LÁNCFŰRÉSZ 6442 SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127430 Csak 2 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Kompakt erőcsomag a profi használatra az erdőben és a kertben
  • Nagy teljesítményű, könnyen indítható 1,7-kW benzin motor
  • Eredeti 40 cm hosszú Oregon láncvezető 3/8" speciális lánccal
  • Fáradság nélküli munka hatékony rezgéscsillapítással
  • Kovácsolt forgattyús tengely a maximális ellenállásért

Gyakran vásárolják együtt

99 900 Ft
Ez a termék
1 990 Ft
Csak 4 db van raktáron
3 190 Ft
Szállítható
3 490 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

108 570 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

 

Igényes vágás és fűrészelés hatékony elvégzése, függetlenül az akkutól vagy a kábelhossztól – ezt kínálják az erős benzines láncfűrészek.

 

 

solo® by AL-KO 6442 benzines láncfűrész– erőcsomag az igényes vágási és fűrészelési munkákhoz

 

A solo® by AL-KO 6442 benzines láncfűrész egyesíti a nagy teljesítményt és a kis súlyt, ami jó szolgálatot nyújt az átlagostól az igényesebb vágási és fűrészelési munkák során.
A nagy teljesítményű, könnyen indítható benzin motor alapos teljesítményt nyújt, azért ,hogy a könnyű géppel nagyon hatékonyan lehessen dolgozni. A kifinomult rezgéscsillapítás és a fogantyú ergonómiája a kelleténél többet tesz, hogy a géppel egy fáradságmentes és a testet kímélő munkát végezzen.
A karbantartás is egyszerű és időtakarékos , mivel a láncfeszítés és csere szerszám nélkül elvégezhető.

 

solo® by AL-KO 6442 benzines láncfűrész technikai adatai

 

A hosszú élettartamú, eredeti Oregon 40 cm-es láncvezető lehető teszi a gyors előrehaladást a jó manőverezéseknél és kezelésnél. A 3/8"-Oregon lánc a gyorsfeszítőnek köszönhetően szerszám nélkül feszíthető és cserélhető – és a lánc kenése is könnyen beállítható. A felhasználó barát tulajdonságok mint pl. a szerszám nélkül cserélhető légszűrő és a tanksapka egyszerű nyitása alátámasztják az egyszerű használatot a gyakorlati alkalmazás során.
A 2,3 PS erős 42,2-cm³ benzin motort a primer szivatóval ellátott lágyindítónak köszönhetően nagyon egyszerű beindítani és egy rendkívüli teljesítményt nyújt – 2,5 kg/kW tömeg/teljesítmény aránnyal. Az extra rezgéscsillapításnak és az optimalizált ergonómiával kialakított tartófogantyúnak köszönhetően a hajtó teljesítmény kevés rezgéssel kerül át a láncvezetőre és a láncra, így megkönnyíti a pontos vágási eredményt és ezzel egyidejűleg kíméli a csuklóját is. Egy további plusz, a szerszám nélkül cserélhető légszűrő. Az extrém teherbíró ház pedig hosszú élettartamot biztosít.

 

solo® by AL-KO 6442 benzines láncfűrész vásárlása és alternatívák

 

A solo® by AL-KO 6442 benzines láncfűrészt megvásárolhatja webshopunkon keresztül vagy szakkereskedőinktől. Ez egy kompakt erőcsomag a közepes méretű favágási munkákhoz a kertben és az erdőben. A legjobb, ha rögtön megvásárolja hozzá a nagy teljesítményű Bio láncolajat is ( cikkszám: 113480 ).
Ha inkább egy károsanyag kibocsátásmentes, hálózattól független láncfűrészt szeretne vagy ha van már PowerFlex akkus gépe, akkor a CS 4235 ( cikkszám: 127441 ) jó alternatíva lehet az Ön számára.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 127430
EAN 4003718058215
Nettó súly kg 4.8 KG
Bruttó súly kg 7.12 KG
Láncfeszítés szerszámmal
Fogak típusa lekerekített
Zajszint garantált LwA[db(A)] 113
Fűrészlánc 3/8"
Osztott 3/8" speciális
Termékvonal Comfort
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Benzines

Cutting System

Max.láncsebesség 21
Lánchossz cm-ben 40 CM
Eszközök alternatív vágó garn. NEIN

Engine

Automata szivatóval felszerelt Igen
Elektromos indítás nem
Hengerűrtartalom ccm-ben 41.9
Fordulatszám óra/perc 12000
Teljesítmény kW-ban 1.7 KW
Teljesítmény lóerőben 2.3 PS
Szivató igen
Motorhengerek száma 1

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (7.31MB)
Cikkszám 127545 Csak 4 db van raktáron
11 990 Ft
Cikkszám 127546 Csak 3 db van raktáron
12 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.