AL-KO AKKUS SÖVÉNYNYÍRÓ GS 3,7 LI MULTI-CUTTER KIFUTÓ TERMÉK

Termék szám: 112773 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség

Az Ön előnyei

1,2-kész!

1,2-kész!

A gyors késcsererendszernek köszönhetően a késeket pár másodperc alatt ki lehet cserélni, szerszámok használata vagy az ujjak bepiszkolódása nélkül.

Jó biztosítás

Jó biztosítás

Egy zár segítségével megelőzhető az olló akaratlan kioldása.

Tiszta ergonómia

Tiszta ergonómia

Az ergonómikusan kiképzett kezelőelemek és a kellemes fogású fogantyú a kényelmes munkát tesz lehetővé.

2-ből 1-et

2-ből 1-et

A fűnyíró lehetővé teszi a gyepszélek egyszerű vágását, míg a sövényvágóval fáradság nélkül hozhatunk formába kisseb bokrokat, cserjéket és puszpángfákat.

Látható minőség

Látható minőség

A kések kivágása lézerrel történik, az élezést pedig gyémántporral végzik a legjobb eredmény érdekében.

Nincs többé hajlongás

Nincs többé hajlongás

A teleszkópos karral kényelmesen vágható a gyepszegély falak mentén is, nem kell lehajolni a vágáshoz.

Technikai adatok

Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.