A gyepápolás királykategóriája

Egy AL-KO fűnyíró traktorral egy egészen különleges gyepápolási élményt "tapasztalhat"meg. Hadd győzzék meg Önt erőgépeink. A 4 ütemű motorral és és az akár 125 cm vágószélességgel megtalálhatja igényeinek megfelelő gépet. Amint a kormány mögé ül, érezni fogja, milyen kényelmes a fűnyírás.  Teljes mértékben támaszkodhat az AL-KO fűnyírótraktorok biztonságára és tiszta örömöt élhet át, mikor kertjében meg tesz néhány kört. Egyszerűen fordítsa el a kulcsot és lépjen a gázra. A széles abroncsok, a sportkormány, az egymás mellett elhelyezett előre-és hátrameneti pedálok erősen emlékeztetik " az autóhoz nagyon közeli" élményre.  Indítsa el a fűnyírás egy új dimenzióját az AL-KO mérnökei által tervezett és osztrák üzemünkben gyártott fűnyíró traktorokkal. 

Több info


20 termékek találása
Cikkszám 127418 Csak 1 db van raktáron
Eddig 859 900 Ft 799 900 Ft *
Cikkszám 127416 Csak 4 db van raktáron
Eddig 859 900 Ft 799 900 Ft *
Cikkszám 127574 Elfogyott
Eddig 729 900 Ft 679 900 Ft *
Cikkszám 127371 Elfogyott
Eddig 1 379 900 Ft 1 299 900 Ft *
Cikkszám 127363 Elfogyott
Eddig 1 599 900 Ft 1 459 900 Ft *
Cikkszám 127486 Elfogyott
Eddig 539 900 Ft 499 900 Ft *
Cikkszám 119932 Elfogyott
Eddig 779 900 Ft 729 900 Ft *
Cikkszám 119927 Elfogyott
Eddig 839 900 Ft 789 900 Ft *
Előnyök
Rasentraktoren | AL-KO Mähdeck

Vágóadapter

Egyes modelleknél mulcsozó funkcióra is átalakítható. Golyóscsapágyas, rezgéscsillapított vágóadapter. Ideális szegélyek közelében történő kaszáláshoz. Egyes modelleken esetében opcionálisan mulcsozásra is átalakítható.

Rasentraktoren | AL-KO Ergonomische Sitzposition

Kényelmes használat

A mélyen fekvő rálépő felület, az állítható, ergonomikus ülés valamint a láb szabadsága hosszú távon is kényelmessé és fáradtság mentessé teszik a fűnyírást.

Rasentraktoren | AL-KO Breitbereifung

Széles kerekek az optimális hajtásért

Az AL-KO fűnyírótraktorok nagy és széles kerekei még a nehezebb terepeken is optimális hajtást biztosítanak és nem hagynak nyomvályúkat a kertben.

Rasentraktoren | AL-KO Schnitthöhenverstellung

Vágómagasság egyszerű beállítása

A központi vágómagasság-beállításnak köszönhetően pillanatok alatt tökéletes vágási eredményt kap. Egy fogantyú segítségével egyszerűen, minden bonyodalom nélkül beállíthatja a megfelelő vágómagasságot.

Rasentraktoren | AL-KO Entleerung Fangbox

Nagy térfogatú fűgyűjtő

Az akusztikus telítettségjelző jelzi amikor a fűgyűjtő megtelt. A fűgyűjtő ürítése teleszkópos karral vagy gombnyomással működik.

Rasentraktoren | AL-KO Leichte Bedienbarkeit am Cockpit

Könnyű kezelhetőség

Minden kezelőfelület a fűnyírótraktorunkon megfelelő távolságra van elhelyezve a vezetőüléstől. Az áttekinthető digitális kifejelző (egyes modellek esetében) tartalmazza az olyan releváns információkat, mint a munkaóra, az akkumulátor töltöttségi szintje, üzemanyag mennyisége vagy biztonsági funkciók.

Rasentraktoren | AL-KO Hydrostatantrieb mit nebeneinanderliegenden Pedalen

Lábbal vezérelhető hidrosztatikus hajtás

A legjobb vezetési élményért még nehéz helyzetekben is. AL-KO fűnyíró traktorok előre – és hátramenet pedáljai egymás mellett helyezkednek el.

Rasentraktoren | AL-KO Luftgekühlter Motor

Megbízható erő

Az erőteljes motor gondoskodik a hatékony és gyors munkához nagy területeken. A legtöbb fűnyírótraktorunkba a kiváló minőségű, léghűtéses Briggs & Stratton féle Intek-motort építettük be. Extrém hosszú élettartamúak és megbízhatók. Mindezt a mindennapi használatban.

Rasentraktoren | AL-KO Patentierter Freilaufmechanismus

Szabadalmaztatott szabadonfutó mechanizmus a hajtómű védelme érdekében

A különleges mechanikának köszönhetően a fékezésnél az előre- és hátramenet pedálok lezárnak, ezáltal óvja a hajtóművet és növeli az élettartamát.

Rasentraktoren | AL-KO Langlebiger Rahmen made in Austria

Szabadalmaztatott váz

Hosszú élettartamú, robosztus vázzal rendelkező traktorjaink gyártása osztrák üzemünkben történik.

Rasentraktoren | AL-KO Mähwerk einfach wechseln

Vágófej eltávolítás könnyedén

A kasza néhány perc alatt leszerelhető, ideális tisztításhoz, késcseréhez vagy átépítéshez az AL-KO magasfűvágó kaszáira

Rasentraktoren | AL-KO Rasentraktor mit Schneeschild zum Schneeräumen

Sokoldalú

A hótolólapátnak köszönhetően az AL-KO fűnyírótraktor télen is nagy segítség a hó eltakarítására. Ismerje meg további széleskörű fűnyírótraktor tartozékainkat.

Hagyja, hogy videóink meggyőzzék

Rasentraktoren | AL-KO Rasentraktor im Einsatz

Hasznos tanácsok

Összehasonlítva egy prémium kategóriás autóval az AL-KO fűnyíró traktorok a legmagasabb kényelmet és minőséget nyújtják. Még a legnehezebb terepen is tökéletes vezetési kényelmet biztosítanak.

Mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket – 92 cm – 125 cm vágószélességig, 1 vagy két hengerrel és a legkülönbözőbb kialakításokkal.

| Nagy teljesítményű 4-ütemű motorok
| Könnyen üríthető, nagy fűgyűjtők – akusztikus telítettségjelző hanggal
|
Nagy rálépőfelület és nagy hely a lábnak
Széles kerekek – gyepkímélő haladás
Külső töltőnyílás 
Egymás mellett elhelyezkedő előre – és hátramenet pedál

AL-KO felülős fűnyírók és fűnyíró traktorok: garantált vezetési élmény 

Szálljon fel, foglaljon helyet, induljon el és élvezze a fűnyírást. A nagy rálépő felület, az állítható ülés és a könnyen elérhető kezelő elemek teszik a fűnyírást élvezetessé. Fűnyíró traktoraink minőségét többek között a különlegesen erős csavarodásmentes váz (space frame) keret garantálja, mely kiváló stabilitásról és tökéletes vezetési tulajdonságokról gondoskodik. Mindezek segítségével még nehezebb terepeken is mindig biztonságban és kényelemben érezheti magát.

Az extra széles kerekek és az 1 vagy 2 hengeres 4-ütemű motor gondoskodik a rendkívüli erőről és sebességről. Szürkületben vagy árnyékos területen kapcsolja be a xenon- fényszórókat, mely több típusnál megtalálható. Igényeinek megfelelően egyszerűen rendelje meg solo by AL-KO fűnyíró traktorját és szakemberünk üzemkészen kiszállítja Önnek. Termékünk mellé kiváló szervízhálózatot és 3 év garanciát biztosítunk.

alist