Magas minőségű kerti játékok gyerekeknek. A kicsik így ugyanúgy tudják csinálni a kerti munkát, mint a nagyok 

Kerti játékaink nem csak kerti használatra. Mindegy, hogy pedálos autó utánfutóval vagy lábhajtású autó.  Gyerekbarát minőség a kitomboláshoz. Vagy hagyhatja gyerekét a mini kerti szettel vagy mini hólapáttal a kertben vagy a hóban segíteni. A gyerek fűnyíró tökéletesen imitálja a fűnyíró hangját és a fűgyűjtést , így egy hiteles érzést közvetít.

Több info >

Termékszűrő


4 termékek találása
Cikkszám 112877 Ismét elérhető 2024.10.25
44 900 Ft
Cikkszám 112876 Csak 2 db van raktáron
9 990 Ft
Cikkszám 112875 Ismét elérhető 2024.10.25
5 990 Ft
Cikkszám 112733 Szállítható
5 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
AL-KO előnyők gyerekeknek| Fűnyíró fűnyíróhanggal

Fűnyíró fűnyíróhanggal 

Az AL-KO Mini Mower gyerek fűnyíró olyan fűnyíró zajt csinál, mint egy igazi fűnyíró. Ezenkívül a felkavart golyócskák a fűgyűjtőben tökéletesen imitálják fűnyírást. Így ez hiteles érzés kelt a kerti munkánál. 

AL-KO gyerekeknek előnyök | Ergonomikus ülés

A legnagyobb gyerekbarát 

Az AL-KO gyerek termékeket speciálisan a fiatal kertész barátaink igényeihez  tervezték. Lekerekített sarkok és élek magas fokú biztonságot nyújtanak. Az AL-KO Kid Trac pedálos traktor ergonomikus ülése ráadásul hosszan tartó szórakozást nyújt a kerti munkánál. 

AL-KO előnyök gyerekeknek| Kis kerti segítők
AL-KO gyerekeknek - a kis kertrajongóknak

Az  AL-KO gyereksorozat termékeit kifejezetten a legkisebb kertbarátoknak fejlesztették ki. Mindegy, hogy pedálos vagy pedál nélküli traktorról, gyerek fűnyíróról vagy mini hólapátról van szó:  kerti gép Online-shopunk nagy választékot  kínál, hogy gyerekei játékosan közelebb kerüljenek a kertészkedéshez. Különös figyelmet fordítunk a termékeink tartósságára az anyagok és a kidolgozás szempontjából.  

I Lekerekített sarkos és élek a nagy biztonság érdekében
I Kid- vagy Mini-Traktor kinyitható motorház tetővel
I Nagy ergonómia a gondtalan kerti szórakozásért
I Ergonómia és kényelmes ülések a gondtalan vezetési élményért

Kerti játékok az AL-KO-tól – Öröm a kertben a gyerekeinek

A kerti játékok robusztus kivitelezése, a lekerekített sarok és élek garantálják, hogy a kicsi a játék során nem sérülnek meg. Az AL-KO FOR KIDS gyerekjátékok magas minőségi  színvonala és ergonomikus alakja teszi egyedivé termékeinket. Játékainknál a szeretet a részletekben rejlik, mert speciális funkciókkal vannak ellátva, ami különösen izgalmassá teszik a kicsik számára. 

Az AL-KO FOR KIDS termékekkel a kicsik is nagyoknak érezhetik magukat. Az AL-KO kerti játékaival a kicsik részt vehetnek a kertészkedésben. Nyáron vagy télen,  az AL-KO FOR KIDS gyerekjátékok mindig kéznél vannak. 


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.