Ápolt gyep minden szegletben 

Elmúltak már azok az idők, amikor a hobbikertészeknek a gyep szélénél letérdelve kellett elvégezniük a fűnyírás utáni utómunkálatokat. Ma már a szegélynyírók átvették ezt a munkát. A szegélynyíró fej egyedi dőlésbeállításával a a nehezen elérhető helyek mint pl. kerti pad alatt könnyen elérhetőek. Az AL-KO szegélynyírói minden irányban rugalmasak a 180 fokban elforgatható  ( modellfüggő ) szegélyfejnek köszönhetően. A túlnyúló gyepszélek is így különösen pontosan vághatók.  

Több Info >
Termékszűrő
17 termékek találása
Cikkszám 113701 Szállítható
49 990 Ft *
Cikkszám 113611 Csak 5 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 26 900 Ft 24 900 Ft *
Cikkszám 113615 Csak 2 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 36 900 Ft 32 900 Ft *
Cikkszám 127633 Csak 2 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 39 900 Ft 36 900 Ft *
Cikkszám 127463 Csak 3 db van raktáron
36 900 Ft *
Cikkszám 127634 Csak 3 db van raktáron
99 900 Ft *
Cikkszám 113924 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 33 900 Ft 29 900 Ft *
Cikkszám 112926B Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 29 900 Ft 21 900 Ft *
Cikkszám 112926 Csak 4 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 29 900 Ft 27 900 Ft *
Cikkszám 112928B Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 23 900 Ft 16 900 Ft *
Cikkszám 113614 Csak 5 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 29 900 Ft 26 900 Ft *
Cikkszám 113787 Csak 1 db van raktáron
129 900 Ft *
*az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer für Feinarbeiten im Garten

Jöhet bármi

Legyen szó falak, kerítések vagy egyéb akadályok mellett végzett fűnyírásról a vágótárcsával felszerelt AL-KO fűkaszák a finommunkák elengedhetetlen eszköze.

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer mit neigbarem Kopf

Precíz vágás minden helyen

A szegélyező fej 3 fokozatú dőlésszög-állításával még a nagyon nehezen elérhető helyek, például a padok alatti részek is könnyen elérhetők. (modellfüggő)

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer mit drehbarem Trimmerkopf

Minden irányban rugalmas

A 180 fokban elforgatható szegélynyíró fejjel túlnyúló gyepszélek is pontosan vághatók. A szegénynyíró megfelelő hosszúságáról és munkahelyzetről teleszkóopos alumínium kar és rugalmas fogantyúegység gondoskodik. (modellfüggő)

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer mit Pflanzenschutzbügel

Precízen a szélekig

A növényvdő kengyelnek és a járókeréknek köszönhetően bokrok alatt és falak mentén is egész pontosan és nyugodtan szegélyezhetünk, rongálások nélkül.

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer im Einsatz

Hasznos tanácsok

Minden kertben vannak olyan helyek, amit fűnyíróval nem lehet elérni. Ezek a gyepszélek, valamint az utak, fák, bokrok és ágyások körüli füves területek. Ehhez a finomnyíráshoz használjon szegélynyíróink valamelyikét.

A flexibilis foganytúnak köszönhetően szegélynyíróink gyorsan és egyszerűen beállíthatóak. Az alumínium száron különösen könnyűek és kiegyensúlyozottak. A praktikus Tipp-Automatával a damil adagolása gyerekjáték. Enyhén ütögesse a talajhoz működés közben a damilvágófejet és a szegélynyíró az új szállal máris kész az új használatra. A védőlemezbe beépített kés a toldásnál a felesleget megfelelő hosszra vágja le. 

A tökéletes gyephez figyelembe kell vennünk annak szükségleteit is. Ezért fejlesztettük ki a szegélynyírók állítható ergonomikus teleszkópos szárát és fogantyúját. Ezen kívül a szegélynyírók nylon dupla damillal rendelkeznek és erős elektromos motorral szereltek. Győződjön meg szegélynyíróink pontos vágásáról melyet kényelmesen végezhet el és valósítsa meg álmát.

| Erős, ahol a fűnyírók elérik a határokat
| Tökéletes kiegészítő az ápolt kertjétől a szegélyekig
| Akkus, elektromos és benzinmotoros változatban is
| Precíz, fáradtságmentes formázás és vágás minden helyzetben
| Könnyen használható, sokoldalú és egyedi az Ön igényeire tervezve

Tökéletesen szegélyezett gyep - az AL-KO szegélynyíróinak köszönhetően
Minél nagyobb és zegzugosabb a kertje, annál nehezebb,hogy minden fűcsomót fűnyírójával elérjen. Még a kisebb kertekben is van olyan terület az ágyások, fák vagy bokrok körül, amelyek nehezen érhetők el. A fűnyíró tökéletes kiegészítője az elektromos AL-KO szegélynyíró. Készülékeink olyan szegélyező fejjel rendelkeznek, melyek 3 fokozatban vízszintesen és függőlegesen is állíthatók. Így ott is levághatja a füvet, ahol más készülékek már nem tudják. (például: padok alatt, falak mentén vagy kövek között) A növények, falak védelmére elektromos szegélynyíróink növényvédő kengyellel rendelkeznek.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.