Praktikus kézi fűnyíró a tökéletes golfpázsithoz 

Könnyű, egyszerű és gyors fűnyírás az AL-KO hengerkéses fűnyírókkal  már nem csak álom.  A kézhez álló készülékekkel kisebb területeket, előkerteket és díszkerteket vághat le tökéletesen 250 m²-ig. Sem áramra, sem benzinre nincs szüksége, ha spontán, nagyobb erőfeszítés nélkül szeretne kézi fűnyíróval dolgozni. Egytengelyes kivitelével és XL abroncsaival rendkívül fordulékony.  A fűnyíró ház elegáns, mégis robusztus, a speciális gumiütköző pedig megvédi a karcolásoktól és horpadásoktól. A formának és a csekély súlynak köszönhetően probléma nélkül szállíthatja még lépcsőkön és a lépcsőfokon is a működési helyére.  Hengerkéses fűnyíróink kényelmesek, károsanyag kibocsátás mentesek és nagyon csendesek. Mindez kedvező nemcsak Önnek, de környezetének is. 

Több info >

Termékszűrő6 termékek találása
Cikkszám 113865 Szállítható
39 900 Ft
Cikkszám 113866 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 57 900 Ft 54 900 Ft
Cikkszám 113864 Csak 1 db van raktáron
33 900 Ft
Cikkszám 113867 Ismét elérhető 2024.11.18
14 900 Ft
Cikkszám 113868 Csak 9 db van raktáron
14 900 Ft
Cikkszám 113869 Szállítható
14 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
AL-KO hengerkéses fűnyíró előnyök | Fordulékony a gyepen

Jól irányítható a fűben

Az AL-KO hengerkéses fűnyíró egytengelyes vezetése kiváló irányíthatóságot és talaj egyenetlenségeinek  könnyű kiegyenlítését teszi lehetővé.

AL-KO hengerkéses fűnyíró előnyök | Különleges henger

Különleges hengerkés

A kiváló minőségű, edzett acélból készült 5 késes vágóhenger a tökéletes vágásról és a fűgyűjtő egyenletes töltéséről gondoskodik. 

AL-KO hengerkéses fűnyíró előnyök | Funkcionális dizájn

Funkcionális design

A könnyű és robusztus ház az új formatervnek és az új XL abroncsoknak köszönhetően. A gumiütköző védi a burkolatot az ütközésektől és a karcolásoktól. 

AL-KO hengerkéses fűnyíró | Hasznos tippek
Hasznos tippek

Különösen pontos vágás, máshogy nem is lehetne jellemezni az AL-KO hengerkéses fűnyíróinak vágási eredményét. Ehhez a hengerkéses fűnyíróinkat egy olyan speciális vágótechnikával szereltük fel, ami megakadályozza, hogy a vágó henger és az álló kés a forgásnál érintkezzenek. 

Mindezek mellett mind az 5 kés speciálisan edzett acélból készült és magasságban állíthatók.  Ez a vágótechnika nagyon gyepkímélő és azt a benyomást kelti, mintha gyepét egy ollóval vágta volna le. 

Tippünk: A hengerkéses fűnyíró vásárlásakor rendelje meg hozzá a fűgyűjtőt. 

AL-KO hengerkéses fűnyíró | Tippek és ötletek

Tippek és ötletek

Felület
Ahogyan egy angol gyepnél vagy golfpázsitnál szokásos, a gyepfelület az alacsony vágómagasság miatt lehetőleg egyenletes kell, hogy legyen. 

Átállás
Amennyiben„normál“ fűnyíróról szeretne átállni hengerkéses fűnyíróra, ajánljuk, hogy lépéseként csökkentse a vágási magasságot, hogy időt adjon a fűnek az átállásra. 

Vágási gyakoriság 
Gyakrabban kell vágni a füvet, általában hetente egyszer. Ha a fű magassága nagyobb, mint a hengerkés magassága, jelentősen nehezebbé válik a fűnyírás.  


| Napszak 
A legjobb, ha reggel használja a hengerkéses fűnyírót, amikor a gyep még nedves a harmattól. 

| Öntözés
A gyakori fűnyírás megnöveli a gyep vízigényét. Ez azt jelenti, hogy jól meg kell öntözni a területet. 


Hengerkéses fűnyíró: Golfpázsit a saját kertben 

A hengerkéses fűnyírók klasszikusok a fűnyírók között. Egyszerűen kezelhető, hatékony és elektromos áram vagy benzin nélkül működik  – továbbá röviden vág és nagyon pontosan.  Ezért használja azt ( gyakran motoros  változatként )  a Robolinho fűnyírórobot mellett a golfpályák, sportpályák és a parkok fűjének intenzív ápolásához.  

A kézzel tolható változatként az AL-KO hengerkéses fűnyírója a legjobb alternatíva egy fűnyíróhoz, különösen a kiskertek számára és ehhez egy angol gyepet/golfpázsitot kapa bejárati ajtó elé.  A különleges vágótechnikával és a kiváló minőségű, edzett késeivel olyan tökéletesen nyírja le a füvet, mintha ollóval vágta volna le. Röviden: Aki telített, sűrű zöldre vágyik, mint egy golfpályán, annak nyugodtan ajánljuk a hengerkéses fűnyírót!


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.