Benzines láncfűrész AL-KO BKS 2625 TSB

Termék szám: 113474 Csak 3 db van raktáron
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Ezt a láncfűrészt kifejezetten fa munkákra tervezték, és kizárólag képesített felhasználók használhatják fagondozásra. Kompakt, könnyű, ergonomikus felépítése maximális mozgási szabadságot í
  • optimális egyensúly
  • automatikus, beállítható lánckenés
  • Különleges fűrészlap a favágás közbeni nagyobb biztonsághoz

Gyakran vásárolják együtt

Az összes termék teljes ára

82 690 Ft *

akciós benzines láncfűrész ,al ko benzines láncfűrész ,al-ko bks 2625T láncfűrész benzines ,alko bks 2625T benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész akciók ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész akció

Technikai adatok

Üzemanyag térfogat liter 0.2
Teljesítmény kW-ban 0.9
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 87
Motor fajta 2 ütemű
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Zajszint mért LwA[dB(A)] 106
Lánchossz cm-ben 25
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Motorhengerek száma 1
Automata szivatóval felszerelt Igen
K-érték (m/s^2) 1
Max.láncsebesség 21
Láncfék van
Meghajtó típusa Benzines
Szivató igen
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5.8
Zajszint garantált LwA[db(A)] 110
Láncfeszítés szerszámmal
Fűrészlánc 1/4"
Hengerűrtartalom ccm-ben 25
Teljesítmény lóerőben 1
Lánckenés automatikus
Láncolaj térfogata (ml) 140
Fordulatszám óra/perc 11000
cserélhető légszűrő igen
Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.