AL-KO MERÜLŐ SZIVATTYÚ DIVE 6500/34

Termék szám: 113884 Csak 4 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy teljesítményű, 3 fokozatú szivattyújárókerék
  • Az újonnan tervezett úszókapcsoló kiegészítő szárazonfutás elleni védelemmel
  • Masszív rozsdamentes acél burkolattal, szivattyúbemeneti szűrőráccsal és rozsdamentes szivattyútengellyel
  • Az esővízgyűjtő tiszta részéről való elszívásra szolgáló "lebegő vételező" csatlakozóval
  • Lehetővé teszi a locsolást több szórófejjel is
  • Szivattyú kimenet a nagy áramláshoz

Gyakran vásárolják együtt

74 900 Ft
Ez a termék
24 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

99 800 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Egyesítse a kerti és búvárszivattyú előnyeit az AL-KO DIVE 6500/34 nagynyomású merülő szivattyúval

A DIVE 6500/34 nagynyomású merülő szivattyú egyesíti a kerti és búvárszivattyúk előnyeit nagy áramlási sebességgel és folyamatosan magas nyomással. Konténerek kiszivattyúzása, (szerviz) víz elszívása kutakból/aknákból/egyéb víztartályokból, kerti esőztetők üzemeltetése, komplex öntözőrendszerek ellátása, akár automatikus vízellátásig - opcionálisan beépíthető Hydrocontrollal - az AL-KO merülő szivattyú egyetlen eszközben egyesíti a kerti és a búvárszivattyúk előnyeit. Ennek a szivattyúnak a különleges előnye a nagy áramlási sebesség állandóan magas nyomás mellett. 

Innovatív tömítőrendszer a hosszú távú működéshez

Kerámia tömítés magas nyomás elleni védelemhez 4 bar-ig. Három további tömítés tartósan védi a szivattyút a víz behatolásától.

A DIVE 6500/34 búvárszivattyú használható mobil vagy helyhez kötött öntözésre a praktikus integrált hordozófogantyúnak és a 10 m hosszú tápkábelnek, valamint a mindössze 10 kg-os súlynak köszönhetően. A korróziómentes anyagok, például a házhoz használt rozsdamentes acél, a szivattyúbemeneti szűrőrács, valamint a rozsdamentes szivattyútengely garantálják a szivattyú hosszú élettartamát. Az újonnan tervezett úszókapcsoló kiegészítő szárazon futás elleni védelemként is szolgál.

 

AL-KO DIVE 6500/34 nagynyomású merülő szivattyú technikai adatai

Erőteljes 1000 W-os motorjával a 3 fokozatú szivattyújárókerék akár 6500 l/h áramlási sebességet is elérhet, így a vízszivattyúzás pillanatok alatt megtörténik. 7 m-es merülési mélységig tervezték, és akár 34 m-es emelőmagasságot is képes kezelni. A maximális szemcseátmérő 0,5 mm.  Egy 1,5 colos tömlő könnyen csatlakoztatható a szivattyú kimenetéhez. Az „úszó”, melynek köszönhetően a víz elszívása mindig a ciszterna felső, tiszta részéből történik, szerszám nélkül is felszerelhető. A szivattyú ekkor fekvő helyzetben használható. A speciálisan kialakított fogantyú az alakjának köszönhetően hatékonyan megakadályozza a szivattyú elgurulását a tartály alján, működés közben is.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem rendelkezik ivóvíz minősítéssel, csak 35 °C hőmérséklet alatti folyadék szállítására alkalmas. Nem alkalmas továbbá sós vízben, agresszív vegyszereket vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.

AL-KO DIVE 6500/34 nagynyomású merülő szivattyú vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a DIVE 6500/34 búvárszivattyút most webáruházunkban, vagy szakkereskedőinktől. Ha alternatívát keres ehhez a szivattyúhoz, javasoljuk a DIVE 5600/44  nagynyomású merülő szivattyút (cikkszám: 113883)

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113884
EAN 4003718062021
Max. szállítási mennyiség l/h 6500 LPH
max.emelési magasság méterben 34 M
Max.nyomás bar-ban 3.4 BAR
Szivattyú meghajtó 3 fokozatú
Nettó súly kg 11 KG
Bruttó súly kg 11 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 220 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 433 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 220 CM
Doboz méret hossza (cm) 258 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Power supply

Meghajtó típusa Elektromos
Motorteljesítmény wattban 1000 W

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.