AL-KO MERÜLŐ SZIVATTYÚ SUBS 13000 DS Premium

Termék szám: 112829 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.10.17
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Robusztus, 650 watt teljesítményű prémium minőségű búvárszivattyú
  • A szabadalmaztatott állítható szivattyútalpnak köszönhetően rendkívüli mértékű felület szivattyúzás kb. 3 mm-ig
  • Beépített úszó kapcsolóval - kis helyet foglal
  • Erős szivattyúzási teljesítmény: maximum 10500 l/óra és maximum 8 méter vízszint
  • Kényelmes váltás az automatikus és a kézi működés között

Az AL-KO SUB 13000 DS Premium búvárszivattyúval a medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék, sőt a keskeny aknák vízelvezetése is gyerekjáték.

 

Búvárszivattyú tiszta víz szivattyúzásához

 

Szinte az utolsó cseppig - így jellemezhetnénk ezt a tiszta vízhez használt búvárszivattyút: A beömlőnyílásoknak köszönhetően nagy mennyiségű vizet lehet gyorsan kiszivattyúzni, és a szabadalmaztatott állítható szivattyútalpnak köszönhetően horizontális szívással kb. 3 mm-ig lehetséges a szivattyúzás. Ez azt jelenti, hogy a kiszivattyúzás után minden további erőfeszítés nélkül el lehet kezdeni a takarítást - ezzel rengeteg időt lehet spórolni, ha egy piszkos medencét, pincét vagy ciszternát szeretne megtisztítani.

A szivattyú kiemelkedő tulajdonsága: Az integrált szintkapcsolónak köszönhetően a SUB 13000 DS Premium ideális keskeny aknákban történő használatra. Ezenkívül könnyen lehet váltani az automatikus és a kézi működtetés között. A kapcsolási pozíciók egyénileg könnyen beállíthatók. Ez a merülő szivattyú a lapos szívású tiszta vízelvezető szivattyúk világában a felsőbb osztályba tartozik: az AL-KO minőségi terméke, amely tartósságával és kifinomult szivattyútechnikájával lenyűgözi a vásárlót.
 

A SUB 13000 DS Premium műszaki adatai

 

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 6 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a tiszta víz szivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához. Kompakt méreteinek (22,7 x 19,0 x 31,0 cm), illetve a rendkívül tartós műanyag háznak és a hosszú élettartamú szivattyúmotornak köszönhetően ideális tavak vagy esővíztartályok szivattyúzására is.
A szabadon állítható szintkapcsolóval a szivattyú be- és kikapcsolásának kapcsolási pontjai gyorsan és egyszerűen beállíthatók különböző magasságokra. 650 wattos teljesítményével és 10500 l/óráig terjedő sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megvalósul. A SUB 13000 DS Premium tiszta vízhez használt búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzást. Ezenkívül kényelmes váltást tesz lehetővé az automatikus és a manuális folyamatos működés között. Legfeljebb 5 méteres mélységig tud lemerülni. Akár 8 méteres emelőmagassággal is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozódarabbal és kombinált csatlakozósapkával rendelkezik, amelyek segítségével az összes kereskedelemben kapható tömlőméret csatlakoztatható.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak ipari víz és 35 °C alatti klór tartalmú víz esetén (úszómedencéknél). Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.
 

AL-KO SUB 13000 DS Premium tisztavíz – búvárszivattyú vásárlása és alternatívák

 

Vásárolja meg most az AL-KO SUB 13000 DS Comfort búvárszivattyút (tiszta vízhez) online áruházunkban vagy találjon egy kereskedést az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO búvárszivattyúval hatékonyan megoldható az esővíztárolók/hordók, ciszternák, tavak vagy uszodák vízelvezetése.
Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: számos más, magasabb teljesítményű, tiszta vízhez használt búvárszivattyút forgalmazunk, mint például az AL-KO SUB 6500 Classic tiszta vízhez használt búvárszivattyú vagy az AL-KO SUB 12000 DS Comfort tiszta vízhez használt búvárszivattyú.


 

Teszt győztes

Az AllesBeste.de az AL-KO SUB 13000 DS búvárszivattyút választotta a legjobb búvárszivattyúnak a 9 különböző búvárszivattyúval végzett teszt eredményeként:

"A legjobb búvárszivattyú számunkra az AL-KO SUB 13000 DS bizonyult. Rendkívül gyorsan szivattyúzza ki a medencéből a vizet, és viszonylag keskeny is, ezért nagyon jól illeszkedik keskeny aknákba. Az olcsóbb modelleknél jobb minőséget képvisel, és csak két milliméter magas maradék vizet hagy maga után. Az úszó beépített, a be- és kikapcsolás a vízszintnek megfelelően állítható. "
 

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112829
EAN 4003718042764
Max. szállítási mennyiség l/h 10500 LPH
max.emelési magasság méterben 8 M
Felület szívás mm-ig 3 MM
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 6 KG
max.szemcseméret mm-ben 2 MM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 19 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 22.7 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 31 CM
Vezetékhossz m-ben 10 M
Termékvonal Premium
Márka AL-KO

Engine

Motorteljesítmény wattban 650 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (4.26MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.5MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.