A gyepápolás királykategóriája

Egy AL-KO fűnyíró traktorral egy egészen különleges gyepápolási élményt "tapasztalhat"meg. Hadd győzzék meg Önt erőgépeink. A 4 ütemű motorral és és az akár 125 cm vágószélességgel megtalálhatja igényeinek megfelelő gépet. Amint a kormány mögé ül, érezni fogja, milyen kényelmes a fűnyírás.  Teljes mértékben támaszkodhat az AL-KO fűnyírótraktorok biztonságára és tiszta örömöt élhet át, mikor kertjében meg tesz néhány kört. Egyszerűen fordítsa el a kulcsot és lépjen a gázra. A széles abroncsok, a sportkormány, az egymás mellett elhelyezett előre-és hátrameneti pedálok erősen emlékeztetik " az autóhoz nagyon közeli" élményre.  Indítsa el a fűnyírás egy új dimenzióját az AL-KO mérnökei által tervezett és osztrák üzemünkben gyártott fűnyíró traktorokkal. 

Több info


Termékszűrő26 termékek találása
Cikkszám 123015 Csak 1 db van raktáron
1 199 900 Ft
Cikkszám 123013 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 1 029 900 Ft 939 900 Ft
Cikkszám 123014 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 1 099 900 Ft 999 900 Ft
Cikkszám 127692 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 1 459 900 Ft 1 359 900 Ft
Cikkszám 127709 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 2 199 900 Ft 1 999 900 Ft
Cikkszám 127685 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 1 099 900 Ft 999 900 Ft
Cikkszám 127370 Csak 4 db van raktáron
1 729 900 Ft
Cikkszám 127711 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 2 199 900 Ft 1 999 900 Ft
Cikkszám 127724 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 1 259 900 Ft 1 159 900 Ft
Cikkszám 127727 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 1 469 900 Ft 1 369 900 Ft
Cikkszám 123087 Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 1 199 900 Ft 1 119 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
Rasentraktoren | AL-KO Mähdeck

Vágóadapter

Egyes modelleknél mulcsozó funkcióra is átalakítható. Golyóscsapágyas, rezgéscsillapított vágóadapter. Ideális szegélyek közelében történő kaszáláshoz. Egyes modelleken esetében opcionálisan mulcsozásra is átalakítható.

Rasentraktoren | AL-KO Ergonomische Sitzposition

Kényelmes használat

A mélyen fekvő rálépő felület, az állítható, ergonomikus ülés valamint a láb szabadsága hosszú távon is kényelmessé és fáradtság mentessé teszik a fűnyírást.

Rasentraktoren | AL-KO Breitbereifung

Széles kerekek az optimális hajtásért

Az AL-KO fűnyírótraktorok nagy és széles kerekei még a nehezebb terepeken is optimális hajtást biztosítanak és nem hagynak nyomvályúkat a kertben.

Rasentraktoren | AL-KO Schnitthöhenverstellung

Vágómagasság egyszerű beállítása

A központi vágómagasság-beállításnak köszönhetően pillanatok alatt tökéletes vágási eredményt kap. Egy fogantyú segítségével egyszerűen, minden bonyodalom nélkül beállíthatja a megfelelő vágómagasságot.

Rasentraktoren | AL-KO Entleerung Fangbox

Nagy térfogatú fűgyűjtő

Az akusztikus telítettségjelző jelzi amikor a fűgyűjtő megtelt. A fűgyűjtő ürítése teleszkópos karral vagy gombnyomással működik.

Rasentraktoren | AL-KO Leichte Bedienbarkeit am Cockpit

Könnyű kezelhetőség

Minden kezelőfelület a fűnyírótraktorunkon megfelelő távolságra van elhelyezve a vezetőüléstől. Az áttekinthető digitális kifejelző (egyes modellek esetében) tartalmazza az olyan releváns információkat, mint a munkaóra, az akkumulátor töltöttségi szintje, üzemanyag mennyisége vagy biztonsági funkciók.

Rasentraktoren | AL-KO Hydrostatantrieb mit nebeneinanderliegenden Pedalen

Lábbal vezérelhető hidrosztatikus hajtás

A legjobb vezetési élményért még nehéz helyzetekben is. AL-KO fűnyíró traktorok előre – és hátramenet pedáljai egymás mellett helyezkednek el.

Rasentraktoren | AL-KO Luftgekühlter Motor

Megbízható erő

Az erőteljes motor gondoskodik a hatékony és gyors munkához nagy területeken. A legtöbb fűnyírótraktorunkba a kiváló minőségű, léghűtéses Briggs & Stratton féle Intek-motort építettük be. Extrém hosszú élettartamúak és megbízhatók. Mindezt a mindennapi használatban.

Rasentraktoren | AL-KO Patentierter Freilaufmechanismus

Szabadalmaztatott szabadonfutó mechanizmus a hajtómű védelme érdekében

A különleges mechanikának köszönhetően a fékezésnél az előre- és hátramenet pedálok lezárnak, ezáltal óvja a hajtóművet és növeli az élettartamát.

Rasentraktoren | AL-KO Langlebiger Rahmen made in Austria

Szabadalmaztatott váz

Hosszú élettartamú, robosztus vázzal rendelkező traktorjaink gyártása osztrák üzemünkben történik.

Rasentraktoren | AL-KO Mähwerk einfach wechseln

Vágófej eltávolítás könnyedén

A kasza néhány perc alatt leszerelhető, ideális tisztításhoz, késcseréhez vagy átépítéshez az AL-KO magasfűvágó kaszáira

Rasentraktoren | AL-KO Rasentraktor mit Schneeschild zum Schneeräumen

Sokoldalú

A hótolólapátnak köszönhetően az AL-KO fűnyírótraktor télen is nagy segítség a hó eltakarítására. Ismerje meg további széleskörű fűnyírótraktor tartozékainkat.

Hagyja, hogy videóink meggyőzzék

Rasentraktoren | AL-KO Rasentraktor im Einsatz

Hasznos tanácsok

Összehasonlítva egy prémium kategóriás autóval az AL-KO fűnyíró traktorok a legmagasabb kényelmet és minőséget nyújtják. Még a legnehezebb terepen is tökéletes vezetési kényelmet biztosítanak.

Mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket – 92 cm – 125 cm vágószélességig, 1 vagy két hengerrel és a legkülönbözőbb kialakításokkal.

| Nagy teljesítményű 4-ütemű motorok
| Könnyen üríthető, nagy fűgyűjtők – akusztikus telítettségjelző hanggal
|
Nagy rálépőfelület és nagy hely a lábnak
Széles kerekek – gyepkímélő haladás
Külső töltőnyílás 
Egymás mellett elhelyezkedő előre – és hátramenet pedál

AL-KO felülős fűnyírók és fűnyíró traktorok: garantált vezetési élmény 

Szálljon fel, foglaljon helyet, induljon el és élvezze a fűnyírást. A nagy rálépő felület, az állítható ülés és a könnyen elérhető kezelő elemek teszik a fűnyírást élvezetessé. Fűnyíró traktoraink minőségét többek között a különlegesen erős csavarodásmentes váz (space frame) keret garantálja, mely kiváló stabilitásról és tökéletes vezetési tulajdonságokról gondoskodik. Mindezek segítségével még nehezebb terepeken is mindig biztonságban és kényelemben érezheti magát.

Az extra széles kerekek és az 1 vagy 2 hengeres 4-ütemű motor gondoskodik a rendkívüli erőről és sebességről. Szürkületben vagy árnyékos területen kapcsolja be a xenon- fényszórókat, mely több típusnál megtalálható. Igényeinek megfelelően egyszerűen rendelje meg solo® by AL-KO fűnyíró traktorját és szakemberünk üzemkészen kiszállítja Önnek. Termékünk mellé kiváló szervízhálózatot és 3 év garanciát biztosítunk.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.