Elektromos láncfűrész AL-KO EKS 2000/35

Termék szám: 112807 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Keresztirányban beépített nagy teljesítményű elektromos motorok. Tökéletes ergonómia a fáradságmentes munkához. Magas nyomaték és vágásteljesítmény. Rendszerfék és gyors láncmegállítást biztosító kézvédő kengyel. Automatikus lánckenés.

Technikai adatok

Lánckenés automatikus
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5.05
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 96
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Nettó súly kg 4.8
Zajszint mért LwA[dB(A)] 108
Márka AL-KO
Zajszint garantált LwA[db(A)] 110
Lánchossz cm-ben 35
Termékvonal Easy
Fűrészlánc 3/8"
Láncfék van
Motorteljesítmény wattban 2000
Bruttó súly kg 6.82
Meghajtó típusa Elektromos
Osztott 3/8"
K-érték (m/s^2) 3
Max.láncsebesség 14.9
Láncfeszítés szerszámmal
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.