindítása 
Benzin motoros fűrész beindításánál a gépet tegye a földre ( A láncvezetőnek szabadnak kell lennie ) A kapcsoló a hátsó fogantyú mellett olyan mint a gyújtókulcs az autónál. „I“-nél működik, „O“ ( STOP) kikapcsol.

| Így tartsa helyesen a motoros fűrészt 

A tartófogantyút úgy kell tartani, hogy a hüvelykujj mindig a fogantyút körülvegye. A motoros fűrészt mindig két kézzel tartsa! A láncfűrészt a vágásnál lehetőleg támassza meg ( a törzsnél vagy a hátsó fogantyúnál ) . A támasztás növeli a biztonságot és megkönnyíti a tartást.

| Ideális testtartás a fűrészelésnél 
Motoros fűrésszel való vágásnál az alaphelyzetet úgy kell megválasztani, hogy a test ne billenjen ki az egyensúlyából. A szilárd és biztos állásért a lábaknak oldal és hosszirányban kell lenniük. A bal lábat nem szabad az elülső tartófogantyú vonala elé helyezni. A motoros fűrészt ne használja létrán és fára állva se!

| Ápolás: rendszeres után feszítés, a motor kenése és olajozása 

A rendszeres utánfeszítés nagyon fontos. Ez a láncfeszítő csavarral történik. A hiányos feszítés a vezetősín idő előtti kopásához vagy a lánc gyakori leugrásához vezet. Éppen ezért fontos a láncolaj, mert olaj nélkül a feszítő és a lánc tönkremegy. Benzines láncfűrésznél a lánckenő olaj nem összekeverendő az üzemanyagtankkal. Az AL-KO láncfűrészek részben automatikus lánckenéssel és szabályzóval rendelkeznek, azért hogy az olaj megfelelő mennyisége be legyen állítva. A motoros fűrészek rendszeres tisztítása kötelező.

A beszáradt, makacs szennyeződések miatt mint pl, a gyanta a motoros fűrészek rendszeres tisztítása elkerülhetetlen. Vegye le a láncot és tisztítsa meg minden munka után. Különösen fontos a mindig megfelelően megélezett lánc. Csak abban az esetben csinálja ezt Önt, ha a használati útmutatóból ezt megtanulta.Benzines láncfűrészeknél minden használat után tisztítsa meg a légszűrőt, az olajcsatlakozót, a vezető sínt és a henger bordákat. Általános érvényű: ha a használati utasításban lévő karbantartási tervet betartja, akkor nem kell aggódnia motoros fűrésze állapotáért.

| Tanácsunk hobbi fűrészelőknek: csináljon „láncfűrész jogosítványt“

A motoros fűrész jogosítvány egy minősítő igazolás mindenki számára, aki maga szeretné a tűzifát felaprítani és természetesen azok számára is, akik hivatalosan dolgoznak fűrésszel. A tanfolyam tartalmát és követelményeit a hivatalos balesetbiztosítók határozzák meg.Ilyen tanfolyamot könnyen találhat az Ön közelében: az Erdőfelügyelet vagy barkács áruházak is tartanak.

Benzines láncfűrész: nagyobb kényelem és erő a famunkáknál

Benzines láncfűrészeink könnyen kezelhetőek és minden erdészeti munkához használhatóak. Ergonómiával optimalizált fogantyú, könnyen elérhető működtető elemek, továbbá a hatékony rezgéscsillapítás nagyon kényelmessé teszik a használatot. Karbantartásuk is könnyű: A levegőszűrő egyszerűen kivehető a tisztításhoz, így megbizonyosodhatunk arról, hogy az üzemanyag-levegő arány mindig optimális és a benzines láncfűrész minden erejét használni tudja. Egyes modellek nagyon alacsony, mindössze 1,9 kg/kW tömeg/ teljesítmény aránnyal rendelkeznek.

Kimagasló felszereltségjellemzők: • kétütemű motor • 1,2 - 4,7 kW-os teljesítmény • Easy Start rendszer • 35 - 70 cm-es láncvezető hossz • kiemelkedő minőségű karburátor kompenzáló elemmel • automata lánckenés • 4,0 - 6,7 kg-os tömeg

Válasszon az Ön igényeinek megfelelő univerzális láncfűrészt vagy egy igényes munkákra tervezett modellt.


Elektromos láncfűrészek: könnyű súly, erős motorral társítva 

A klasszikus változat az erőteljes keresztirányú motoros. A koncepció kidolgozásánál nagy hangsúlyt fektettünk az optimális súly elosztásra. Így kényelmesen és gyorsan el tudja fűrészelni a tűzifát kandallójához. A hosszirányú motor karcsúvá teszi az elektromos láncfűrészt és növeli a mozgás szabadságát. AZ EKI 2200/40 fűrésszel fáradság nélkül fűrészelhet ágakat és gerendákat.

Mindkét verziónál a rendkívül ergonómikus és innovatív tervezésnek köszönhetően búcsút inthet az izomláznak és a hátfájásnak. • Hosszú élettartam , kevés karbantartás és kipufogó gáz mentes • Modelltől függően akár 2.400 W teljesítményig • Láncvezető hossz 40 cm-ig • Részben szerszám nélküli láncfeszítés Az AL-KO elektromos láncfűrészek kipufogógáz mentesek továbbá csöndesek és ezáltal kímélik a környezetet.

Akkumulátoros motorok nagy teljesítménnyel – az akkus láncfűrészeinkben is 

Egy dús, fás telken rendszeresen kell gondozni ill. levágni a magasra növő fákat és bokrokat. A kisebb kertekben és parcellákban is mindig van mit csinálni a fával. Az ágak aprítása vagy a tüzifa előkészítése: ehhez és további famunkához az akkumulátoros láncfűrészek az ideálisak.

Minőségi ismertetők: • Vezeték nélküli erős Lítium-ionos akkumulátor • Szerszám nélküli láncfeszítés • Automatikus lánc olajozás • Az EnergyFlex család tagja

Az AL-KO akkumulátoros láncfűrészek kipufogógáz mentesek, továbbá csöndesek és ezáltal kímélik a környezetet.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.