Kis segítők az építkezésen

Az EasyFlex akkus családból a teljes választék az Ön építkezése számára. Mindegy, hogy zene a robusztus WE 2000 (DAB+) építkezési rádiónkból vagy fény a WL 2020 LES-es lámpánkból: mindkettőt könnyű működtetni az EasyFlex családunk akkumulátorával. Kiegészítésként kínáljuk még a HS 2015 kézi fűrészt, ami nagyszerűen támogatja Önt a kisebb fűrészelési munkáknál. Minden akkus gépünk károsanyag kibocsátás nélkül üzemel. 

Több info >
2 termékek találása
Cikkszám 113631 Csak 1 db van raktáron
Eddig 56 900 Ft 52 900 Ft *
Cikkszám 113626 Csak 1 db van raktáron
Eddig 16 900 Ft 14 900 Ft *
Előnyök
AL-KO Baustellen-Produkte Vorteile | Leichtes und robustes Design

Erőteljes és megbízható

Az AL-KO építkezési eszközöket könnyű, de mégis erőteljes forma jellemzi. Többek között ezért is tökéletesek építkezéseken, kertekben vagy egyéb helységekben történő alkalmazásra.

AL-KO Baustellen-Produkte Vorteile | Easy Flex-Akku

Mindig mobilisan az Easy Flex akkumulátorral

Nem csak a LED-es lámpa, hanem az építkezési rádió is ugyanazzal, az Easy Flex akkumulátorral  üzemeltethető. Így egy akkuval tudjuk mindkét készüléket használni, elektromos kábelektől és dugaszoló aljzatoktól függetlenül. 

Segítség az AL-KO-tól - építkezéseihez vagy kerti házához

Az EasyFlex termékcsalád akkumulátorai lehetőséget biztosítanak kerti gépek használatára építkezések illetve az otthoni munkálatok során.
Akkumulátoros építkezési rádiónk robusztus és mobilisan használható. Az akkumulátoros LED lámpa képes megvilágítani nem csak a lugast, hanem a pincét is. Kisebb fűrészeléshez az akkus kézi fűrészt ajánljuk. A gépekhez szükséges akkumulátor külön beszerezhető és az EasyFlex család más kerti eszközeihez is használható. 

alist