Ergonómikus kialakítás a precíz sövénynyírásért

Az AL-KO sövényvágók jelentősen megkönnyítik a munkáját. Az ergonómikus tervezés biztosítja, hogy Ön a sövénynyírással erőt és idegeskedést takarítson meg. A beépített vízmérték segíti az egyenes és egyenletes vágást. Ezen kívül az elektromos sövényvágóknál biztonsági vezeték gondoskodik arról, hogy véletlenül se tudja elvágni az elektromos kábelt. Akár solo® by AL-KO benzinmotoros profi gép, akár elektromos, a sövényvágóink megbízható kerti gépek. A gyémántcsiszolt éles biztonsági kések lehetővé teszik a rendkívül magas vágáserősséget, a beépített vízmérték pontos vágáseredményhez vezet. Mivel a sövényvágás sokszor a fejünk felett történik, sövényvágóink fogantyúit optimálisan alakítottuk ki: többféleképpen beállíthatóak és a gép kifinomult ergonómiája miatt könnyebb a munkavégzés mint egy hagyományos sövényvágóval.

Több info >

Termékszűrő


13 termékek találása
Cikkszám 127741 Csak 3 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 76 900 Ft 74 900 Ft
Cikkszám 127734 Csak 1 db van raktáron
92 900 Ft
Cikkszám 113634B Ismét elérhető 2024.07.29
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 54 900 Ft 32 900 Ft
Cikkszám 127510 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 64 990 Ft 62 900 Ft
Cikkszám 113609 Csak 2 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 44 900 Ft 39 900 Ft
Cikkszám 112679 Ismét elérhető 2024.06.28
32 900 Ft
Cikkszám 127325 Ismét elérhető 2024.07.29
111 900 Ft
Cikkszám 113920 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 34 900 Ft 29 900 Ft
Cikkszám 127326 Ismét elérhető 2024.07.29
125 900 Ft
Cikkszám 112680 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 39 900 Ft 37 900 Ft
Cikkszám 113925 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 44 900 Ft 39 900 Ft
Cikkszám 127438 Csak 2 db van raktáron
43 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
AL-KO Heckenschere Vorteile | Diamantgeschliffenes Messer und Anschlagschutz

Tökéletes vágás és védelem

A tartósan éles, gyémántcsiszolt kések hajszálpontos vágást biztosítanak. Az ütésvédelem védi a kést talaj- vagy fal menti vágáskor, a gép tokja pedig falra is akasztható.

AL-KO Heckenschere Vorteile | Safety Kabel

Maximális biztonság

Az AL-KO egyedülálló biztonsági kábelével hatékonyan elkerülhető az elektromos kábel szétvágása, így még biztonságosabb a sövényvágás (a funkció HT 440 típusnál nem elérhető).

AL-KO Heckenschere Vorteile | Integrierte Wasserwaage

Minden rendben

A beépített vízmérték a pontos és vízszintezett vágást szolgálja. Így elkerülhetők a vágáskép egyenetlenségei.

AL-KO Heckenscheren Vorteile | Schnittfunktionen

Áramvonalas forma és funkció

Mindegy, hogy formázás vagy metszés - az EnergyFlex sövényvágó gyémántköszörült, erős kései mindig tiszta vágást garantálnak. Az ergonomikus kialakítású kezelőegységek és a kiegyensúlyozott súlyelosztás minden helyzetben lehetővé teszik a fáradságmentes munkát, még magas sövényeknél is. Praktikus: a védőtok segítségével a készülék falra akasztható.

AL-KO Heckenscheren Vorteile | Entspanntes Arbeiten

Nyugodt munkavégzés

Az ergonomikus kialakítású kezelőegységek és a tökéletesen kiegyensúlyozott súlyelosztás minden helyzetben lehetővé teszik a fáradságmentes munkát. Egyes akkus modellekkel vagy akkutartó övvel és adapterrel garantált a vezetéknélküli nyugodt munkavégzést biztosít.

AL-KO Heckenscheren Vorteile | Beste Qualität

Legjobb minőség

magas minőségű műanyag ház/borítás különösen stabil és robusztus, ezért garantálja a sövényvágó hosszú élettartamát. A súly úgy lett elosztva, hogy a sövényvágó mindig optimálisan feküdjön kezében.

AL-KO Heckenscheren Vorteile | 2 in 1 Gras- und Strauchschere

2-ből 1-et

A fűollóval egyszerűen lenyírható a gyepszegély, miközben a sövényvágóval könnyedén formára nyírni sövényt, bokrot, cserjét. 

AL-KO Heckenscheren | Produktlinien
Termékcsaládok

A sövény- és cserjevágók négy féle sorozatát kínáljuk Önnek tájrendezéshez: a finomvágásokhoz való kis Multicutterektől, a klasszikus sövényvágókon át a professzionális benzinmotoros gépekig. Sövényvágóinknak egy közös vonása van: nagy teljesítményű motorok, éles késpengék, maximális biztonság és ergonómia.

Erőtelje profi sövényvágók: solo® by AL-KO benzines sövényvágók
Ezekkel a benzines sövényvágókkal a gyors és rendkívül precíz sövénynyírás a különösen nagy vágási hosszúságnak, edzett speciális acélból készült késeknek és a nagy benzintartálynak köszönhetően nem jelent problémát.

Előnyök:
I 3 irányba állítható nyél
I Tökéletesen kiegyensúlyozott tömeg
I Gumírozott markolat
I Ütés- és ütközésvédelem
I Rezgéscsillapítás a kényelmes munkáért

solo® by AL-KO elektromos sövényvágók az elszánt kertészeknek
Ez a könnyű 55 cm vágási hosszúságú sövényvágó átgondolt ergonómikus fogantyújának köszönhetően hosszú és fáradtságmentes munkát tesz lehetővé, valamint lézervágott pengéivel és erőteljes motorjával tiszta vágást garantál.


Sövényvágók az EnergyFlex termékcsaládból: HT akkus EnergyFlex sövényvágók
Egy nagy teljesítményű akkumulátor - sok kerti eszköz: Az EnergyFlex termékcsalád akkus sövényvágóján kívül ugyanazzal az akkumulátorral használható a lombfúvó, a láncfűrész, a fűnyíró, a fűkasza és a Multitool termékeink is. Két éves gyártói garancia vonatkozik az akkumulátorra is. 

Akkus sövényvágó HT 18 V Li
Ez a sövényvágó már az akkumulátort és a töltőegységet is tartalmazza. Tökéletesen kiegyensúlyozott munkaeszköz gyémántköszörült szembefutó vágókéssel.

Kézhezálló klasszikus sövényvágáshoz HT elektromos sövényvágó
A klasszikus elektromos sövényvágók három felszereltségi szinttel kaphatók: Basic, Safety és Flexible Cut. Mindegyikre jellemző a könnyű súly, a gyémántköszörült szembefutó biztonsági kés és a kiegyensúlyozottság.

Multicutter a finomvágáshoz: GS Akkus fű- és bokorvágó
A kis méretű és könnyen kezelhető Multicutterek tökéletes megoldást nyújt bokrok, sövények és fű formázásra. Az opcionális szárhosszabbító segítségével nagyobb területek is kényelmesen és fárasztó hajolgatás nélkül nyírhatók.

AL-KO Heckenscheren | Gürtel für Akku-Heckenscheren

Hasznos tanácsok:

Az AL-KO sövényvágók jelentősen megkönnyítik a munkáját. Sövénynyíróink áramvonalas és működési ergonómiája biztosítja, hogy a sövénynyírással Ön erőt és idegeskedést takarítson meg. A beépített vízmérték segíti az egyenes és egyenletes vágást. Ezenkívül az AL-KO néhány típusánál a biztonsági vezeték gondoskodik a maximális biztonságról. A biztonsági vezeték megakadályozza az elektromos kábelek átvágását. 


További jó érvek a sövénynyírók közti top eladásokra:

| Gyémántélezésű kések
| Beépített vízmérték
| Ütésvédelem
| Alumínium ház
Figyelem: Az előnyök modellfüggőek.

Kényelem és biztonság a sövényvágásnál 

Típusok szerint különböző egyedülálló biztonsági funkciókat fejlesztettünk ki: a csatlakozó vezeték véletlen átvágását megelőzhetjük az egyedülálló AL-KO biztonsági kábellel. A speciális biztonsági mechanizmusok megakadályozzák a sövénynyíró véletlenszerű beindítását. A fogantyú egyes modelleknél többféleképpen beállítható és és gép kifinomult ergonómiája miatt könnyebb a munkavégzés mint egy hagyományos sövényvágóval. A felszerelés modellfüggő. 


AL-KO Heckenscheren | Nützliche Tipps
Tippek és trükkök

A sövény a kert mindenese. Díszként , biotópként és védelemként szolgál, hogy ne lássanak be. Egy városkép sövény nélkül nehezen elképzelhető, mert a sokszínűségnek alig vannak határai. Ha egy sövény mellett dönt, akkor örökzöldek vagy nyári zöldek ( pl. tűlevelűek vagy lombos fák ) , gyorsan vagy lassan növő növények közül választhat. Néhányan közülük mérgezőek , tüskések vagy tövisesek, mások virágosak és illatosak. Közös viszont mindegyikben: a rendszeres sövényvágás szükséges az egészséges, sűrű és szép sövényért . Vegye figyelembe az alábbi 4 tippet.

| A sövényvágás helyes időpontja

Gondosan válassza meg a sövényvágás időpontját. A törvényi előírásokat éppúgy figyelembe kell venni, mint az megfelelő feltételek a növények számára. A szép formára vágás ill. ápoló vágás az, ami bármikor megengedett és az egészséges növekedést szolgálja. Vegye figyelembe a fészkelő madarakat vagy egyéb más kisállatokat is. Ezenkívül a készülék használatakor tekintettel kell lenni a helyi zajvédelmi rendeletre. Azt, hogy melyik nap kell végeznie a kerti munkát, az időjárási helyzet határozza meg. Általában az enyhe hőmérsékletű, száraz napok az ideálisak. A forróság kiszárítja a friss hajtást és a nedvességnél az ágakat inkább összenyomja, mint, finomra vágja , ami a vágás gyógyulását éppúgy akadályozza, mint a fagy. Tavasszal a kora reggeli vagy késő délutáni órák a legalkalmasabbak a sövényvágásra.

| A helyes szerszám a sövényvágáshoz

Egyy kipufogógáz mentes, vezeték nélküli sövényvágáshoz helyes választás az AL-KO HAT 36 Li akkumulátoros sövényvágó. A könnyű, kézhez álló gép az AL-KO EnergyFlex családból a gyémántcsiszolt késekkel egy optimális vágásképről gondoskodik és az átgondolt ergonómiának továbbá a gumírozott fogantyúnak köszönhetően egy kellemes munkát tesz lehetővé. Csendes, biztonságos és éppúgy kipufogógáz mentes 

AL-KO HT 600 Flexible Cut elektromos sövényvágóval is lehet sövényt nyírni. A nyírás minden pozícióban kényelmet és biztonságot nyújt az állítható fogantyúval továbbá az egyedülálló biztonsági kábellel, mely hatékonyan megakadályozza a vezeték elvágását. Nagy teljesítményre van szüksége? A solo® by AL-KO 163-70 benzines sövényvágó ideális a nagy telkekhez áram hozzáférés nélkül. Edzett, különleges acélból gyártott késekkel, beépített ütés-és ütközésvédelemmel továbbá egy antivibrációs rendszerrel fáradság nélküli munkát tesz lehetővé. Az AL-KO Multifunkciós spay-vel sikerül a gép ápolását biztosítani. Kiváló kenési tulajdonságokkal rendelkezik, fellazítja a beragadt maradékot, feloldja a rozsdát és tisztítja a gépet. 

| A megfelelő ruházat sövényvágáshoz
Néhány sövényfajta mit pl. a tuja, mérgező és a bőrrel érintkezve allergiás reakciót válthat ki. Tüskés bokrok, hegyes ágak vagy az ide-oda repülő vágás maradékok szintén egészségügyi kockázatot jelentenek. Ezért fontos a vágásnál a megfelelő ruházat. Viseljen erős lábbelit, hosszú ujjú ruhát továbbá védőszemüveget és védőkesztyűt.

| Megfelelő forma a sövényvágásért

Formás, sűrű bokrok kellemes látványt nyújtanak, ami ügyességet és taktikát kíván. Egy feszes zsinór segít a magasság, az irány és forma megtartásáért. Vágjon le egy keveset és igény szerint finomítsa. A sövényeket alapvetően trapézformára vágja, vagyis alul szélesebbre mint felül. Ezáltal az alsó ágak elegendő fényt kapnak és a sövény mindenhol szép sűrű marad.

| Extratipp:
Sűrű és magas sövény nem csak a kellemetlen pillantásoktól védik a tulajdonost, hanem az estleges betörőktől is. A statisztikák bizonyítják, hogy a dús sövénnyel rendelkező házakat a lopás gyakrabban érinti. Ültesse a sövényt ezért elegendő távolságra a háztól, hogy lehetőleg nagy szabad terület teremtsen. Ezenkívül ajánlatos utazás előtt a sövényt még egyszer frissen újra levágni. Ez sugallja az Ön jelenlétét és a lehetséges betolakodók könnyen ki vannak téve a járókelők és a szomszédok tekintetének.

AL-KO sövényvágók - egy saját osztály

Sövényvágóink a beépített kiváló minőségű anyagokkal győznek meg minket. A gyémántcsiszolt kések (modelltől függően) gondoskodnak a sövény tökéletes nyírásáról. A biztonsági kábel és a vízmérték teszi teljessé a gépet. A különböző motoroknak (benzin-,akkumulátoros- vagy elektromos) köszönhetően a felhasználási területnek alig van határa.

Válasszon Ön is AL-KO sövényvágót, mellyel minőségi kertet csinálhat. Szortimentünkben a különböző modellek széles választékát találja meg- minden igénynek a megfelelő gépet!


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.