Ápolt gyep minden szegletben 

Elmúltak már azok az idők, amikor a hobbikertészeknek a gyep szélénél letérdelve kellett elvégezniük a fűnyírás utáni utómunkálatokat. Ma már a szegélynyírók átvették ezt a munkát. A szegélynyíró fej egyedi dőlésbeállításával a a nehezen elérhető helyek mint pl. kerti pad alatt könnyen elérhetőek. Az AL-KO szegélynyírói minden irányban rugalmasak a 180 fokban elforgatható  ( modellfüggő ) szegélyfejnek köszönhetően. A túlnyúló gyepszélek is így különösen pontosan vághatók.  

Több Info >

Termékszűrő

6 termékek találása
Cikkszám 127634 Csak 3 db van raktáron
99 900 Ft
Cikkszám 113787 Elfogyott
129 900 Ft
Cikkszám 112928B Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 23 900 Ft 16 900 Ft
Cikkszám 112926B Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 29 900 Ft 21 900 Ft
Cikkszám 113924 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 29 900 Ft 26 900 Ft
Cikkszám 127633 Csak 1 db van raktáron
39 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer für Feinarbeiten im Garten

Jöhet bármi

Legyen szó falak, kerítések vagy egyéb akadályok mellett végzett fűnyírásról a vágótárcsával felszerelt AL-KO fűkaszák a finommunkák elengedhetetlen eszköze.

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer mit neigbarem Kopf

Precíz vágás minden helyen

A szegélyező fej 3 fokozatú dőlésszög-állításával még a nagyon nehezen elérhető helyek, például a padok alatti részek is könnyen elérhetők. (modellfüggő)

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer mit drehbarem Trimmerkopf

Minden irányban rugalmas

A 180 fokban elforgatható szegélynyíró fejjel túlnyúló gyepszélek is pontosan vághatók. A szegénynyíró megfelelő hosszúságáról és munkahelyzetről teleszkóopos alumínium kar és rugalmas fogantyúegység gondoskodik. (modellfüggő)

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer mit Pflanzenschutzbügel

Precízen a szélekig

A növényvdő kengyelnek és a járókeréknek köszönhetően bokrok alatt és falak mentén is egész pontosan és nyugodtan szegélyezhetünk, rongálások nélkül.

Rasentrimmer | AL-KO Rasentrimmer im Einsatz

Hasznos tanácsok

Minden kertben vannak olyan helyek, amit fűnyíróval nem lehet elérni. Ezek a gyepszélek, valamint az utak, fák, bokrok és ágyások körüli füves területek. Ehhez a finomnyíráshoz használjon szegélynyíróink valamelyikét.

A flexibilis foganytúnak köszönhetően szegélynyíróink gyorsan és egyszerűen beállíthatóak. Az alumínium száron különösen könnyűek és kiegyensúlyozottak. A praktikus Tipp-Automatával a damil adagolása gyerekjáték. Enyhén ütögesse a talajhoz működés közben a damilvágófejet és a szegélynyíró az új szállal máris kész az új használatra. A védőlemezbe beépített kés a toldásnál a felesleget megfelelő hosszra vágja le. 

A tökéletes gyephez figyelembe kell vennünk annak szükségleteit is. Ezért fejlesztettük ki a szegélynyírók állítható ergonomikus teleszkópos szárát és fogantyúját. Ezen kívül a szegélynyírók nylon dupla damillal rendelkeznek és erős elektromos motorral szereltek. Győződjön meg szegélynyíróink pontos vágásáról melyet kényelmesen végezhet el és valósítsa meg álmát.

| Erős, ahol a fűnyírók elérik a határokat
| Tökéletes kiegészítő az ápolt kertjétől a szegélyekig
| Akkus, elektromos és benzinmotoros változatban is
| Precíz, fáradtságmentes formázás és vágás minden helyzetben
| Könnyen használható, sokoldalú és egyedi az Ön igényeire tervezve

Tökéletesen szegélyezett gyep - az AL-KO szegélynyíróinak köszönhetően
Minél nagyobb és zegzugosabb a kertje, annál nehezebb,hogy minden fűcsomót fűnyírójával elérjen. Még a kisebb kertekben is van olyan terület az ágyások, fák vagy bokrok körül, amelyek nehezen érhetők el. A fűnyíró tökéletes kiegészítője az elektromos AL-KO szegélynyíró. Készülékeink olyan szegélyező fejjel rendelkeznek, melyek 3 fokozatban vízszintesen és függőlegesen is állíthatók. Így ott is levághatja a füvet, ahol más készülékek már nem tudják. (például: padok alatt, falak mentén vagy kövek között) A növények, falak védelmére elektromos szegélynyíróink növényvédő kengyellel rendelkeznek.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.