Magas minőségű kerti játékok gyerekeknek. A kicsik így ugyanúgy tudják csinálni a kerti munkát, mint a nagyok 

Kerti játékaink nem csak kerti használatra. Mindegy, hogy pedálos autó utánfutóval vagy lábhajtású autó.  Gyerekbarát minőség a kitomboláshoz. Vagy hagyhatja gyerekét a mini kerti szettel vagy mini hólapáttal a kertben vagy a hóban segíteni. A gyerek fűnyíró tökéletesen imitálja a fűnyíró hangját és a fűgyűjtést , így egy hiteles érzést közvetít.

Több info >

4 termékek találása
Cikkszám 112733 Szállítható
8 490 Ft *
Cikkszám 112877 Csak 2 db van raktáron
44 900 Ft *
Cikkszám 112875 Szállítható
6 990 Ft *
Cikkszám 112876 Csak 2 db van raktáron
11 900 Ft *
Előnyök
AL-KO előnyők gyerekeknek| Fűnyíró fűnyíróhanggal

Fűnyíró fűnyíróhanggal 

Az AL-KO Mini Mower gyerek fűnyíró olyan fűnyíró zajt csinál, mint egy igazi fűnyíró. Ezenkívül a felkavart golyócskák a fűgyűjtőben tökéletesen imitálják fűnyírást. Így ez hiteles érzés kelt a kerti munkánál. 

AL-KO gyerekeknek előnyök | Ergonomikus ülés

A legnagyobb gyerekbarát 

Az AL-KO gyerek termékeket speciálisan a fiatal kertész barátaink igényeihez  tervezték. Lekerekített sarkok és élek magas fokú biztonságot nyújtanak. Az AL-KO Kid Trac pedálos traktor ergonomikus ülése ráadásul hosszan tartó szórakozást nyújt a kerti munkánál. 

AL-KO előnyök gyerekeknek| Kis kerti segítők
AL-KO gyerekeknek - a kis kertrajongóknak

Az  AL-KO gyereksorozat termékeit kifejezetten a legkisebb kertbarátoknak fejlesztették ki. Mindegy, hogy pedálos vagy pedál nélküli traktorról, gyerek fűnyíróról vagy mini hólapátról van szó:  kerti gép Online-shopunk nagy választékot  kínál, hogy gyerekei játékosan közelebb kerüljenek a kertészkedéshez. Különös figyelmet fordítunk a termékeink tartósságára az anyagok és a kidolgozás szempontjából.  

I Lekerekített sarkos és élek a nagy biztonság érdekében
I Kid- vagy Mini-Traktor kinyitható motorház tetővel
I Nagy ergonómia a gondtalan kerti szórakozásért
I Ergonómia és kényelmes ülések a gondtalan vezetési élményért

Kerti játékok az AL-KO-tól – Öröm a kertben a gyerekeinek

A kerti játékok robusztus kivitelezése, a lekerekített sarok és élek garantálják, hogy a kicsi a játék során nem sérülnek meg. Az AL-KO FOR KIDS gyerekjátékok magas minőségi  színvonala és ergonomikus alakja teszi egyedivé termékeinket. Játékainknál a szeretet a részletekben rejlik, mert speciális funkciókkal vannak ellátva, ami különösen izgalmassá teszik a kicsik számára. 

Az AL-KO FOR KIDS termékekkel a kicsik is nagyoknak érezhetik magukat. Az AL-KO kerti játékaival a kicsik részt vehetnek a kertészkedésben. Nyáron vagy télen,  az AL-KO FOR KIDS gyerekjátékok mindig kéznél vannak. 

alist