Egyszerű és könnyű javítás/helyreállítás

Termékeink minőségével és hosszú élettartalmával szemben támasztott követelmények továbbá a folyamatos ellenőrzések ellenére a technikai termékeknél nem mindig lehet elkerülni,hogy üzemzavar lépjen fel.  AL-KO garantálja Önnek ebben az esetben a gyors és zökkenőmentes lebonyolítást. 

Milyen előkészületek szükségek, hogy az AL-KO szerviz szolgáltatását igénybe vegye?

 1. | Távolítsa el a fűmaradékot a fűgyűjtőből és tisztítsa ki.
 2. | Benzines gépeknél az üzemanyagot el kell távolítani. Az üzemanyagot és a motorolajat  leszívóval vagy oldalra döntéssel  (FIGYELEM: megfelelő gyűjtőedényt helyezzen alá) tudja eltávolítani.  A tiszta üzemanyagot újra fel lehet használni.  
 3. | Csomagolja be a gépet, ha lehetséges. A legjobban alkalmas erre az eredeti csomagolás.  

  Használja az egyik AL-KO szervizünk szolgáltatásait a helyszínen:

  Szervizhelyek >


  Vagy állítson ki felénk egy javítási kérelmet:

  Javítási kérelem >


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.