Homlokfűnyíró: nehezen járható területek vágására

Homlokfűnyíróink erőteljes hajtása mindenkit meggyőz. A hajtás gondoskodik a homlokgerendára erősített kések gyors és egyenletes munkájáról. A kényelmes munkát az teszi lehetővé, hogy a készülék lengéscsillapított és magasságban állítható, ergonomikus vezetőkarral rendelkezik. Így akár 2000 m² -es területek levágása sem jelent akadályt. A széles kerekek kiváló profillal rendelkeznek, a csigaáttétel valamint a kikapcsolható hajtás minden helyzetben lehetővé tesz a fűnyírást. A megfelelő tartozékokkal felszerelve pedig télen jelent nagy segítséget a hó eltakarításánál.


Mehr Infos >
2 termékek találása
Előnyök
AL-KO homlokfűnyíró előnyök | Ergonómikus fogantyú

Minden kéznél van

Állítható magasságú, lengéscsillapított és ergonómikusan kialakított tolókar gondoskodik az optimális kezelhetőségről és a könnyű szállításról.


AL-KO homlokfűnyíró előnyök | Kés

Minden részletében strapabíró

A különlegesen edzett ESM késeken és a fokozatmentesen állítható magasságú talpakon kívül az AL-KO homlokgerendás fűnyírók további előnye a tokozott hajtóműegység. Ez sokkal kevésbé szennyeződik és hosszabb működési időt garantál.


AL-KO talajlazító | Kés
Felhasználási területek

A homlokfűnyírók nemcsak a mező- vagy erdőgazdaságokban alkalmazhatók. Magán kertészek is egyre gyakrabban használják: a légtömlős gumiabroncsoknak és a hajtásnak köszönhetően kényelmesen kezelhető fűnyíró. Az AL-KO homlokfűnyírók még többet tudnak: a külön kapható tartozékokkal ,mint a hótolólap és hólánc, a téli hónapokban is használhatja.


A profi-homlokfűnyíró prémium szervizzel

Magas füves területeken és ökokertekben is keresett, a takarmányfüvet éppen olyan jól vágja,mint a vastag gyomnövényeket.

Az AL-KO BM homlokfűnyírók

A kialakított egyensúlynak köszönhetően a homlokfűnyíró rendkívül fordulékony és megkönnyíti a munkát még a nehezen járható területeken is. A mozgatható fűterelőnek köszönhetően nem marad fűszál a burkolaton. Az AL-KO homlokfűnyírók kései különlegesen edzettek és ezért extrém tartósak.

Magasságban állítható, lengés csillapított és ergonomikusan formált vezetőkar gondoskodik az optimális kezelhetőségről és az egyszerű szállításról. A speciálisan edzett kések mellett,melyek fokozatmentesen állítható talpakkal rendelkeznek, az AL-KO homlokfűnyíró további előnye a burkolt hajtóműegység. Ez sokkal kevésbé szennyeződik és hosszabb működési időt garantál.


AL-KO talajlazító| Benzines ,  elektromos vagy akkus
Hasznos tippek

A homlokfűnyírókat ott használják, ahol a természet előnyben van – mint például a természetes kerekben vagy nagyobb mezőkön. A különlegessége: a homlokfűnyíró a rotációs fűnyíróhoz képest hulladék nélkül vágja le a füvet. Így a mezőgazdaságokban is használható takarmánynövények levágására.

I Magasságban állítható, lengéscsillapított vezetőkar
I A mozgatható fűterelőnek köszönhetően nem marad fűszál a burkolaton.
I speciálisan edzett ESM kések a hosszú működési időért
I fokozatmentesen állítható magassági talpak
I burkolt hajtómű által kevesebb szennyeződés

Homlokfűnyírók - a fordulékony fűnyírók a természetes kertekben 

A homlokfűnyírókat ott használják, ahol a természet előnyben van – mint például a természetes kerekben vagy nagyobb mezőkön. A különlegessége: a homlokfűnyíró a rotációs fűnyíróhoz képest hulladék nélkül vágja le a füvet. Így a mezőgazdaságokban is használható takarmánynövények levágására.


A homlokfűnyíról  jelentősen kíméletesebb vághatja le a füvet,mintha fűnyírót használna. Mindezek mellett még a magasra nőtt és nedves füvet is gond nélkül levágja. Az AL-KO homlokfűnyíró előnyei: • Univerzálisan használható és rendkívül fordulékony • Speciálisan edzett kések élvédelemmel. • Ökologikus vágás •Számos robosztus részlet - Használja  homlokfűnyíróinkat ,hogy kertjét természetesen tudja alakítani. Ezzel teret adhat a természetnek, hogy szépsége kibontakozzon.

alist