Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

Sövényvágó Ht 550

Termék szám: 11268060
0% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 39 900 Ft
NoStockAndUnderStockNotAllowed,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Kábel-tehermentesítővel
  • Beépített vízmértékkel
  • A kiegészítő kábelburkolat (biztonsági kábel) megakadályozza a csatlakozókábel véletlen elvágását
  • Gyermekzár és késpár - védőtok
  • Gyémánt-köszörült, szembefutó vágókés

Könnyű, hatékony sövénynyírás gyors haladással, kibocsátásmentesen és halkan.

Az AL-KO termékekre jellemző könnyű kezelés a megerőltetés nélküli, otthoni kertgondozásért – erre valók az AL-KO elektromos sövényvágók.


AL-KO HT 550 Basic Cut elektromos sövényvágó – könnyű és praktikus

A kibocsátásmentes és halk AL-KO HT 550 Basic Cut elektromos sövényvágó az Ön tökélete segítője az otthoni kerti díszcserjék megbízható ápolásában. A könnyű és egyszerűen manőverezhető készülék ideális a kis kertekhez – optimális az ápoló és fiatalító metszéshez.
A HT 550 Basic Cut az AL-KO elektromos sövényvágók között a belépőmodell, és kis tömegének és kompakt méreteinek köszönhetően munka közben könnyen manőverezhető.
A termékhez tartozó védőtok fali tartóként lehetővé teszi a sövényvágó olló biztonságos, kíméletes tárolását.

 

AL-KO HT 550 Basic Cut elektromos sövényvágó technikai adatai

 

A 550 (550 watt) modell kiváló minőségű, gyémántcsiszolt, 52 cm vágáshosszúságú biztonsági késsel van ellátva. A robusztus késsel gyors és pontos vágás érhető el, az ember és a készülék optimális védelme mellett. Az integrált vízmérték segít a sövény pontos és egyenes vágásában.
Az ellentétes irányba mozgó biztonsági kés vágási szélessége 18 mm, löketszáma 3 400 U/min. A benzines modellekkel összehasonlítva rendkívül kevés karbantartást igényel. A kifejezetten halk sövényvágó aggodalom nélkül használható bármilyen lakóövezetben, anélkül, hogy szigorúan ügyelni kellene az időre, vagy hogy a szomszédok haragjától kellene tartani. A mindössze 3,6 kg-os tömeg biztosítja, hogy Ön egy hosszabb munka közben se fáradjon el.

 

Az AL-KO HT 550 Basic Cut elektromos sövényvágó vásárlás és alternatívák

A HT 550 elektromos sövényvágó kényelmesen megvásárolható otthonról a webáruházban vagy beszerezhető a szakkereskedőnél. Ez a modell a könnyű súlyú versenyző az erőteljes, kibocsátásmentes AL-KO elektromos sövényvágók között.
Ha Ön nagyobb kerthez, 60 cm-nél nagyobb vágáshosszhoz és 600 W-nál nagyobb teljesítményű sövényvágót keres, a HT 600 és a HT 700 Flexible Cut modelleket ajánljuk.
Ha Ön kábel nélkül, de mégis kibocsátásmentesen szeretne dolgozni, akkor alternatívaként az 18 V termékcsalád akkus sövényvágót javasoljuk.

Az Ön előnyei

Minden rendben

Minden rendben

A beépített vízmérték a pontos és vízszintezett vágást szolgálja. Így elkerülhetők a vágáskép egyenetlenségei.

Legkiválóbb minőség

Legkiválóbb minőség

A magas minőségű műanyag ház rendkívül masszív és strapabíró, ami a sövényvágó hosszú élettartamát garantálja.

Maximális biztonság

Maximális biztonság

Az AL-KO egyedülálló biztonsági kábelével hatékonyan elkerülhető az elektromos kábel szétvágása, így még biztonságosabb a sövényvágás (a funkció HT 440 típusnál nem elérhető).

A megfelelő sövényvágás

A megfelelő sövényvágás

A sövény akkor marad sűrű bokros, ha trapéz alakúra vágjuk, vagyis alul szélesebbre, mint felül. Ezzel elkerülhető, hogy az alsó ágak fényhiány miatt elkopaszodjanak.

Tökéletes gondozás

Tökéletes gondozás

A többfunkciós spray kitűnő kenési tulajdonságokkal rendelkezik – ráadásul fellazítja a beragadt elemeket, oldja a korróziót, ápol és tisztít.

Használatra terveztük

Használatra terveztük

Az AL-KO nagy teljesítményű, megbízható és kényelmes sövényvágóival egyáltalán nem jelent problémát, hogy tökéletesen nyírt kisebb vagy nagyobb sövényeink legyenek.

Tökéletes vágás és védelem

Tökéletes vágás és védelem

A tartósan éles, gyémántcsiszolt kések hajszálpontos vágást biztosítanak. Az ütésvédelem védi a kést talaj- vagy fal menti vágáskor, a gép tokja pedig falra is akasztható.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Használati utasítások Letöltés (10.41MB)
Letöltés (184.91KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.