Ersatzteile | AL-KO Original Ersatzteile für Gartengeräte

Alkatrészek AL-KO kerti gépekhez: 

Javítsa meg kerti gépeit ahelyett, hogy kidobná őket.

Mivel a fenntarthatóság fontos számunkra, az AL-KO a kerti gépeihez sok éven át biztosít eredeti pótalkatrészeket. Annak ellenére, hogy gépeink a hosszú élettartamukról ismertek, az idő múlásával a normál kopás és elhasználódás szükségessé teheti az egyes alkatrészek cseréjét.

Az eredeti pótalkatrészek előnye, hogy kiváló minőségűek, pontosan illeszkednek és megbízhatóan működnek. Ezenkívül a gyártó garanciája érvényes, vagy javítás esetén megmarad. Az AL-KO eredeti pótalkatrészei még több előnnyel járnak: A sorozat termékeinek minden fejlesztése átkerül a megfelelő eredeti pótalkatrészekbe. A csavartól a komplex vezérlőpanelig - pótalkatrészeink tartalmazzák a sok évtizedes gyártói tapasztalat összes fejlesztését.


A megfelelő pótalkatrészt keresi készülékéhez? Pótalkatrész keresőnkben megtalálja, amit keres.

Egyszerűen írja be a készülék cikkszámát vagy pontos nevét a keresősávba. Az információ a készülék típustábláján található.

Ha megtalálja a készüléket, kattintson rá. Ezután a termékoldalra kerül. Kattintson az „Alkatrészek" fülre, és keresse meg a szükséges pótalkatrészt a pótalkatrész-kártyán.


Példa adattábla | AL-KO típustábla kerti gépekhez

Tippünk: A termékoldalon néhány kattintással összeállíthatja a kívánt pótalkatrészek listáját, és elküldheti azokat PDF formátumban az egyik alkatrész kereskedőnknek.

AL-KO pótalkatrészek megrendelése: Ilyen egyszerű

Online|Vásároljon eredeti AL-KO alkatrészeket online

1. Online

Jelenleg még nem vásárolható alkatrész webáruházunkban.

Szakkereskedőinktől | Rendeljen AL-KO alkatrészeket szakkereskedőinktől

2. Szakkereskedőink

 AL-KO alkatrészek az alábbi szakkereskedőinknél kaphatók:

Gombos Kertigép Kft
2890 Tata
Arany János u. 8.
Telefon:06 20 256-3733
Webshop: www.kerthobby.hu
E-Mail: alkatresz@kerthobby.hu


Kereskedők és szervizek | AL-KO partnereink az Ön területén

4. AL-KO szakkereskedő vagy szervizpartner


AL-KO szakkereskedők és szervizpartnerek keresése >


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.