Generátorok és aggregátorok: szabadidős, hobbi tevékenységhez és áramszünet esetére

Az aktívabb szabadidős tevékenységek és a szélsőséges természeti katasztrófák számának növekedése miatt egyre fontosabb a helyhez kötött energiaforrástól való függetlenség – még a privát szférában is. A megoldás: a hálózattól független generátor, ami benzinmotorjával bármikor és bárhol termel áramot. Mindegy, hogy számítógépet kíván-e használni üdülése közben , elektromos vezetéktől távoli helyen vagy vihar miatti áramszünetben van szüksége áramra, hogy kiszivattyúzza a vizet a pincéből vagy viharkárok elhárítására kell áramot használni. Minden alkalmazási területre vannak megfelelő áramfejlesztőink pl. kempingezéshez és lakókocsihoz, építőiparnak és mezőgazdaságnak , építkezéshez, továbbá kerti és hobbi használatra.

Mehr Infos >

Termékszűrő

1 termékek találása
Cikkszám 130930B Elfogyott
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 164 900 Ft 119 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
AL-KO Stromgeneratoren Vorteile | Egal wann und wo

Mindegy hol és mikor

Az aktívabb szabadidős tevékenységek és a szélsőséges természeti katasztrófák számának megnövekedése miatt, egyre fontosabb a helyhez kötött energiaforrástól való függetlenség – még a privát szférában is. A megoldás: a hálózattól független generátor, ami benzinmotorjával bármikor és bárhol termel áramot.

AL-KO Stromgeneratoren Vorteile | Inverter und Generatoren

Inverterek és generátorok

Az AL-KO áramfejlesztő generátorokkal az elektromos hálózattól függetlenül üzemeltethet elektromos berendezéseket. Érzékenyebb készülékekhez, mint például laptopok vagy televíziók igazán alkalmasak az inventerek, köszönhetően a különleges felépítésüknek és a fordulatszám-ingadozástól mentes motorjuknak, amivel egy nagyon stabil frekvenciát hoznak létre.

Az AL-KO generátorok jó alapjai

Egyszerűen megtankolni , bekapcsolni és áramot kapni: minden áramfejlesztőnk benzin üzemű. Modelltől függően a tank 4, 15 vagy 25 literes. Ezzel max. 5,5 kW teljesítményt és max. 14 óra működési időt ér el.

Vészhelyzetre, viharnál, kerti munkához , spontán ünnepléshez vagy szabadságon az érintetlen tájon – élvezze a függetlenséget az AL-KO generátoraival.

További előnyök:
I Hálózattól független 
I Nagy rugalmasság
I Kompakt méret
I Különböző alkalmazási területek
I Minimális karbantartási igény

Így találja meg az Önnek megfelelő generátort

A fogyasztási típustábla segít eldönteni, melyik generátor felel meg az Ön igényeinek. Vegye figyelembe az alábbiakat: minél nagyobb a rácsatlakoztatott fogyasztó teljesítménye, annál nagyobbnak kell lennie az egység teljesítményének is.

További kritérium a szükséges áram minősége: ha állandó feszültség szükséges érzékeny készülék (pl. számítógép) működtetéséhez, az inverter a jó választás, ha csak fényforrásokat és gépeket szeretne egyidejűleg működtetni , akkor elegendő az alapkészülék.

Az inverter egy különösen modern technológiával rendelkező áramátalakító készülék, ami elkerülhetővé teszi a feszültségingadozást. A változó motor- és generátorfordulatszámoknak köszönhetően, nagyon pontos szinusz- végfeszültséggel előállítható egy állandó teljesítmény.

Ezeket az áramfejlesztőket forgalmazza az AL-KO:

Átalakító

Alkalmazási területek:

I Kempingezés, lakókocsi, hajózás
I Kert és hobbi
I Számítógép, laptop, Hi-Fi és TV

Előnyök:
I Kompakt, könnyű és csendes
I Mobil és üzemanyagtakarékos
I Ideális elektromos fogyasztókhoz, pl. számítógéphez, TV-hez vagy klímaberendezéshez


Alapkészülékek

Alkalmazási területek:
I Építőipar és mezőgazdaság
I Kert és hobbi
I Építkezés és világítás

Előnyök:
I Tartósan nagy teljesítmény
I Minimális karbantartási igény
I Ideális szokványos elektromos szerszámok és világítás üzemeltetésére

Generátorok és aggregátorok minden területre 

Az AL-KO-nak köszönhetően áramfejlesztőink alkalmasak különböző felhasználási területekhez. Ha Ön a természetben vagy a konyhakertben szeretne ünnepelni, gépeink gondoskodnak a hangulatos világításról és a hifi torony működtetéséről. A generátorok kompakt mérettel, halk és nagy teljesítményű négyütemű motorral győznek meg minket. Ezért generátoraink ideálisak a hajózáshoz és a motorsporthoz. Szortimentünkben a könnyű , 21 kg-os átalakító mellett megtalálja a max. 88 kg súlyú alapkészülékeket. Választása függ a csatlakoztatott áramfogyasztótól és kívánt minőségtől. Az AL-KO 3500 C leginkább alkalmas a kempingezéshez és lakókocsihoz vagy a mezőgazdaságban fényforrásként és a gépekhez . Szeretne egy laptopot vagy másik érzékeny gépet árammal ellátni, akkor Önnek egy invertert javasolunk.

Nagy teljesítményű erőcsomag benzinmotorral 

A generátorok kompakt mérettel, halk, valamint nagy teljesítményű négyütemű motorral győznek meg minket. Ezért generátoraink ideálisak a hajózáshoz és a motorsporthoz. Szortimentünkben a könnyű , 21 kg-os átalakító mellett megtalálja a max. 88 kg súlyú alapkészülékeket. Választása függ a csatlakoztatott áramfogyasztótól és kívánt minőségtől. Az AL-KO 3500 C leginkább alkalmas a kempingezéshez és lakókocsihoz vagy a mezőgazdaságban fényforrásként és a gépekhez . Szeretne egy laptopot vagy másik érzékeny gépet árammal ellátni, akkor Önnek egy invertert javasolunk.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.