Technikai adatok

Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Max.működési idő 5.0Ah percben 120 MIN
Meghajtó típusa Akkus
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Mulcsozás nem
Töltési idő 4.0Ah percben 90 MIN
Fűgyűjtő térfogat liter 30 L
Hátsó kerékátmérő mm-ben 160 MM
Első kerékátmérő mm-ben 140 MM
Nettó súly kg 10.2 KG
Márka AL-KO
Oldalkidobás nem
Alkalmas fűfelület m²-ben 250 QM
Összecsukható tolókar igen
Vágómagasság beállítás Központi, 5 fokozatban
Vágásszélesség cm-ben 33 CM
Gyűjtés igen

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.