Feltekerni, meggyújtani és élvezni

Az új-zélandi piacvezető, Masport gázgrilljével már Öné is a tökéletes grillsütő a szabadtéri konyhájához. Laza grillestek a barátokkal, miközben finom steakek, ízletes kolbászok vagy friss zöldségek sülnek. A Masportnál megtalálja az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő modellt. A Masport széleskörű kínálatában minden BBQ további kiegészítő funkciókkal rendelkezik, amikkel Ön a szabadban is bizonyíthatja konyhaművészetét. Idén nyáron váljon Ön is grillmesterré egy Masport grillel. 

Több info >

Termékszűrő

7 termékek találása
Cikkszám 134265 Csak 1 db van raktáron
269 900 Ft
Cikkszám 134207 Ismét elérhető 2024.08.21
19 990 Ft
Cikkszám 113835 Ismét elérhető 2024.08.21
15 990 Ft
Cikkszám 134206 Csak 6 db van raktáron
25 990 Ft
Cikkszám 134218 Szállítható
22 990 Ft
Cikkszám 134203 Csak 8 db van raktáron
25 990 Ft
Cikkszám 134202 Csak 3 db van raktáron
49 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
BBQ | AL-KO Masport Grill mit großem Sichtfenster

Nagyfelületű ablak

A nagyfelületű ablaknak köszönhetően az ételt mindig láthatja a grillen.

BBQ | AL-KO Masport Grill mit intergriertem Thermometer

Praktikus hőmérséklet kijelző

Mindig a megfelelő lánggal: A hőmérőn mindig leolvasható a sütőtér hőmérséklete.

BBQ | AL-KO Masport Grill den Outdoor-Lifestyle erleben

Kiwi életérzés

Hagyja, hogy valóra válljanak álmai és legyen részese a Kiwi életérzésnek: Élvezze az életet a legteljesebb mértékben és készítsen grill specialitásokat a kiváló minőségű Masport grillekkel.

BBQ | AL-KO Masport Grill Maestro Backburner

Erős hátsó égő

A Maestro modell továbbá egy 3,5kW hátsó égővel is rendelkezik , hogy a modern BBQ további lehetőségeit ki lehessen használni.

BBQ | AL-KO Masport Grill Seitenfach mit Schneidbrett aus Holz

Rakodófiók vágódeszkával

A praktikus fiókban tárolhatja az elkészült vagy az előkészített ételeket. Továbbá itt található egy vágódeszka is.

BBQ | AL-KO Masport Grill mit praktischem Seitenbrenner zum Warmhalten und Kochen

Keskeny oldalégő

A Masport gázgrillek 3,0 kW oldalégője lehetőséget nyújtanak egy további főzőhelyre, ahol például előkészítheti a szószokat.

BBQ | AL-KO Masport Grill hochwertig verarbeitet

Kiváló minőségű kidolgozás

Tartós rozsdamentes acél, zománcozott elemek, nemes lakkozás és kifinomult jellemzők: Az új-zélandi piacvezető Masport sütői ideálisak egy tökéletes grill partyhoz.

BBQ | AL-KO Masport Grill in edler Edelstahl-Optik

Nemes külső

A Masport grilljei nem csak magas minőségű kialakításukkal lesznek meggyőzőek, de még kertjének központi elemévé is teszi.

BBQ | AL-KO Masport Grill viele Grillflächen

Átgondolt kialakítás

Rakodófiókok, oldalsó égő, beépített sörnyitó és továbbiak. Az átgondolt kialakításnak köszönhetően a Masport grillek biztosítják Önnek a tökéletes BBQ-élményét.

Itt a grillszezon!

Tegyen világkörüli utazást és fedezze fel a Kiwi életérzést a Masport Grillel.

Masport - Piacvezető Új-Zélandról

Masport kiváló minőségű kerti gépeket kínál mint a fűnyírót, felülős traktort, talajlazítót, komposztaprítót, terasz hősugárzót és grilleket. Különösen a déli féltekén kiemelkedő a Masport minőségi termékek értékesítése. A több mint 100 éves tapasztalat és magas minőségű termékek megfizethető áron Új-Zélandon piacvezetővé tették a Masportot. A Masport Limited vállalatot 1910-ben, Aucklandben alapították családi vállalkozásként. Azóta a Masport márka az új-zélandi generációk számára a kiváló minőség és megbízható kültéri berendezés jelképévé vált.

Masport 1911-ben létrehozott egy vasöntödét és megkezdte a vákuumszivattyúk és a helyhez kötött motorok gyártását számos mezőgazdasági géphez. Egy erős mezőgazdasági bázis után a Masport 1930 megkezdte az első fűnyíró, majd 1938-ban az első új-zélandi benzines fűnyíró gyártását. A technikai csúcsteljesítmény iránti hírnévvel a tengerparti vállalat a mezőgazdasági, a kertépítés és gyepápolás termékeinek növekvő palettájával erőteljes fejlődésnek indult. Ma már a Masport a kerti gépekre mint a fűnyírók, komposztaprítók, talajlazítók és a kültéri szabadidő termékekre mint a grillekre és a terasz hősugárzókra specializálódott. A vállalat a minőségi termékek gyártásából jelentős hírnévre tett szert. Termékeit a világ több mint 40 országba exportálja.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.