Benzines-, akkus- vagy elektromos láncfűrészek: kertészeknek és profi felhasználóknak

Online shopunkban kapható kompakt láncfűrészek megkönnyítik Önnek a különböző fafajták fűrészelését.  Láncfűrészeinket úgy alakítottuk ki, hogy egy optimális súlyeloszlásúak legyenek és különösen jól lehessen kézben tartani.  A szállításkor kapott szerszámmal egy pillanat alatt megfeszítheti a vágógarnitúrát és a láncot. Így gyorsan és egyszerűen el tudja kezdeni a munkát. A nagyfokú biztonságnak megfelelően láncfűrészeink láncmegállító rendszerfékkel továbbá kézvédő kengyellel rendelkeznek. Kompakt típusokon kívül solo® by AL-KO  profi láncfűrészeket is kínálunk, akár 4,7 kW teljesítményig, amelyek különösen  alkalmasak nagy mennyiségű vagy keményfa vágására. Győződjön meg láncfűrészeink erejéről.  

Több info >
Termékszűrő
23 termékek találása
Cikkszám 127553
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 99 900 Ft 91 900 Ft *
Cikkszám 114016 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 37 900 Ft 34 900 Ft *
Cikkszám 112807 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 43 900 Ft 39 900 Ft *
Cikkszám 113860 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 154 900 Ft 99 900 Ft *
Cikkszám 113926 Csak 7 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 51 900 Ft 46 900 Ft *
Cikkszám 112808 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 49 900 Ft 46 900 Ft *
Cikkszám 113186 Szállítható
77 900 Ft *
Cikkszám 127522 Elfogyott
105 900 Ft *
Cikkszám 127548 Csak 10 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 49 900 Ft 39 900 Ft *
Cikkszám 127524 Elfogyott
126 900 Ft *
Cikkszám 113185 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 63 900 Ft 57 900 Ft *
Cikkszám 113355 Elfogyott
84 900 Ft *
*az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
AL-KO láncfűrészek előnyök | Dupla biztonság

Kettős védelem

A rendszerfék és gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel minden helyzetben a legmagasabb biztonságot nyújtja - a kellemes és balesetmentes munkáért.

AL-KO láncfűrészek előnyök| Ergonomikus munka

Tökéletes fogás

Az optimálisan kiegyenlített súlyeloszlás miatt, az AL-KO láncfűrészeket különösen jól lehet kézben tartani. A beépített rezgéscsillapítás (a benzinmotoros láncfűrészeknél) biztosítja a kényelmes munkát.

AL-KO láncfűrészek | Egyszerű kezelés

Könnyű kezelés és karbantartás

Az automata lánckenés és az olajtartály kémlelőnyílása megkönnyítik az elektromos és akkumulátoros láncfűrészek karbantartását. A benzines láncfűrész levegőszűrője könnyen kivehető és tisztítható. 

AL-KO láncfűrészek | Termékcsoportok
Benzines, akkus vagy elektromos?

Benzines fűrészek: Széleskörű fűrész program

A ház körüli munkához használt kompakt fűrésztől a professzionálisan alkalmazott, nagyteljesítményű fűrészekig-ezt kínálja a solo® by AL-KO sokrétű motorosfűrész-programja. Ennek keretében minden fűrészt az egyformán magas,kompromisszumok nélküli minőség, biztonság és egyszerű kezelhetőség jellemez. A mindenkori modellhez tökéletesen igazított, nagyteljesítményű, kétütemű motor és a vágógarnitúra folyamatosan nagy áthúzó erejű, tiszta vágási eredményt biztosít.

Kompakt motoros fűrészek
A nagyteljesítményű solo® by AL-KO benzines láncfűrészek az igényes használók számára készültek. Csúcsteljesítményű hajtószerkezetükkel, nikkel-szilícium bevonatos hengerükkel, kedvezően karbantartható felépítésükkel, valamint lánc-és sínkenő rendszerükkel győznek meg. Ezen kívül jól kezelhetők és optimálisan kézhez állók is. A hatalmas teljesítményüknek köszönhetően nem probléma a tűzifa fűrészelése, a fából építés vagy a kis-közepes méretű fák alkalmi kivágása. A masszív és ugyanakkor könnyű szerkezeti felépítésű fűrészek nehéz feltételek mellett is biztosítják a kényelmes munkavégzést.

Univerzális- és profi fűrészek
Az univerzális és profi fűrészek a legjobb minőségnek, a tökéletes teljesítmény-
súly aránynak és az optimális kezelési kényelemnek köszönhetően a legjobb feltételeket kínálják a legjobb eredményekhez - ipari használat esetén is. A professzionális vágógarnitúrák , a javított légvezetés, az oldalsó láncfeszítés, valamit a kiváló minőségű kompenzátoros porlasztó mellett a gép további előnye a magnézium-forgattyúsház, az átgondolt ergonómia, a jó gyorsulás és a hatékony rezgéscsillapítás. A háromrészes ,kovácsolt főtengely maximális kopásállóságot biztosít.

EnergyFlex akkus láncfűrész: rugalmas, károsanyag mentes Lítium ionos akkumulátorral

Az akkus láncfűrész vékony formájával, könnyű súlyával és vezeték nélküli, károsanyagmentes Li-Ion akkumulátorával győz meg minket. Az eredeti Oregon láncvezetőnek és láncnak köszönhetően erős vágásteljesítményt és hosszú élettartamot kínál. A szerszám nélküli láncfeszítés a munkát egyszerűvé teszi, ugyanúgy, mint az automatikus lánckenés az olajtartályon lévő kémlelőnyilással.A rendszerfék és gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel további biztonságot nyújt.

EnergyFlex: Középpontban az akkumulátor

Fűnyírás,sövényvágás vagy őszi lombszívás egyetlen akkumulátorral – az EnergyFlex családdal ez nem probléma.4 féle fűnyíróval és számos kézi géppel az Energyflex akkumulátoros család mindent tartalmaz, amire az Ön kertjének szüksége lehet.Az akkumulátoros láncfűrész egyesíti mind a benzin motoros fűrészek előnyeit, lásd a rugalmasság, mind az elektromos láncfűrészek előnyeit, lásd a kevés karbantartást és az égéstermék mentességet.

Az akkus láncfűrész igencsak megnyerő vékony formájával, könnyű súlyával és vezeték nélküli, károsanyagmentes Li-Ion akkumulátorával.

40 Volt max. és 4 Ah akkumulátor egy meggyőző teljesítményt nyújt. A lithium-ion celláknak köszönhetően rendkívú hosszú élettartamú és nincs önkisülése, mivel nincs memória hatás. A legjobb dolog: fűnyíróinkat akkuval és töltővel együtt szállítjuk, így csak a megfelelő gépet ( akku nélkül ) kell megvásárolnia. 

További előnyök:
I erős vágóteljesítmény és hosszú élettartam az eredeti Oregon fűrészlapnak és láncnak köszönhetően
I az EnergyFlex termékcsalád modellje, ezért nincs hozzá akkumulátor és töltő

I egyszerű, szerszám nélküli láncfeszítés
I automatikus lánckenés és olajtartály kémlelőnyílás
I a biztonságról a rendszerfék és a gyors láncleállítást biztosító kézvédő kengyel gondoskodik

Elektromos láncfűrészek: ideális vastagabb és vékonyabb törzsekhez egyaránt 

Egy dús, fás telken rendszeresen kell gondozni ill. levágni a magasra növő fákat és bokrokat. De a kisebb kertekben és parcellákban is mindig van mit csinálni a fával. Az ágak aprítása vagy a túzifa előkészítése: ehhez és további famunkához az elektromos láncfűrészek az ideálisak. Azért, hogy a munka annyira egyszerű legyen, amennyire lehetséges, az AL-KO gépek első osztályúan vannak felszerelve. Az eredeti Oregon láncvezető és lánc kiváló vágásteljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. A szuper erős motornak köszönhetően , a 13,5 m/s sebességgel az elektromos láncfűrészeink minden típusú fát könnyedén elvágnak. Az Ön biztonsága érdekében kézvédő kengyellel és rendszerfékkel van ellátva, ami szükség esetén a lánc gyorsmegállításáról gondoskodik. Az automatikus lánckenés és az olajtartály kémlelőnyílása megkönnyíti a karbantartást.

Az elektromos láncfűrészek az Ön erős és megbízható partnerei minden famunkánál. A nagy teljesítményű elektromos motornak köszönhetően gondtalanul tudja feldarabolni vele mind a vékony ágakat mind a vastag fatörzseket. Válasszon WEB-Shopunkból a klasszikus kereszt vagy hosszirányú motorok közül. Ezek ideálisak a benti és ház körül munkáknál egyaránt.Az elektromos láncfűrészeket a hobbikertészeknek a kisebb fák, ágak vagy tűzifa felvágásához ajánljuk. Szintén nagyon hasznosak az építőiparban.

További előnyök:
I Nincs égéstermék: ezért a láncfűrészeket zárt térben és istállóban is lehet használni
I Keskeny kialakítás a hosszanti motornál
I Biztonság: az automatikus láncféknek és a gyors láncmegállításnak köszönhetően
I Túlterhelés elleni védelem túlmelegedés esetén
I Egyszerű karbantartás


AL-KO Kettensägen | Wissenswertes
Tudnivalók

| A megfelelő védőruha
Mielőtt elkezdené a munkát, öltözzön fel megfelelően. A fej, a szemek , fülek, kezek, lábak és lábfejek védelme kötelező. Arcvédő plexivel ellátott sisakot és fülvédőt kell viselni a zaj, a lehulló ágak és forgácsok miatt. Ezenkívül elengedhetetlen egy vágásvédő nadrág megerősített lábszárbetéttel és egy vágásvédő csizma is.

| Benzinmotoros fűrészek helyes beindítása 
Benzin motoros fűrész beindításánál a gépet tegye a földre ( A láncvezetőnek szabadnak kell lennie ) A kapcsoló a hátsó fogantyú mellett olyan mint a gyújtókulcs az autónál. „I“-nél működik, „O“ ( STOP) kikapcsol.

| Így tartsa helyesen a motoros fűrészt 

A tartófogantyút úgy kell tartani, hogy a hüvelykujj mindig a fogantyút körülvegye. A motoros fűrészt mindig két kézzel tartsa! A láncfűrészt a vágásnál lehetőleg támassza meg ( a törzsnél vagy a hátsó fogantyúnál ) . A támasztás növeli a biztonságot és megkönnyíti a tartást.

| Ideális testtartás a fűrészelésnél 
Motoros fűrésszel való vágásnál az alaphelyzetet úgy kell megválasztani, hogy a test ne billenjen ki az egyensúlyából. A szilárd és biztos állásért a lábaknak oldal és hosszirányban kell lenniük. A bal lábat nem szabad az elülső tartófogantyú vonala elé helyezni. A motoros fűrészt ne használja létrán és fára állva se!

| Ápolás: rendszeres után feszítés, a motor kenése és olajozása 

A rendszeres utánfeszítés nagyon fontos. Ez a láncfeszítő csavarral történik. A hiányos feszítés a vezetősín idő előtti kopásához vagy a lánc gyakori leugrásához vezet. Éppen ezért fontos a láncolaj, mert olaj nélkül a feszítő és a lánc tönkremegy. Benzines láncfűrésznél a lánckenő olaj nem összekeverendő az üzemanyagtankkal. Az AL-KO láncfűrészek részben automatikus lánckenéssel és szabályzóval rendelkeznek, azért hogy az olaj megfelelő mennyisége be legyen állítva. A motoros fűrészek rendszeres tisztítása kötelező.

A beszáradt, makacs szennyeződések miatt mint pl, a gyanta a motoros fűrészek rendszeres tisztítása elkerülhetetlen. Vegye le a láncot és tisztítsa meg minden munka után. Különösen fontos a mindig megfelelően megélezett lánc. Csak abban az esetben csinálja ezt Önt, ha a használati útmutatóból ezt megtanulta.Benzines láncfűrészeknél minden használat után tisztítsa meg a légszűrőt, az olajcsatlakozót, a vezető sínt és a henger bordákat. Általános érvényű: ha a használati utasításban lévő karbantartási tervet betartja, akkor nem kell aggódnia motoros fűrésze állapotáért.

| Tanácsunk hobbi fűrészelőknek: csináljon „láncfűrész jogosítványt“

A motoros fűrész jogosítvány egy minősítő igazolás mindenki számára, aki maga szeretné a tűzifát felaprítani és természetesen azok számára is, akik hivatalosan dolgoznak fűrésszel. A tanfolyam tartalmát és követelményeit a hivatalos balesetbiztosítók határozzák meg.Ilyen tanfolyamot könnyen találhat az Ön közelében: az Erdőfelügyelet vagy barkács áruházak is tartanak.

Benzines láncfűrész: nagyobb kényelem és erő a famunkáknál

Benzines láncfűrészeink könnyen kezelhetőek és minden erdészeti munkához használhatóak. Ergonómiával optimalizált fogantyú, könnyen elérhető működtető elemek, továbbá a hatékony rezgéscsillapítás nagyon kényelmessé teszik a használatot. Karbantartásuk is könnyű: A levegőszűrő egyszerűen kivehető a tisztításhoz, így megbizonyosodhatunk arról, hogy az üzemanyag-levegő arány mindig optimális és a benzines láncfűrész minden erejét használni tudja. Egyes modellek nagyon alacsony, mindössze 1,9 kg/kW tömeg/ teljesítmény aránnyal rendelkeznek.

Kimagasló felszereltségjellemzők: • kétütemű motor • 1,2 - 4,7 kW-os teljesítmény • Easy Start rendszer • 35 - 70 cm-es láncvezető hossz • kiemelkedő minőségű karburátor kompenzáló elemmel • automata lánckenés • 4,0 - 6,7 kg-os tömeg

Válasszon az Ön igényeinek megfelelő univerzális láncfűrészt vagy egy igényes munkákra tervezett modellt.


Elektromos láncfűrészek: könnyű súly, erős motorral társítva 

A klasszikus változat az erőteljes keresztirányú motoros. A koncepció kidolgozásánál nagy hangsúlyt fektettünk az optimális súly elosztásra. Így kényelmesen és gyorsan el tudja fűrészelni a tűzifát kandallójához. A hosszirányú motor karcsúvá teszi az elektromos láncfűrészt és növeli a mozgás szabadságát. AZ EKI 2200/40 fűrésszel fáradság nélkül fűrészelhet ágakat és gerendákat.

Mindkét verziónál a rendkívül ergonómikus és innovatív tervezésnek köszönhetően búcsút inthet az izomláznak és a hátfájásnak. • Hosszú élettartam , kevés karbantartás és kipufogó gáz mentes • Modelltől függően akár 2.400 W teljesítményig • Láncvezető hossz 40 cm-ig • Részben szerszám nélküli láncfeszítés Az AL-KO elektromos láncfűrészek kipufogógáz mentesek továbbá csöndesek és ezáltal kímélik a környezetet.

Akkumulátoros motorok nagy teljesítménnyel – az akkus láncfűrészeinkben is 

Egy dús, fás telken rendszeresen kell gondozni ill. levágni a magasra növő fákat és bokrokat. A kisebb kertekben és parcellákban is mindig van mit csinálni a fával. Az ágak aprítása vagy a tüzifa előkészítése: ehhez és további famunkához az akkumulátoros láncfűrészek az ideálisak.

Minőségi ismertetők: • Vezeték nélküli erős Lítium-ionos akkumulátor • Szerszám nélküli láncfeszítés • Automatikus lánc olajozás • Az EnergyFlex család tagja

Az AL-KO akkumulátoros láncfűrészek kipufogógáz mentesek, továbbá csöndesek és ezáltal kímélik a környezetet.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.