Akkus kerti gépek | solo® by AL-KO 36 V Akkumulátor

Nagy teljesítmény a legmagasabb elvárásoknak

A profik a legmagasabb szintű akkus készülékekre esküsznek

Egyetlen akku minden igényes feladathoz: Sövényvágás, szegélynyírás, faaprítás, magassági ágvágás vagy fűnyírás - a nagy teljesítményű 36 V litium-ionos akkumulátorunk max. 42 V-os / 7,5 Ah teljesítménnyel minden 36 V készülékből kihozza a lehető legnagyobb teljesítményt. A legerősebb akkucsaládunk így komoly eredményeket nyújt fél profi és profi kerti munkákhoz.

42 V-os 36 V akku előnyei


Teljesen vízálló és abszolút rendkívül robusztus
| Maximális teljesítmény

Automata töltéskijelző
| Okos hibatároló

Innovatív technika az igényes munkáért


A 36 V akkumulátor család segítségével minden nagyobb kertészeti munkát elvégezhet egészen az ipari felhasználásig.

A 36 V akkumulátorcsalád alapja a 42 V / 7,5 Ah lítium-ion akkumulátor blokk. Lenyűgöző munkateljesítmény, nagy teljesítménytartalékkal, vezeték nélküli, károsanyag-mentes és rendkívül csendes. Ráadásul lítium-ion celláinak köszönhetően különösen tartós és nem önkisülő: nincs memória hatása.

Az akkumulátor LED-kijelzője mutatja a pontos töltöttségi szintet. Tehát mindig tudja, mikor kell újratölteni az akkumulátort. Az akkumulátor mindössze 2,5 óra alatt teljesen feltölthető. Ezután az eszköztől függően akár 200 percig is dolgozhat vele.

Minden 2017 után vásárolt akkumulátorra 2 év gyártói garanciát adunk.

Energy Flex és 36 V

Nagy teljesítmény remek ár-érték aránnyal

Az ambiciózus hobbikertészek számára energiával teli újdonságokat kínálunk:

Az AL-KO paletta könnyű Energy Flex akkuja izgalmas alternatívát kínál Önnek a 36 V profi akkuhoz képest. A max. 40 V-os feszültségnek ás 4,0 vagy 5,0 Ah-s kapacitásának köszönhetően az Energy Flex maximális teljesítményt nyújt, egyúttal könnyű, jutányos árú és tökéletesen bevethető közepes és nagy méretű kertekben. A kiválasztott solo® by AL-KO az Energy Flex akkuval azonnal használhatóak.

Power Flex család

Fedezze fel a teljes 36 V családot

Cikkszám 127573 Szállítható
19 990 Ft
Cikkszám 127440 Ismét elérhető 2024.07.19
83 990 Ft
Cikkszám 127510 Szállítható
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 64 990 Ft 62 900 Ft
Cikkszám 127553
JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁR 99 900 Ft 94 900 Ft

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.