Merülő Szivattyú Sub 13000 Ds Premium

Termék szám: 112829 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
al ko merülő szivattyú ,al ko merülő szivattyúk ,al ko szivattyú ,al-ko merülő szivattyú sub 13000,merülő szivattyú merülő szivattyú akció ,merülő szivattyúk , sub merülő szivattyú,szivattyú, premium szivattyú Strapabíró, praktikus és nagy teljesítményű. Felületszívás 3 mm-ig. 10 500 l/óra szállítási mennyiség. Ideális medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék vizének szivattyúzásához. Állítható szivattyútartó bakkal és beépített szintkapcsolóval.

Technikai adatok

Nettó súly kg 6 KG
Termékvonal Premium
Emelőmagasság 8m Max L/h 10500 LPH
Felület szívás mm-ig 3 MM
max.szemcseméret mm-ben 2 MM
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Max. szállítási mennyiség l/h 10500 LPH
max.emelési magasság méterben 8 M
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
max.merülési mélység méterben 5 M
Motorteljesítmény wattban 650 W
Márka AL-KO
Vezetékhossz m-ben 10 M
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.