Erőteljes segítő az ásásnál és a talaj fellazításánál

Fordulékony és kézhez álló motoros kapáinkkal lazítsa fel a talajt és tegye befogadóképessé a növények és a vetőmagok számára. Az egész folyamat erő – és hátkímélő. Motoros kapáinkkal hatékonyan bedolgozhatja a komposztanyagot, humusztrágyát vagy tőzeget, mely biztosítja, hogy a talaj tápanyagban gazdag legyen. Nagy teljesítményű motorok segítik a kapákat abban, hogy a nehéz, agyagos talajt tökéletesen feldolgozzák. Az ergonomikus fogantyú megkönnyíti a motoros kapa irányítását, így a kerti munka egyszerűbb és gyorsabb lesz.

Mehr Infos >

Termékszűrő


9 termékek találása
Cikkszám 113972 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 334 990 Ft 319 900 Ft
Cikkszám 113970 Csak 6 db van raktáron
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 249 900 Ft 239 900 Ft
Cikkszám 127321 Csak 1 db van raktáron
399 900 Ft
Cikkszám 113969 Ismét elérhető 2024.10.25
162 900 Ft
Cikkszám 113928 Ismét elérhető 2024.08.22
54 900 Ft
Cikkszám 113971 Csak 2 db van raktáron
299 900 Ft
Cikkszám 113977 Ismét elérhető 2024.07.29
39 900 Ft
Cikkszám 113973 Ismét elérhető 2024.07.29
14 990 Ft
Cikkszám 106676 Csak 1 db van raktáron
17 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
Hasznos ötletek
Motoros kapa | AL-KO biztonsági tolókar

Fokozottabb biztonság


Az aprítókések véletlen forgását biztonsági kuplungkar akadályozza meg.

Motoros kapa | AL-KO Ergonómikus tolókar

Ergonómikus munkavégzés

Az egyéni testmérethez beállítható tolókarral probléma- és fáradságmentes a munkavégzés. A tolókar oldalirányú kihajtásával (MH 4005 R / 5007 R) úgy is dolgozhatunk, hogy a már megmunkált felületre nem kell rálépni.

Motoros kapa | AL-KO késtárcsa finomszemcsés talajhoz

Finomszemcsés talaj

A különleges kialakítású aprítókések és a nyomatékos motorok a hatékony, finomszemcsés talajművelés garanciái. 

Motoros kapa | AL-KO Nützliche Tipps für Motorhacken

Előnyök

AL-KO Motoros kapáink az erős motornak és a max. 4 kapatagnak köszönhetően felmarják a talajt. Ez a hatalmas erő a kiváló ergonómia miatt könnyedén uralható.

Egyéb előnyök
| Jól irányítható motoros kapa a talaj fellazításához
Pótolhatatlan segítő minden kerttulajdonos számára
Apríték, humusztrágya vagy tőzeg bedolgozásához
Aktívan dolgozó kapatagok
A kapatagok biztos elindítása – biztonsági emelőkar
Ergonomikus munka az állítható vezetőkarral
| Csoroszlya a gép iránytartásához
| Nagy húzóerő kemény vagy nagyon agyagos talajokon is
| Könnyű manőverezés a modelltől függő hátrameneti fokozatnak köszönhetően


Fontos: a kényelmes hátramenet

Néhány motoros kapánk hátramenettel rendelkezik. Ez teszi lehetővé, hogy irányt változtasson, ami a készülék mobilitását és fordulékonyságát segítő elő. A kapa fordulékonysága ötvöződik a nagy teljesítményű motorral és az ergonomikusan formált vezetőkarral,mely tökéletesen megteremti a feltételeket a talaj lazítására kertjében. Az edzett kapatagok megbízhatóan dolgoznak minden talajtípusban melyet finom, morzsás talajjá alakít át, így készíti elő a palánta vagy vetőmag befogadására. Spórolja meg a talaj fáradságos fellazítását ásóval vagy más manuális kerti géppel. 


A profi kertészek választása: solo® by AL-KO motoros kapa
Akár nagy, akár kicsi a terület, tömör vagy laza a talaj – max. 15 cm-es munkamélységével és max. 75 cm-es kapaszélességével ez a motoros kapa a haszonkertészkedés nélkülözhetetlen eszköze. Mindezek mellett nemcsak jól néz ki, de max. 2 előre és egy hátramenettel fantasztikusan kézre áll. 

Motoros kapa | AL-KO Umgang mit der Motorhacke

Amit tudni kell a motoros kapákról 

A motoros kapák kezelése csaknem magától értetődő. A következő tippekkel a munka ezzel a praktikus kerti kisegítővel még hatékonyabbá válik.

| Felhasználása: Tipikus felhasználási célja a veteményes ágyások előkészítése. Az AL-KO motoros kapával ez rendkívül gyorsan megy,miközben egy ásóval vagy kapával órákig tartana. Hasonlóan jól felhasználható a motoros kapa a gyomnövények eltávolítására.


| Működés: Motoros kapáink erőteljes benzinmotorral és 4 kapataggal rendelkeznek. A kapatagok előre menetben a talajba marnak, közben a kertésznek csak a megfelelő irányban kell tartani a gépet.

| Talajmegmunkálás és trágyázás: A speciálisan formált kapatagok felszántják a talajt, melybe később a trágyát, magokat bele lehet dolgozni.

| A kapáló mélység beállítása:  A marómélység beállítása hátul történik a csoroszlyán. A talaj fajtája és nedvessége alapján állítsa be a helyes munkamélységet.

A motoros kapák minden talajt felszántanak

 A motoros kapát (ez a leggyakrabban használt fogalom) alkalmanként kerti marógépnek, talajmarónak vagy motoros marónak is nevezik. Alapvetően mindegyiknél ugyanarról van szó: egy motoros kapáról, amit vezetőkarral, alkalmanként ekével, valamint a szállításhoz kerékkel alakítanak ki.

Az AL-KO motoros kapák megkönnyítik a munkát a haszonkertekben. Egy jó hozamot hozó aratáshoz jól előkészített és tápanyagban gazdag talaj kell, amit motoros kapáinkkal komplikáció mentesen ápolhat.Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.