Inteligens Kert

Okos Kerti Megoldások 

AL-KO Okos Kert | A mi víziónk az Ön gyönyörű kertjéért

AL-KO intelligens kert: Küldetésünk, hogy kertje mesésen nézzen ki.


Átgondolt és intelligens megoldások, amelyek megkönnyítik a kerti munkáját - most és a jövőben egyaránt.

A saját kert sokak számára hozzátartozik a minőségi élethez és ideális elvonulási hely a mozgalmas hétköznapokból. A kerti munka sok örömet ad - főleg, ha okos megoldásokkal egyre könnyebben és gyorsabban megy. Ez a mi Okos Kert koncepciónk víziója: a kertje teljes díszben, a kertészkedés pedig nem igényel fölösleges ráfordítást. Kerti gépeinket mindig is nagy fokú odafigyeléssel, kreativitással, tökéletes technikákkal fejlesztettük és előre gondolkozunk Ön helyett. Az AL-KO Smart Garden alkalmazással még egy lépést teszünk, és okos kerti gépeinket intelligens egységekké kötjük össze, hogy kertje gyönyörű szép legyen

Most már az okos órájáról is kényelmesen elérhető AL-KO in TOUCH Okos Kert alkalmazással és az AL-KO Smart Cloud szolgáltatással többek között nagyon könnyen optimalizálhatja a folyamatokat, ésszerűen automatizálhatja az eljárásokat. A Robolinho W-t és ahhoz hasonló kompatibilis készülékeket bárhonnan kezelheti és hasznos információkat kaphat a készülékeivel és kertjével kapcsolatban. Ezáltal nem csak az erőforrásaival, hanem értékes idejével is spórolhat. 


Egyszerűen okos kerti munka a Robolinho W-vel 

3 lépés, hogy hogyan legyen tökéletes a kert a Robolinho W-vel

Okos Kert | Intelligens kertészkedés az AL-KO Robolinho -val

1. Töltse le az AL-KO in Touch Smart Garden alkalmazást és indítsa el az összekapcsolási asszisztenst.

2. A Robolinho® személyre szabása.

3. WLAN adatok megadása - az otthoni WLAN-hoz és az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás ezzel meg is történt.

Használja ki az okos erőgépünk teljes digitális erejét teljesen egyszerűen az AL-KO inTouch Smart Garden alkalmazással és Smart Cloud szolgáltatásunkkal. A legfontosabb funkciók áttekintése:

Okos kertészkedés |Becenév

Becenév adása

Adja hozzá a  Robolinho® W-t az alkalmazáshoz és adjon neki egy becenevet. Kedvenceink ötletként : Robi, Brúnó, vagy Fűnyi

Okos kertészkedés | Hangvezérlés

Hangvezérlés*

Vezérelje Robolinho® robotfűnyíróját "érintés nélkül" a robot becenevének kimondásával. Adja hozza a robotját csoportokhoz és rutinokhoz, kérdezze le a státuszát és konfigurálja kényelmesen a fűnyírási időket.

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Okos kertészkedés |Konfigurálás és kezelés

Konfigurálja és működtesse

Kezelje egyszerűen a Robolinho® W robotfűnyírót alkalmazáson keresztül bárhonnan és konfiguráljon kényelmes fűnyírási időablakokat, esőérzékeleőt, Eco-módot, kiindulási pontokat, stb.

Okos kertészkedés |Okosabb szerviz és javítás

Okosabb szervíz és javítás*

A Robolinho® W' hibaüzenetei alkalmazáson keresztül elküldhetők a kereskedők számára, hogy távsegítséget adjon. (Hasonló az autónál történő hibanapló lekérdezéshez)

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Okos kertészkedés | AL-KO Robolinho megosztása

A Robolinho® "megosztása*

Nyaraláskor vagy karbantartáskor "megoszthatja" Robolinho® W robot fűnyíróját a családjával, szomszédjával vagy a kereskedőjével, tehát virtuális hozzáférést adhat nekik a készülékéhez.

*az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Okos kertészkedés |Legyen tájékozott az AL-KO inTouch App alkalmazással

Mindig tájékozott*

A  Robolinho® W megküldi státuszát az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazásra és közvetlen segítséget nyújt, amennyiben beavatkozás szükséges - adott esetben leküldéses üzenetként is.*

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Okos kertészkedés |Összekapcsolás

Összekapcsolódás*

A Robolinho W modelljét az If This Then That (IFTTT) funkcióval egyszerűen összekapcsolhatja más készülékekkel és szolgáltatásokkal, automatizálhatja és akár webszolgáltatáson keresztül is vezérelheti. Különféle IFTTT services : pl. az időjárási szolgálat (vihar idején ne nyírja a gyepet), öntözőszolgáltatás (csak akkor nyírjon, ha a  gyepet nem öntözik). Vagy kövesse az online naptár segítségével a Robolinho tevékenységét.

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Okos kertészkedés | Frissítések

Frissítések: Mindig napra kész*

A szoftverfrissítéseinkkel tartsa mindig naprakészen a Robolinho® W robotfűnyíróját és használja ki új és továbbfejlesztett funkcióit.

* az AL-KO Smart Cloud szolgáltatáshoz való kapcsolódás szükséges hozzá

Okos kertészkedés | Biztonság

Biztonsággal a jövőbe

Amire számíthat: A Robolinho® W az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazás és az AL-KO Smart Cloud között abszolút biztonságos az adatátvitel és megfelel a legmagasabb szintű jogi adatvételi szabványoknak. Minden adat titkosítva kerül átvitelre, a felhőadatokat Európában tárolják. Az AL-KO kerti gépek egyike sem rendelkezik kamerával vagy mikrofonnal - az otthona így biztonságos és védett marad.

Okos kertészkedés | Új funkció

Új

Hamarosan integrálhatja  Robolinho® W készülékét a Google Home vagy a Google Assistant szolgáltatással, lehetővé téve a robot testreszabását, kezelését és nyomon követését akár csak az Amazon Alexa esetében. 


Robolinho®, tartson most egy kis szünetet!

Tartsa szabadon a kezét és élvezze az élet örömeit.

Okos kertészkedés | Összpontosítson a fontos dolgokra

Sok esetben más dolgunk van, vagy sietünk valahová, milyen praktikus, hogy a szorgos Robolinho® W egyszerűen hangos utasításokkal is kezelhető az Amazon Alexa alkalmazáson keresztül. Fűnyírás, szünet, bázisállomásra állás és kérésre több - ezek és más hangos parancsok támogatják Önt a mindennapokban. Így több idő marad a fontosabb dolgokra.

Alexa! Kérdezd meg AL-KO  Robolinho® állapotát.
Általános státusz lekérdezése
A Robolinho® nagyon jól van, 72%-os az akku töltöttsége,épp füvet nyír, az aktuális munkájából még 37 perc van hátra.
Általános státusz lekérdezése
Alexa! Mond meg az AL-KO-nak, Robolinho® pihenhet.
Visszatérés a bázisra
 Robolinho® abbahagyja a munkát
Visszatérés a bázisra
Alexa! Mond meg AL-KO-nak Robolinho® kezdjen/pihenjen.
Indítás / Leállítás
 Robolinho® elindítva / leállítva.
Indítás / Leállítás
Alexa! Mond meg AL-KO-nak Robolinho® hétfőnként 10 órától két órán át nyírja a füvet!
Fűnyíróablak beállítása
Fűnyíróablak hétfő 10 órától 120 percre beállítva.
Fűnyíróablak beállítása

Az AL-KO Intouch Smart Garden alkalmazással még okosabban kertészkedhet

Minden kerttulajdonos álma

Okos kertészkedés | AL-KO inTouch App

2020-ban még több olyan funkciót és intelligens lehetőséget vezettek be, amelyek megkönnyítik kerted gondozását:

Okos kertészkedés | Termékregisztráció

Az AL-KO készülék hozzáadása az alkalmazáshoz

Az inTOUCH alkalmazás használatával bármilyen AL-KO eszközt (akár WiFi kapcsolat nélkül is) néhány kattintással egyszerűen hozzáadhat az alkalmazáshoz - termékregisztráció intelligens módja.

Okos kertészkedés | AL-KO kertápolási tippek

Kertápolási tippek

Okos kertészkedés | GYIK

Tekintse meg a készülékre jellemző GYIK-et közvetlenül az alkalmazásból

Okos kertészkedés | Egyszerű hozzáférés az AL-KO webáruházhoz

Egyszerű hozzáférés az AL-KO webáruházhoz

Okos kertészkedés |  Gondozási és használati tippek

Speciális ápolási és használati tippek, valamint használati segítségnyújtás a készülékre vonatkozóan

Okos kertészkedés | AL-KO tartozékok és alkatrészek

Pillanatok alatt megtalálja a megfelelő tartozékokat és alkatrészeket


Okos kertészkedés | AL-KO garancia meghosszabbítás

Kényelmes garanciális meghosszabbítás


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.