PÓT AKKU B800 LI ENERGY FLEX - 288 WH

Termék szám: 114017 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Li-ion 36 V max. (40 V max.) / 8 Ah Bluetooth-technológiával
  • Alkalmas minden AL-KO és solo® by AL-KO 36 V termékhez
  • Bluetooth technológia az egyszerű és gyors csatlakozásért
  • 4 LED a töltési állapot jelzéséhez

Technikai adatok

Márka AL-KO
Méretek.H(cm) doboz nélkül 17.7 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 8 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 10 CM
Kapcsolatképesség 004
Battery weight 1.73 KG
Max.elektromos töltés Ah 8
Akkus család AL-KO 36V
Meghajtó típusa Akkus
Akku kapacítás ( belső ) Ah 8
GT_AKKU_NENNENERGIE_WH 288.0
Nettó súly kg 1.73 KG
Maximális feszültség Volt-ban 40 V
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.