AL-KO DAMIL ORSÓVAL BC 1200 E (ÚJ)

Termék szám: 114012 Csak 3 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • BC 1200 E kaszához
  • Dupla menet 2 x 5 m hosszú
  • Automatikus léptetés az egyszerű szálbeállításhoz

Gyakran vásárolják együtt

7 490 Ft
Ez a termék
59 900 Ft 57 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

65 390 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Alkalmas a következő modellhez:

BC 1200 E elektromos kaszához

Tartalék damilfej elektromos kaszához

Eredeti AL-KO damilfej dupla zsinórral a BC 1200 E elektromos kaszához. A kiváló minőségű, alacsony kopásállóságú nylonból készült vágószál optimális vágási eredményt biztosít, hossza 2 x 5 m, átmérője 2 mm. A damil könnyen állítható működés közben az automatikus léptető funkció segítségével. A damilorsó cseréje egyszerű, és néhány egyszerű lépésben elvégezhető.

 

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 114012
EAN 4003718063516
Nettó súly kg 0.27 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 10 CM
Bruttó súly kg 0.28 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 7 CM
Menetátmérő (mm) 2.5 MM
Márka AL-KO

Cutting System

Menethossz (cm) 1000 CM

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.