Ergonómikus kialakítás a precíz sövénynyírásért

Az AL-KO sövényvágók jelentősen megkönnyítik a munkáját. Az ergonómikus tervezés biztosítja, hogy Ön a sövénynyírással erőt és idegeskedést takarítson meg. A beépített vízmérték segíti az egyenes és egyenletes vágást. Ezen kívül az elektromos sövényvágóknál biztonsági vezeték gondoskodik arról, hogy véletlenül se tudja elvágni az elektromos kábelt. Akár solo® by AL-KO benzinmotoros profi gép, akár elektromos, a sövényvágóink megbízható kerti gépek. A gyémántcsiszolt éles biztonsági kések lehetővé teszik a rendkívül magas vágáserősséget, a beépített vízmérték pontos vágáseredményhez vezet. Mivel a sövényvágás sokszor a fejünk felett történik, sövényvágóink fogantyúit optimálisan alakítottuk ki: többféleképpen beállíthatóak és a gép kifinomult ergonómiája miatt könnyebb a munkavégzés mint egy hagyományos sövényvágóval.

Több info >

Termékszűrő
23 termékek találása
Cikkszám 127326 Csak 2 db van raktáron
125 900 Ft
Cikkszám 113634B Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 54 900 Ft 32 900 Ft
Cikkszám 113609 Csak 1 db van raktáron
44 900 Ft
Cikkszám 127325 Csak 2 db van raktáron
111 900 Ft
Cikkszám 113925 Csak 1 db van raktáron
44 900 Ft
Cikkszám 113920 Szállítható
34 900 Ft
Cikkszám 112680 Szállítható
39 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
AL-KO Heckenschere Vorteile | Diamantgeschliffenes Messer und Anschlagschutz

Tökéletes vágás és védelem

A tartósan éles, gyémántcsiszolt kések hajszálpontos vágást biztosítanak. Az ütésvédelem védi a kést talaj- vagy fal menti vágáskor, a gép tokja pedig falra is akasztható.

AL-KO Heckenschere Vorteile | Safety Kabel

Maximális biztonság

Az AL-KO egyedülálló biztonsági kábelével hatékonyan elkerülhető az elektromos kábel szétvágása, így még biztonságosabb a sövényvágás (a funkció HT 440 típusnál nem elérhető).

AL-KO Heckenschere Vorteile | Integrierte Wasserwaage

Minden rendben

A beépített vízmérték a pontos és vízszintezett vágást szolgálja. Így elkerülhetők a vágáskép egyenetlenségei.

AL-KO Heckenscheren Vorteile | Schnittfunktionen

Áramvonalas forma és funkció

Mindegy, hogy formázás vagy metszés - az EnergyFlex sövényvágó gyémántköszörült, erős kései mindig tiszta vágást garantálnak. Az ergonomikus kialakítású kezelőegységek és a kiegyensúlyozott súlyelosztás minden helyzetben lehetővé teszik a fáradságmentes munkát, még magas sövényeknél is. Praktikus: a védőtok segítségével a készülék falra akasztható.

AL-KO Heckenscheren Vorteile | Entspanntes Arbeiten

Nyugodt munkavégzés

Az ergonomikus kialakítású kezelőegységek és a tökéletesen kiegyensúlyozott súlyelosztás minden helyzetben lehetővé teszik a fáradságmentes munkát. Egyes akkus modellekkel vagy akkutartó övvel és adapterrel garantált a vezetéknélküli nyugodt munkavégzést biztosít.

AL-KO Heckenscheren Vorteile | Beste Qualität

Legjobb minőség

magas minőségű műanyag ház/borítás különösen stabil és robusztus, ezért garantálja a sövényvágó hosszú élettartamát. A súly úgy lett elosztva, hogy a sövényvágó mindig optimálisan feküdjön kezében.

AL-KO Heckenscheren Vorteile | 2 in 1 Gras- und Strauchschere

2-ből 1-et

A fűollóval egyszerűen lenyírható a gyepszegély, miközben a sövényvágóval könnyedén formára nyírni sövényt, bokrot, cserjét. 

AL-KO Heckenscheren | Produktlinien
Termékcsaládok

A sövény- és cserjevágók négy féle sorozatát kínáljuk Önnek tájrendezéshez: a finomvágásokhoz való kis Multicutterektől, a klasszikus sövényvágókon át a professzionális benzinmotoros gépekig. Sövényvágóinknak egy közös vonása van: nagy teljesítményű motorok, éles késpengék, maximális biztonság és ergonómia.

Erőtelje profi sövényvágók: solo® by AL-KO benzines sövényvágók
Ezekkel a benzines sövényvágókkal a gyors és rendkívül precíz sövénynyírás a különösen nagy vágási hosszúságnak, edzett speciális acélból készült késeknek és a nagy benzintartálynak köszönhetően nem jelent problémát.

Előnyök:
I 3 irányba állítható nyél
I Tökéletesen kiegyensúlyozott tömeg
I Gumírozott markolat
I Ütés- és ütközésvédelem
I Rezgéscsillapítás a kényelmes munkáért

solo® by AL-KO elektromos sövényvágók az elszánt kertészeknek
Ez a könnyű 55 cm vágási hosszúságú sövényvágó átgondolt ergonómikus fogantyújának köszönhetően hosszú és fáradtságmentes munkát tesz lehetővé, valamint lézervágott pengéivel és erőteljes motorjával tiszta vágást garantál.


Sövényvágók az EnergyFlex termékcsaládból: HT akkus EnergyFlex sövényvágók
Egy nagy teljesítményű akkumulátor - sok kerti eszköz: Az EnergyFlex termékcsalád akkus sövényvágóján kívül ugyanazzal az akkumulátorral használható a lombfúvó, a láncfűrész, a fűnyíró, a fűkasza és a Multitool termékeink is. Két éves gyártói garancia vonatkozik az akkumulátorra is. 

Akkus sövényvágó HT 18 V Li
Ez a sövényvágó már az akkumulátort és a töltőegységet is tartalmazza. Tökéletesen kiegyensúlyozott munkaeszköz gyémántköszörült szembefutó vágókéssel.

Kézhezálló klasszikus sövényvágáshoz HT elektromos sövényvágó
A klasszikus elektromos sövényvágók három felszereltségi szinttel kaphatók: Basic, Safety és Flexible Cut. Mindegyikre jellemző a könnyű súly, a gyémántköszörült szembefutó biztonsági kés és a kiegyensúlyozottság.

Multicutter a finomvágáshoz: GS Akkus fű- és bokorvágó
A kis méretű és könnyen kezelhető Multicutterek tökéletes megoldást nyújt bokrok, sövények és fű formázásra. Az opcionális szárhosszabbító segítségével nagyobb területek is kényelmesen és fárasztó hajolgatás nélkül nyírhatók.

AL-KO Heckenscheren | Gürtel für Akku-Heckenscheren

Hasznos tanácsok:

Az AL-KO sövényvágók jelentősen megkönnyítik a munkáját. Sövénynyíróink áramvonalas és működési ergonómiája biztosítja, hogy a sövénynyírással Ön erőt és idegeskedést takarítson meg. A beépített vízmérték segíti az egyenes és egyenletes vágást. Ezenkívül az AL-KO néhány típusánál a biztonsági vezeték gondoskodik a maximális biztonságról. A biztonsági vezeték megakadályozza az elektromos kábelek átvágását. 


További jó érvek a sövénynyírók közti top eladásokra:

| Gyémántélezésű kések
| Beépített vízmérték
| Ütésvédelem
| Alumínium ház
Figyelem: Az előnyök modellfüggőek.

Kényelem és biztonság a sövényvágásnál 

Típusok szerint különböző egyedülálló biztonsági funkciókat fejlesztettünk ki: a csatlakozó vezeték véletlen átvágását megelőzhetjük az egyedülálló AL-KO biztonsági kábellel. A speciális biztonsági mechanizmusok megakadályozzák a sövénynyíró véletlenszerű beindítását. A fogantyú egyes modelleknél többféleképpen beállítható és és gép kifinomult ergonómiája miatt könnyebb a munkavégzés mint egy hagyományos sövényvágóval. A felszerelés modellfüggő. 


AL-KO Heckenscheren | Nützliche Tipps
Tippek és trükkök

A sövény a kert mindenese. Díszként , biotópként és védelemként szolgál, hogy ne lássanak be. Egy városkép sövény nélkül nehezen elképzelhető, mert a sokszínűségnek alig vannak határai. Ha egy sövény mellett dönt, akkor örökzöldek vagy nyári zöldek ( pl. tűlevelűek vagy lombos fák ) , gyorsan vagy lassan növő növények közül választhat. Néhányan közülük mérgezőek , tüskések vagy tövisesek, mások virágosak és illatosak. Közös viszont mindegyikben: a rendszeres sövényvágás szükséges az egészséges, sűrű és szép sövényért . Vegye figyelembe az alábbi 4 tippet.

| A sövényvágás helyes időpontja

Gondosan válassza meg a sövényvágás időpontját. A törvényi előírásokat éppúgy figyelembe kell venni, mint az megfelelő feltételek a növények számára. A szép formára vágás ill. ápoló vágás az, ami bármikor megengedett és az egészséges növekedést szolgálja. Vegye figyelembe a fészkelő madarakat vagy egyéb más kisállatokat is. Ezenkívül a készülék használatakor tekintettel kell lenni a helyi zajvédelmi rendeletre. Azt, hogy melyik nap kell végeznie a kerti munkát, az időjárási helyzet határozza meg. Általában az enyhe hőmérsékletű, száraz napok az ideálisak. A forróság kiszárítja a friss hajtást és a nedvességnél az ágakat inkább összenyomja, mint, finomra vágja , ami a vágás gyógyulását éppúgy akadályozza, mint a fagy. Tavasszal a kora reggeli vagy késő délutáni órák a legalkalmasabbak a sövényvágásra.

| A helyes szerszám a sövényvágáshoz

Egyy kipufogógáz mentes, vezeték nélküli sövényvágáshoz helyes választás az AL-KO HAT 36 Li akkumulátoros sövényvágó. A könnyű, kézhez álló gép az AL-KO EnergyFlex családból a gyémántcsiszolt késekkel egy optimális vágásképről gondoskodik és az átgondolt ergonómiának továbbá a gumírozott fogantyúnak köszönhetően egy kellemes munkát tesz lehetővé. Csendes, biztonságos és éppúgy kipufogógáz mentes 

AL-KO HT 600 Flexible Cut elektromos sövényvágóval is lehet sövényt nyírni. A nyírás minden pozícióban kényelmet és biztonságot nyújt az állítható fogantyúval továbbá az egyedülálló biztonsági kábellel, mely hatékonyan megakadályozza a vezeték elvágását. Nagy teljesítményre van szüksége? A solo® by AL-KO 163-70 benzines sövényvágó ideális a nagy telkekhez áram hozzáférés nélkül. Edzett, különleges acélból gyártott késekkel, beépített ütés-és ütközésvédelemmel továbbá egy antivibrációs rendszerrel fáradság nélküli munkát tesz lehetővé. Az AL-KO Multifunkciós spay-vel sikerül a gép ápolását biztosítani. Kiváló kenési tulajdonságokkal rendelkezik, fellazítja a beragadt maradékot, feloldja a rozsdát és tisztítja a gépet. 

| A megfelelő ruházat sövényvágáshoz
Néhány sövényfajta mit pl. a tuja, mérgező és a bőrrel érintkezve allergiás reakciót válthat ki. Tüskés bokrok, hegyes ágak vagy az ide-oda repülő vágás maradékok szintén egészségügyi kockázatot jelentenek. Ezért fontos a vágásnál a megfelelő ruházat. Viseljen erős lábbelit, hosszú ujjú ruhát továbbá védőszemüveget és védőkesztyűt.

| Megfelelő forma a sövényvágásért

Formás, sűrű bokrok kellemes látványt nyújtanak, ami ügyességet és taktikát kíván. Egy feszes zsinór segít a magasság, az irány és forma megtartásáért. Vágjon le egy keveset és igény szerint finomítsa. A sövényeket alapvetően trapézformára vágja, vagyis alul szélesebbre mint felül. Ezáltal az alsó ágak elegendő fényt kapnak és a sövény mindenhol szép sűrű marad.

| Extratipp:
Sűrű és magas sövény nem csak a kellemetlen pillantásoktól védik a tulajdonost, hanem az estleges betörőktől is. A statisztikák bizonyítják, hogy a dús sövénnyel rendelkező házakat a lopás gyakrabban érinti. Ültesse a sövényt ezért elegendő távolságra a háztól, hogy lehetőleg nagy szabad terület teremtsen. Ezenkívül ajánlatos utazás előtt a sövényt még egyszer frissen újra levágni. Ez sugallja az Ön jelenlétét és a lehetséges betolakodók könnyen ki vannak téve a járókelők és a szomszédok tekintetének.

AL-KO sövényvágók - egy saját osztály

Sövényvágóink a beépített kiváló minőségű anyagokkal győznek meg minket. A gyémántcsiszolt kések (modelltől függően) gondoskodnak a sövény tökéletes nyírásáról. A biztonsági kábel és a vízmérték teszi teljessé a gépet. A különböző motoroknak (benzin-,akkumulátoros- vagy elektromos) köszönhetően a felhasználási területnek alig van határa.

Válasszon Ön is AL-KO sövényvágót, mellyel minőségi kertet csinálhat. Szortimentünkben a különböző modellek széles választékát találja meg- minden igénynek a megfelelő gépet!


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.