Alkatrészek AL-KO kerti gépekhez: kidobás helyett javítás

Sajnos jelenleg még nem lehet AL-KO alkatrészeket vásárolni közvetlenül a webáruházunkból. A megfelelő alkatrész gyors intézésének és szállításának biztosítása érdekében kérjük, hogy az alkatrész rendeléseknél az alábbiak szerint járjon el: 

| Győződjön meg róla, melyik modellhez van szüksége alkatrészre.

| Minden AL-KO modellnek van egy egyedi cikkszáma (pl. 119468), amit a típustáblán talán, ahogy ez alul az ábrán is látható.
| Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi AL-KO kereskedővel. Az AL-KO kereskedőket megtalálja az AL-KO Kereskedők / Szervizek  oldalon.
| A kereskedő megrendeli tőlünk a szükséges alkatrészt és tájékoztatja Önt, amint megérkezik. 
| Amennyiben szeretné, a kereskedő elvégzi Önnek a javítást. 


Az alkatrészeket e-mailen is beszerezheti a következő szakkereskedőtől:

Typenschild

Gombos Kertigép Kft.
H-2890 Tata
Arany János utca 8.
Telefon: 06-20-256-3733

E-Mail: alkatresz@kerthobby.hu

www.kerthobby.hu

AL-KO szervizek

Vagy fordulhat közvetlenül valamelyik szervizünkhöz:
> AL-KO javításhoz

AL-KO alkatrész kereső

Szeretné megtalálni a megfelelő alkatrészt a készülékéhez? Nézze meg az alkatrész keresőnkben:
> Alkatrész kereső


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.