Golyóscsapágyas, XXL méretú, jó tapadású acéllemez kerekek, nagy teljesítményű Briggs&tratton IC motor, valamint fokozatmentesen szabályozható kerekhajtás teszi ezt a benzinmotoros, 51 cm vágószélességű fűnyírót minden terepre alkalmassá. A többszörösen állítható magasságnak köszönhetően az ergonómikus szár a különleges irányítópulttal ideálisan igazodik a mindenkori használóhoz, a beépített első tartófogó pedig megkönnyíti az emelést ás a szállítást. 4 IN ONE funkció: vágás, gyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás. Optimális vágási és gyűjtési eredmények az aerodinamikus háznak köszönhetően. Szövet fűgyűjtő telítettségjelzővel és gyűjtőnyelvvel ellátva. Központi vágási magasságállítás. Egyedi tolókar kiváló minőségű, ergonómikus kiszolgáló elemekkel és több fokozatú ALU magasságállítóval ellátva. Fokozat nélküli hátsókerék meghajtás (VarioSpeed). Stabil, golyóscsapágyas kerekek acél felnivel. Oldalt ALU nyél, ALU fogantyú, házvédő.

Technikai adatok

Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Nettó súly kg 43.2
Mulcsozás igen
Vágómélység min/max (mm) 30
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Első kerékátmérő mm-ben 200
Golyóscsapágyas kerekek igen
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Bruttó súly kg 47.9
Oldalkidobás igen
Meghajtó típusa Benzines
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Gyűjtés igen
Fűgyűjtő térfogat liter 70
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280
Márka solo by AL-KO
Összecsukható tolókar igen
Funkciók 4in1
Vágásszélesség cm-ben 51
Állítható magasságú szár igen
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.