Benzines fűnyíró solo by AL-KO 5231 SP-A

Termék szám: 127603 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • 1 fokozatú kerékhajtás az erőt kímélő munkához
  • Extra magas és aerodinamikus fűnyíróház a tökéletes vágás és gyűjtés érdekében
  • Ergonomikusan kialakított tolókar a fáradságmentes fűnyíráshoz
  • 70 literes fűgyűjtő telítettség jelzővel
  • Központi magasságállítás
  • Golyóscsapágyas XXL kerekek a könnyű haladásért /li>Nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztással

A csak szakkereskedésekben és az Online Shopban kapható solo by AL-KO termékcsalád benzines fűnyírói nagyfokú kényelmet kínálnak, továbbá a legjobb minőség és hosszú élettartam jellemzi őket.


Benzines fűnyíró solo by AL-KO 5231 SP-A

Robusztus, nagy teljesítményű benzines fűnyíró kerékhajtással. A termék minőségét és hosszú élettartamát "a Németországban fejlesztve” és „Ausztriában gyártva” mottó garantálja. A solo by AL-KO 5231 SP-A egy rendkívül megbízható benzines fűnyíró.


Benzines fűnyíró solo by AL-KO 5231 SP-A technikai adatai

51 cm vágószélességével a solo by AL-KO 5231 SP-A A benzines fűnyíró ideális partner a középméretű kertekhez cc. 1800 m² területig. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. Az OHV-Technológiájú 2,6 kW teljesítményű AL-KO Pro Motor a felső szelepekkel egy kiváló hatásfokot ér el. Ezáltal a benzines fűnyíró nagyobb teljesítményt kap kisebb fogyasztásnál és a QuickStart rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen be lehet indítani. A könnyű haladásról az 1 fokozatú kerékhajtás gondoskodik. Vágás, gyűjtés, oldalkidobás és mulcsozás a 4INONE funkció révén lehetséges. Az XXL járókerek és az ergonomikusan kialakított tolókar további kényelmet biztosít solo by AL-KO 5231 SP-A fűnyíró használatakor. Az extra magas, aerodinamikus acéllemez vágóház tökéletes vágást és gyűjtést tesz lehetővé. A fű ezután a 70 literes fűgyűjtő kosárba kerül.


Solo by AL-KO 5231 SP-A benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg solo by AL-KO 5231 SP-A benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. A solo by AL-KO 5231 SP-A fűnyíró hatékony támogatást nyújt kertjében vonzó áron.

Technikai adatok

Kések száma 1
Elektromos indítás nem
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280
Fűnyíróház változat Highline
Meghajtó típusa Benzines
Szivató nem
Motorhengerek száma 1
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Fordulatszám óra/perc 2850
Termékvonal Comfort
Első kerékátmérő mm-ben 200
Zajszint mért LwA[dB(A)] 96
Összecsukható tolókar igen
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Automata szivatóval felszerelt Igen
Motor fajta 4 ütemű
Márka solo by AL-KO
Gép teljesítmény kW-ban 2.6
Állítható magasságú szár igen
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Fűgyűjtő térfogat liter 70
Mulcsozás igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 166
Kés típus gyémánt csiszolt
Funkciók 4in1
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Bruttó súly kg 40.5
Teljesítmény kW-ban 2.6
Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Tolókar: fogantyú típusa Ergonomikus fogantyú borítás
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Nettó súly kg 35.5
Gyűjtés igen
Vágásszélesség cm-ben 51
Kar magasságának beállítása Egyszerű magasságbeállítás
K-érték (m/s^2) 1
Golyóscsapágyas kerekek igen
Motor típus 028
Oldalkidobás igen
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.