Tökéletesen ápolt gyepért

Találja meg az AL-KO-val gyepének megfelelő fűnyírót és profitáljon a több mint 50 éves kerttechnikai tapasztalatainkból, a német termékfejlesztésű, osztrák gyártású számos fűnyírónkból. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk az egyszerű kezelésnek, a kifinomult technikának, a modern designnak és az innovatív termék jellemzőknek. Az állítható vágómagasság, a kerékhajtás, a kulcsindítás, az aerodinamikus fűgyűjtő, a golyóscsapágyazott könnyen futó kerekek és az integrált mulcsozó funkció mindezt hatásosan demonstrálják. 

Több info >

Termékszűrő

87 termékek találása
Cikkszám 127721 Csak 1 db van raktáron
189 900 Ft
Cikkszám 127609 Csak 1 db van raktáron
429 900 Ft
Cikkszám 119794 Csak 5 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 154 900 Ft 139 900 Ft
Cikkszám 123059 Csak 6 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 249 900 Ft 229 900 Ft
Cikkszám 113852 Ismét elérhető 2024.11.19
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 77 900 Ft 72 900 Ft
Cikkszám 113906 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 104 900 Ft 99 900 Ft
Cikkszám 113857 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 129 900 Ft 119 900 Ft
Cikkszám 119992 Csak 2 db van raktáron
216 900 Ft
Cikkszám 113851 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 74 900 Ft 67 900 Ft
Cikkszám 113905 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 94 900 Ft 89 900 Ft
Cikkszám 119997 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 209 900 Ft 194 900 Ft
Cikkszám 119938 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 167 900 Ft 149 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
Fűnyírüók| AL-KO egyszerű vágómagasság állítás

Vágómagasságállítás

Egyetlen kézmozdulattal a vágómagasság kényelmesen beállítható. Modelltől függően a beállítás történhet kerekenként vagy központilag egészen 7 fokozatig.

Fűnyíró | AL-KO mulcsék használata

Mulcsozás

Szerszám nélkül helyezze be a mulcsozó éket (néhány modellnél a csomagolás tartalmazza), hogy a finom fűnyesedéket természetes tápként bedolgozza a gyepbe.

Fűnyíró | AL-KO könnyű haladás a nagy kerekeknek köszönhetően

Könnyű haladás

Az AL-KO benzinmotoros fűnyírók abroncsai kímélik a gyepet és optimális munkavégzést tesznek lehetővé. Az XLes/XLL-es hátsó kerekek hajtása továbbá kiváló húzóerőt biztosít a gyepen.

Fűnyíró | AL-KO MaxAirflow Technology Tele fűgyűjtő - kevesebb szünet

Tele fűgyűjtő - kevesebb szünet

A MaxAirflow-technológia bevezetésével a vágott fű egészen hátra repül a kosárban, teljesen megtelik a tetejéig, így ritkábban kell üríteni.

Fűnyíró | AL-KO Fűgyűjtő telítettségjelző

Telítettségjelző

A nagy kapacitású aerodinamikus műanyag fűgyűjtő több modell esetén beépített telítettségjelzőt tartalmaz, ami jelzi, ha a fűgyűjtőt üríteni kell.

Fűnyírás | AL-KO egyszerű fűgyűjtő be- és kiakasztás

Egyszerü be-és kiakasztás

Viszlát hátfájdalom és becsípődött ujjak. A vezetősínen EasyClick rögzítésnek köszönhetően a kompakt fűgyűjtő ürítése gyerekjáték.

Fűnyírás | AL-KO fűnyíró optimális működése

Optimális kezelés

A fogásra optimalizált kapcsolókengyel és a puha fogantyúval ellátott kényelmes kezelőpanel megkönnyíti a fűnyírást. Még kényelmesebb a fűnyírás a kerékhajtásnak, illetve modelltől függően az akár saját járásunk sebességéhez igazítható Vario Speed funkciónak köszönhetően.

Fűnyírás | AL-KO Biztonsági kulcs

Az Ön biztonsága érdekében

A véletlen elindulás megakadályozása érdekében valamennyi akkus fűnyíró biztonsági kulccsal rendelkezik. A motor csak akkor indul el, ha ez a kulcs benne van és elfordítják.

Fűnyíró | AL-KO Elülső fogantyú

Minden kéznél

Az integrált elülső fogantyú segítségével fűnyíróját felemelheti lépcsők vagy akadályok esetén. Ezen kívül megkönnyíti a szállítást vagy a készülék tárolását.

Fűnyíró| AL-KO Soha többé olajcsaere a kiválasztott Briggs & Stratton motoroknál

Nincs többé olajcsere!

Innovatív felépítésüknek és az optimalizált léghűtésnek köszönhetően a Briggs & Stratton Exi és Instart motorok lényegesen kevesebb olajat fogyasztanak, mint a hasonló 4 ütemű motorok. Ráadásul a kisebb mértékű felmelegedés következtében az olaj kenési tulajdonságai tovább megmaradnak, így a csere helyett elegendő az utántöltés.


Fűnyíró | AL-KO A fűnyíró optimális kezelése

Minden ellenőrzés alatt

Az akku pillanatnyi töltöttségi szintje egy egyszerű gombnyomással leolvasható. A lítiumion-technológiának köszönhetően bármikor gyorsan feltölthető, egy teljes töltés csupán nagyjából másfél órát vesz igénybe

Fűnyíró | AL-KO Németországban tervezett Ausztriában gyártott

Németországban tervezett, Ausztriában gyártott

Kerti gépeinket már 50 éve alakítjuk és fejlesztjük Németországban - melynek során az innovációt, a magas minőséget és a legmodernebb technikát ötvözzük.  1966 óta gyártjuk fűnyíróink nagy részét Ausztriában.

Fűnyíró | AL-KO Legjobb vágóeredmény

Legjobb vágóeredmény

Függetlenül attól, hogy vágást és gyűjtést, mulcsozást, vagy oldalkidobást szeretne-e: Innovatív késházaink a legjobb gyepápolási eredményeket biztosítják Önnek. Tartozékaink széles választéka minden igényt kielégítő megoldást kínál.

Fedezze fel széles fűnyíró kínálatunkat

Fűnyíró | AL-KO Benzines fűnyírók

Benzines fűnyírók - évek óta használjuk, évet óta bevált

Benzines fűnyíróink a motoros fűnyírók között a klasszikusok. Egy motoros fűnyíróval nehéz és nagy gyepfelületet is levághatunk egészen 2500 m2 területig. Motoros fűnyíróink a kerékhajtásnak köszönhetően minimális erőkifejtést igényelnek.

| Benzinmotoros fűnyírók függetlenek: A benzines fűnyírók maximális függetlenségről gondoskodnak – az elektromos fűnyírókkal ellentétben a kábel sem jelent akadályt a munkavégzésben.

| A magas gyep sem jelent problémát: Általában a fűnyíróknak a magasabb fű idővel problémát jelent. AL-KO benzinmotoros fűnyíróink erőteljes motorjának és aerodinamikus házformájának köszönhetően ezek az akadályok is legyőzhetőek.

| Benzines fűnyíróinkkal a nagy gyepfelületek gyorsan levághatók: Kábelmentes benzines fűnyíróink nagy mozgásszabadságot biztosítanak.

| Nagy fűgyűjtők: Nagy fűgyűjtőink gondoskodnak a hosszú vágási intervallumról, egyes modelleknél a telítettségi szintet is jelezve.

Rasenmäher | AL-KO Elektrorasenmäher

Elektromos fűnyírók - könnyű és kényelmes, ideális kis és közepes kertekhez

Vegyük az elektromos motorok előnyeit és kössük össze a jól bevált mechanikus elemekkel. Mindezt a tökéletesen ápolt gyep érdekében. Köszönhetően az alacsony zaj kibocsátásnak elektromos fűnyíróink különösen alkalmasak sorházak kertjeibe. Mivel elektromos vezetékkel rendelkeznek, elektromos fűnyíróinkat olyan kicsi vagy közepes (900 nm-ig) kertekbe ajánljuk, ahol kevés fa és akadály található. Könnyűek, egyszerűen használhatók, károsanyag kibocsátás mentes motorjuk kevés karbantartást igényel és a tökéletes vágási eredmény Önt is ámulatba fogja ejteni. 


| Egyszerű kezelés
| Károsanyag kibocsátás mentes és halk munkavégzés az elektromos motornak köszönhetően
| Könnyű
| Szegélyközeli nyírás: A speciális házformának köszönhetően nem állnak ki a kerekek, így könnyedén lenyírhatja a füvet a falak és szegélyek mentén is.
| Mulcsozás igény szerint: A mulcsozó éket (egyes modellek esetén alaptartozék) egyszerűen, szerszám nélkül helyezheti be, a finomra vágott füvet pedig természetes trágyaként dolgozhatja be a gyepbe.
|
Egyszerű szállítás: A nagy, beépített hordozófogantyúk (egyes modelleknél) segítenek az akadályok leküzdésében és a szállításban. Ezen kívül a gyűjtőkosár könnyen levehető és a lehajtható tolókarnak köszönhetően a fűnyíró helytakarékosan tárolható.

Rasenmäher | AL-KO Akkurasenmäher

Akkus-fűnyírók: nincs kipufogógáz és kábel - cserébe maximális teljesítmény kis és közepes kertekhez

Akkus fűnyíróink akár 700 nm-es kertekhez is ideálisak. Válassza akkus fűnyírónkat, amennyiben könnyű és egyszerűen kezelhető készülékre van szüksége. Az AL-KO elektromos fűnyírók lelke a kiváló minőségű Li-ion akkumulátor. A Li-ion technika biztosítja a kisülés elleni védelmet és megakadályozza az úgynevezett memória-hatást, ami csökkentené az akku tényleges kapacitását. Az Energy Flex és 36 V termékcsalád akkumulátorainál a led kijelző lehetővé teszi az aktuális töltési állapot ellenőrzését, így Ön mindig egy nagy teljesítményű géppel számolhat. 

Az akkus fűnyírók könnyűek, egyszerűen szállíthatók és jól tárolhatók. Ezt a célt szolgálja egyes modellek estén a pillanatok alatt összecsukható tolókar is. 

Rasenmäher | AL-KO Tipps und Tricks Rasenmäherpflege

Ötletek és trükkök

Indítás előtt
Nagyon fontos: mielőtt elindítja benzines fűnyíróját, először ellenőrizze,hogy a benzintartály tartalmaz-e üzemanyagot. Amennyiben négyütemű benzines fűnyíróval rendelkezik, ellenőrizze az olajszintet (olajszintmérő pálca). Erről leolvasható az éppen aktuális olajszint.

A megfelelő indítás
Az indításhoz helyezze a fűnyírót egy sík felületre, ahol nincsenek kövek – még ne arra a gyepfelületre, amit le szeretne vágni. A fű megnehezítheti az indítást.

Fűnyírás
Közép-Európában 4- 6 cm az ideális fűmagasság. Akár akkus, elektromos vagy benzines a fűnyíró – ideális esetben a fű magasságának az 1/3-át kell levágni, szárazabb hónapokban inkább kevesebbet, mert a fűszálak végei kiszáradnak.

Mit tegyünk, ha a motor „lefullad”?
„Lefulladásról” akkor beszélünk, ha túl sok üzemanyag kerül a porlasztóból az égéstérbe. A megoldás egyszerű: csavarozza ki a gyújtógyertyát, óvatosan törölje szárazra vagy adott esetben cserélje ki egy másikra.

Téli tárolás
Ahhoz, hogy a benzines fűnyíró motorját ideálisan felkészítsük a téli napokra, először az üzemanyag tartályt kell ellenőrizni. Mivel az üzemanyag, amit hosszabb ideig nem használunk, elgázosodik és így a gyújtóképességét elveszti, ezért a tartályt ki kell üríteni. Annak érdekében, hogy a benzint az utolsó cseppig eltávolítsuk, a legjobb, ha a porlasztót addig járatjuk üresjáratban, amíg a motor magától leáll. A motorolaj cserét a motor kezelési utasítása szerint végezze el.A benzinnel hajtott fűnyíróknál a gyújtógyertyát is ellenőriznie kell. Ha ez erősen szennyezett vagy az elektródák távolsága nem megfelelő , vigye el a készülékkel együtt a szakszervizbe.

További információkat termékvideónkból tudhat meg

AL-KO fűnyíróink: innovatív technológia a tökéletes fűnyíráshoz
Igényei szerint válassza ki az Önnek megfelelő fűnyírót– legyen az kedvező árú belépő kategóriás modell, kényelmes prémium készülék vagy egy hatékony mindent tudó típus. Minden termékünk innovatív technikával, átgondolt, kényelmes kialakítással és olyan benzinmotorral rendelkezik, ami minden követelménynek megfelel. Így a fűnyírás minden terepen és minden kertben jó hangulatban telik.

A fűnyíró ház vagy robosztus pórszórt acéllemezből vagy hosszú élettartamú strapabíró alumíniumból készült, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy az AL-KO fűnyírók könnyen kezelhetőek legyenek.Több modellnél még a szegélyközeli nyírás is lehetséges. Időtakarékos, praktikus és elsősorban optimális a gyepnek a mulcsfunkció, mely több AL-KO készüléknél is elérhető. A csomagolásban található mulcsék segítségével a füvet finomra aprítja és visszaszórja a gyepre természetes trágyaként. Ezzel a levágott fű felhasználása is megoldódik.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.