Ügyes segítség, ha havazik

AZ AL-KO ügyes hómaróival a fáradságos kézi lapátolásnak vége. Az AL-KO hómarói nagy teljesítményű motorral rendelkeznek, ami gyorsan és hatékonyan átveszi a munkát Öntől. Választékunk kiterjed a kis gépektől a nagy benzines hómarókig, melyek nagy teljesítményű motorjaikkal nagy mennyiségű havat gondtalanul tudnak eltolni. Melyik gép a megfelelő az Ön számára: az függ a várható hó mennyiségétől és területtől, amit szeretne letakarítani. A hómennyiségtől függően vannak hómaróink különböző munkaszélességben és 1 vagy 2 fokozatú szállítótechnikával. A hóeltakarítás így máris egyszerűen és gyorsan elvégezhető feladattá válik.


Mehr Infos >
Nem találhatók szűrők
A termék nem található.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
Schneefräsen | AL-KO Müheloser Winterdienst

Fáradtságmentes hótakarítás

Az AL-KO hómarókkal a legrövidebb idő alatt eltakaríthatja a havat 46 - 76 cm-es munkaszélességben.

Schneefräsen | AL-KO Sauber geräumt

Tisztára takarítva

Az utak és az udvarok bejáratai teljesen simára és teljesen hómentesre tisztíthatók a padlót súroló hómaró csigák és lapátok segítségével. Ez a hómaró csiga és lapát előremenetben is mozgatható.

Schneefräsen | AL-KO Schneefräse mit Elektrostart

Könnyen indítható

A 230 V-os elektromos indítás könnyedén üzembehelyezi a hómarókat. Természetesen berántózsinórral is indítható. Helyszíntől függetlenül üzembehelyezhetők a hómarók.

Schneefräsen | AL-KO Punktgenaues Auswerfen mit drehbarem Auswurfschacht

Hajszálpontos kidobás

A szórásállítás kézi üzemmódban 190 fokig állítható. Így a hó pontosan oda kerül, ahová Ön szeretné. Modelltől függően akár 15 m-es távolságra is ellőhető a hó.

Schneefräsen | AL-KO Schneefräse mit Scheinwerfer

Praktikus segítség sötét téli napokon

Egyes modelljeink fényszóróval vannak felszerelve - így ideálisak esti vagy reggeli órákban történő használatra. 

Schneefräsen | AL-KO Schneefräse mit Grobstollenreifen

Könnyed haladás

A mély bordázatú gumiabroncs vagy a lánctalpas hajtás (760TE) kellemetlen körülmények között is gondoskodik az optimális hajtásról, illetve a könnyű kormányozhatóságról. 6 előre és 2 hátramenettel a hajtás sebessége is kényelmesen szabályozható.

Schneefräsen | AL-KO Schneefräsen Fördertechnik

Erővel a havon

Az AL-KO hómarói alapvetően az 1 vagy 2 fokozató szállítótechnikában különböznek egymástól. 

Egyfokozatú szállítótechnika 
Az egyfokozatú motorok jelentik a belépő szegmenst és a legtöbb hómarónak elektromos motorja van. A gép működése során a csiga felveszi a havat és közvetlenül a kidobó aknán keresztül dobja el. A kétfokozatú hómaróval összehasonlítva ezek az elektromos hómarók könnyebbek, ezért kisebb bevetésre alkalmasak. Szerkezetileg kevésbé költségesek és ezért kedvezőbb az áruk. Ideális a járdák, kisebb kocsi beállók számára a frissen leesett hónál.


Kétfokozatú szállítótechnika 
Ezeket a benzines hómarókat keményebb és igényesebb munkára szánták. Első lépésben a csiga a hó felületét érinti és felveszi a havat. Második lépésként a havat egy második csiga vagy fúvóka a kidobó csövön keresztül oldalra dobja. A drágább modellek rendszerint nagyobb teljesítményűek, benzinmotorosak és ezért alkalmasak nagyobb és keményebb hó eltakarítására. Ezen a típusok előnye - összehasonlítva az egyfokozatú hómarókkal - az eltakarított mennyiségben és kidobó távolságban van. 

A további különbség az egyfokozatú és kétfokozatú modell között a hajtásban van: A kétfokozatú hómarókat a kerekeket hajtják, amíg az egyfokozatú típusoknál a hajtás a marócsigákon keresztül történik.

Schneefräsen | AL-KO Komfortabel Schneeräumen

Optimális kényelem

A többszörösen állítható karnak köszönhetően a Snowline 46 E egyszerűen összecsukható és helytakarékosan tárolható. Nagyobb hómennyiségnél az AL-KO hómarók erős OHV-benzinmotorjukkal és összekapcsolható kerékmeghajtással segítik a munkát. Az OHV- technológiának és a felső szelepeknek köszönhetően kiváló hatásfokot ér el, ezáltal a fogyasztás is alacsonyabb, például az alábbi AL-KO hómaróknál: AL-KO SnowLine 560 II, SnowLine 620 II, SnowLine 700 E és SnowLine 760 TE.  A hó állagától függően akár 15 m távolságra is eldobja a havat az elforgatható kidobó csatornán keresztül.

A kiváló minőségű fúvott kerekek biztos haladást nyújtanak a durva profillal, így mindig optimális a hajtás és a kormányozhatóság. A 6 előre-és 2 hátramenettel a hajtás sebessége is kényelmesen szabályozható. Egyes modelleknél a fogantyúk akár fűthetőek is. Kedvezőtlen körülmények között az AL-KO 760 TE hómaró a hernyótalpnak köszönhetően  biztosítja a legjobb hajtást. Az AL-KO hómarók robusztus minősége igazodik az Ön igényeihez. Keresse meg az Önhöz legjobban illő AL-KO hómarót és győződjön meg minőségéről.


Hómarók – ilyen egyszerű a hóeltakarítás manapság 
Az első hópelyhek lehullottak. A tél végre megérkezett. Az első hó öröm lehet, de mihelyst a járda és a beállók behavazódtak, a tél mindennapi feladatot ad, a hó eltakarítást. AL-KO ügyes hómaróival a fáradságos kézi lapátolásnak vége. Választékunk a kis gépektől a nagy benzinmotoros hómaróig terjed, amelynek nagyteljesítményű motorjával nagy hó mennyiséget tud gondtalanul eltakarítani.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.