Mindentudók tiszta- és szennyezett vízre

Tisztavizes-, valamint szennyvízszivattyúink sokoldalúan bevethetők és nagy vízszállítást garantálnak. Segítségükkel egyszerűen végezhetők víztelenítési, vagy átszivattyúzási feladatok a medencéből, kerti tóból, ciszternából, esővíz tároló edényekből, leszívathatjuk bel- és árvizek esetén a pincékben megjelenő vizet, de lehetőséget nyújtanak arra is, hogy vizet vegyünk tavakból, folyókból. Mindezen túl a tisztavizes, valamint kombi típusok akár 3mm visszamaradó vízszintig és képesek leszívni a vizet. Míg a tisztavizes típusok medencékben, úszótavakban, tartályokban, ciszternákban és kutakban használhatók, addig a szennyvízszivattyúk könnyedén és egyenletesen szivattyúzzák a szennyezőanyagot, vagy lebegő részecskéket tartalmazó vizet is, legfeljebb 30mm-es (38mm – DRAIN 20000 HD) szemcsenagyságig. Extrém erőteljes a speciális mélykút szivattyúnk, amely 55m emelőmagasságot produkál. Mindezeken túl kínálatunkban egyedülálló kombi szivattyúkat is talál: az AL-KO TWIN szivattyúk egyetlen készülékben egyesítik a szenny- és tisztavizes szivattyúk előnyeit. Szintén két területen is jól teljesítenek búvárszivattyúink, melyek magas nyomás mellet jelentős vízszállítást is produkálnak.

Mehr Infos >

Termékszűrő

16 termékek találása
Cikkszám 112824 Ismét elérhető 2024.08.01
39 900 Ft
Cikkszám 112831 Ismét elérhető 2024.09.11
72 900 Ft
Cikkszám 113470 Ismét elérhető 2024.07.31
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 99 900 Ft 89 900 Ft
Cikkszám 113883 Ismét elérhető 2024.11.19
109 900 Ft
Cikkszám 112829 Ismét elérhető 2024.08.02
49 900 Ft
Cikkszám 112827 Ismét elérhető 2024.11.18
54 900 Ft
Cikkszám 112830 Elfogyott
49 900 Ft
Cikkszám 112826 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 44 900 Ft 39 900 Ft
Cikkszám 113961 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 22 900 Ft 19 900 Ft
Cikkszám 112836 Csak 10 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 79 900 Ft 74 900 Ft
Cikkszám 112825 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 39 900 Ft 36 900 Ft
Cikkszám 112822 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 27 900 Ft 25 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Flexibler Einsatz

Rugalmas alkalmazás

Az egyszerű öntöző működtetésétől, a komplex locsolórendszereken át, a hidrokontrollal összekötött automatikus házi vízellátásig - az  AL-KO nagynyomású merülőszivattyúk egyesítik a kerti- és a merülőszivattyúk előnyeit egy eszközben.

AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Perfekte Ausstattung

Tökéletes felszereltség

Az AL-KO szennyvíz szivattyúk minden adottsággal rendelkeznek a zökkenőmentes működéshez : úszókapcsolóval az automatikus be- és kikapcsoláshoz, 90° könyökcsatlakozóval, valamint a szokásos tömlőméretekhez használható kombinált csőcsatlakozóval.


AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Zuverlässigkeit und Langlebigkeit

Tartósan megbízható

A többszörösen tömített strapabíró kivitelnek, valamint a rozsdamentes anyagok használatának köszönhetően az AL-KO szennyvíz szivattyúk kiválóan megfelelnek az extrém igényeknek is. Az építési mód hosszú élettartamot garantál.


AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Motor und Innenleben

Nemes belső érték

Az AL-KO merülő szivattyúk különösen hosszú élettartamát és megbízhatóságát strapabíró rozsdamentes acél tengely, karbantartásmentes golyóscsapágy, ellenálló háromlépcsős tömítés és masszív ház garantálja.


AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Optimale Niveauregulierung

Optimális  szintszabályozás

A szabadon beállítható tartó az úszó kapcsoló megfelelő pozicionálásával ön gyorsan és egyszerűen dönthet arról a vízszintről, ahol a szivattyú automatikusan kikapcsoljon. 

AL-KO Tauchpumpen Vorteile | Zuverlässiger Alleskönner

Megbízható, mindent tudó

Az AL-KO TWIN merülő szivattyúk tartóbakja egyszerűen beállítható, így a szenny- és tisztavizes szivattyúk összes előnyét egyetlen gépben biztosítják – kihajtott szivattyúláb esetén a szennyezett víz kiszivattyúzható, felületszívás üzemmódban a maradék víz eltávolítható.

AL-KO Heckenscheren | Produktlinien
Szivattyú program

Megbízható, erőteljes és különböző szivattyúzási munkákra tervezve: ezek az AL-KO merülőszivattyúk ismérvei. Víztelenítésre és öntözésre is használhatók, ezen kívül a tiszta és az erősen szennyezett vízzel is megbirkóznak. A kerti használat mellett a tisztavíz- és szennyvízszivattyúk az elöntött pince víztelenítésére is alkalmasak. Az erős teljesítményüknek köszönöhetően az extrém helyzetek sem jelentenek akadályt számukra. 

Tesztelve és a teszten „nagyon jó” minősítést szerzett: Merülő szivattyú AL-KO TWIN 14000 Premium , Heimwerker Praxis (02/2016): nagyon jó (1,3)


Ezeket találja nálunk:

| Univerzális merülő szivattyúk 
Kombi szivattyúk minden vízhez. Mindegy, hogy tiszta- vagy szennyvíz.


| Tisztavizes merülő szivattyúk 

  • Robosztus tisztavizes merülő szivattyúk felületszívás funkcióval.


| Szennyvízszivattyúk 
A nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén és egyenletesen szivattyúzzák az erősen koszos vizet is.

| Nagynyomású merülő- és mélykút szivattyúk 

Kettő az egyben: merülő és kerti szivattyú


AL-KO Heckenscheren | Gürtel für Akku-Heckenscheren

Az Ön igényeihez tökéletes szivattyú

Univerzális merülő szivattyúk  

| Robosztus és erőteljes
| Felületszívás lehetséges
| Szűk lyukakba is elhelyezhető. Integrált úszókapcsolóval.
| A szivattyúláb egyszerűen állítható tiszta-, illetve szennyvizes üzembe.


Tisztavizes merülő szivattyúk 
| Akár 10.500 l/h vízszállítás
| Ideális a víz medencékből, ciszternákból, vagy kutakból történő ki- / átszivattyúzására
| Felületszívás 3mm visszamaradó vízszintig (Modell függő)

Szennyvízszivattyúk 
| Erőteljes és minőségi felépítés
| Nagy vízszállítás – akár 12.000 l/h
| Univerzális csatlakozó könyök mellékelve
| 30mm szemcseméretig

Nagynyomású merülő- és mélykút szivattyúk 
| Nagy vízszállítás, magas nyomás mellett
| Többlépcsős hidraulika
| Gondozásmentes motorok hő védelemme

Sokoldalú búvárszivattyúk 

A merülő szivattyúk centrifugális elven működnek: A szívónyíláson keresztül a motor által hajtott járókerékre kerül a víz. A járókerék a vizet tengely irányban szívja fel, amit járókerék lapátjai a tárcsa szélei irányába továbbítanak. Megkülönböztetünk víztelenítésre és öntözésre való szivattyúkat. Előbbiek relatív kis nyomást építenek fel, de nagy vízszállításuk van, míg az utóbbiak az öntözéshez elegendően nagy nyomással rendelkeznek, de kisebb a vízszállításuk. Ilyenek a nagynyomású merülő szivattyúk és a mélykút szivattyúk, melyek a felsőbb emeletekre is felnyomják a vizet.

Különleges esetet képeznek a szennyvíz- búvárszivattyúk: A víz mellett a szennyezőanyagrészecskéket is képesek szállítani. A szennyezőanyag miatt fellépő terhelés következtében a motor jelentősen nagyobb teljesítményt ad le. A Vortex járókerék-geometriának köszönhetően a DRAIN 20000 HD merülőszivattyú könnyedén megbirkózik még az erősen szennyezett 5%-os lebegőanyaghányadot tartalmazó vízzel, 38 mm-es szemcsenagyságig.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.