Új gyep könnyedén

Az AL-KO GW 50  kerti hengerrel könnyen elvégezheti kertje füvesítését vagy felülvetését. Először tömörítse vele a talajt, majd használja az elvetett fűmag földbe hengerléséhez. Ezzel a módszerrel tud a fűmag a legjobban növekedni, valamint így az esőtől, széltől és állatoktól is védve van.    

Mehr Infos >
Nem találhatók szűrők
A termék nem található.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Előnyök
AL-KO Gartenwalze Vorteile | Bodenverfestigung- und ausdrücken

Új gyep, könnyedén

A talaj vetés előtti tömörítéséhez és a vetőmagok vetés utáni behengerléséhez - ezzel a magok ott maradnak, ahová tartoznak.

AL-KO Gartenwalze Vorteile | Befüllung mit Sand oder Wasser

Választható töltés

AL-KO kerti henger választás szerint vízzel vagy akár homokkal is feltölthető. Víz esetén a henger súlya eléri a 72 kg-ot, míg homokkal töltve akár 120 kg nehéz is lehet.


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.